Gå til innhold

Game i Bergen, hvordan fungerer bytting?


Anbefalte innlegg

Tenkte jeg bare skulle spørre hvordan bytting fungerer på Game i bergen. Har ingen erfaring med bytting i det hele tatt, så føler meg litt blank her.

 

f.eks, hvor mange spill må jeg bytte inn for å få et nytt spill (dead space f.eks)?

kan jeg selge spill til de?

 

takk :)

Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

Nå vet jeg ikke helt hvordan det er med Game i forhold til f.eks GameStop, men hos sistnevnte har de ihvertfall en fastsatt pris på hvert enkelt spill (ut fra alder, konsoll, verdi, etterspørsel, tilgjengelighet). Så lenge spillet fungerer så får du den prisen. Hos GameStop får du vel også et "tilbud" eller et prosentvis avslag hvis du velger å bruke pengene du fikk for dine spill ved å kjøpe et nytt i den samme butikken (bytte).

 

Nå gir jo generelt slike spillbutikker veldig lite penger for dine spill da, så du må fort bytte endel spill for å få råd til et helt nytt.

Lenke til kommentar

Jeg har byttet en del spill hos Game/Spiderman i Bergen, og de gir forholdsvis lite penger for spill, med mindre det er HELT nytt. Jeg byttet inn GT5:P og fikk 110kr for det, dette var i juni.

 

Byttet også medal of honor airbourne og fikk rundt 100kr for det.

 

Når det kommer til nye spill hender det at de har tilbud som: Bytt inn 2-3 spill og få "det nye" for 1,- 29,- osv.

 

De har NÅ mange slike tilbud, er ikke sikker på om Dead Space er blant disse.

 

Om du skal få deg et nytt spill gratis hos Game i Bergen må du nok forvente å bytte inn hele 4 spill, fordi nye spill der koster minimum 549,-

Lenke til kommentar
  • 1 år senere...

Hvis det overordnede målet uansett er å skaffe deg Dead Space, så koster det 50 til PC og 100-150 til Xbox nytt på Platekompaniet, rett ved siden av Game. Det er billigere enn hva Game kan skaffe deg brukt.

 

Ellers er Game veldig lite konsekvente når det gjelder bruktpriser - man finner noen kupp i blant, men stort sett er alt latterlig overpriset i forhold til både det at spillene er brukte, og hvor gamle spillene er. Hvis man regner den praksisen som indikativ for hva de er villige til å gi deg for spillene du bytter inn, så ville jeg kanskje heller ha gått for GameStop.

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...