Gå til innhold

Age of Conan mimre tråd.


Anbefalte innlegg

Neida, jeg synes jeg har plassert denne riktig, siden dette er til de som ikke spiller spillet lengre, men som savner det litt. De som spiller spillet går jo tross alt inn på Age of Conan delen av forumet og følger med på ting og tang.

 

 

For jeg SAVNER AoC. Selvfølgelig, mye av det var helt elendig, og det var en hel del ting som måtte forbedres. Jeg har ikke spilt det siden i sommer, så det er sikkert blitt mange forandringer siden det, også etter Godager "takket for seg."

 

Men jeg savner det spillet. Jeg husker de første 20 lvlene. Jeg STORkoste meg.

Etter dette gikk alt til helvete. Det å kunne høre folk lese opp quests istedet for at en måtte lese dem selv, ja, for meg var det det som gjorde AoC deilig i forhold til WoW.

 

Men det var min post. Om noen andre har tanker rundt dette temaet, mimre i vei :)

Endret av Xanitra
Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

Teknisk sett så har jeg aldri sluttet, jeg bare kanselerte abonnementet fordi det gikk ut og jeg skulle være smart og spare noen dager siden jeg ikke skulle spille den nærmeste tiden...

 

Vel det var i slutten av august, vurderte å begynne igjen i helgen da jeg hadde litt tid, og tok en titt på patch listen, ble skuffet da jeg så at det ikke hadde vært en eneste patch siden midten av september, og null innholds oppdateringer.

 

Nå sitter jeg og venter på den slummen og det nye 55+ området, da blir det nok spilling igjen... Men håer de får gjort noe med questene i lvl 20-40 området også snart, utrolig mye humbug der.

Lenke til kommentar

Jeg savner de første ti, femten minuttene. Da var det fortsatt friskt og morsomt, men etter det ble det fort kjedelig. Prøvde det på ny for en liten stund siden, og selv om det var lite bugs var ikke spillet noe stor bedre. Nedturen begynte for alvor da jeg møtte han bossen i begynnelsen, og han fortsatte å snakke selv etter at jeg hadde drept ham. Jaja...

Lenke til kommentar
Nå sitter jeg og venter på den slummen og det nye 55+ området, da blir det nok spilling igjen... Men håer de får gjort noe med questene i lvl 20-40 området også snart, utrolig mye humbug der.

 

Stort sett alt av bugga quest i 20-40 området (og etterpå òg, eigentleg) er blitt fiksa for ei god stund sidan. Men det er sant at patcher for tida tar mykje lenger tid, fordi dei tydlegvis har bestemt seg for å kjøre gigantiske patcher i staden for fleire med mindre innhald.

Lenke til kommentar

Når jeg hører rykter om uovervinnelige spillere o.l så kan jeg ikke si at jeg savner dette spillet noe særlig. Bød på helt ok underholdning fra 1-80, men FC trodde tydeligvis ikke at spillerne trengte end game content og regnet med at mange ville bruke mye tid på 1-20 over and over again. En annen ting, hva er cluet med at alle spillerne kan gjøre seg usynlige?

 

Men en ting skal Funcom ha. De har bidratt kraftig til sjangeren ved å vise hvordan man IKKE skal gjøre det.

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...