Gå til innhold

CoD WaW - Hva syns du om spillet


Nerowulf

Anbefalte innlegg

Hvis dere har meninger og synspunkter om Call of Duty World at War, kan dere poste det her, så folk kan lese litt om hvordan CoD WaW virkelig er. Hvis dere har noen spørsmål om spillet så kan jeg kanskje svare på de.

 

--------------------------------

Min lille rapport om spillet...

 

(Husk at dette er beta, og ikke den siste versjonen. Jeg har spilt spille i en time og er rank 11.)

Jeg var nok en av de første som fikk beta-nøkkel den 13. men fikk ikke prøvd spillet før nærmere midnatt grunnet evig lang nedlasningstid. Jeg spilte litt den kvelden, og resten dagen etter. Jeg har skrevet ned dette ganske kjapt (uten stavekontroll), og fra hukommelsen. Så forvent noen skrivefeil og mangel på info.

 

Tja, hva skal jeg begynne med :hmm: For meg syns jeg CoD WaW virker som en bra gjennomført mod til CoD 4 (men husk denne betaen er bare for multiplayer delen).

 

Sniper-våpnet syns jeg er helt greit, ingenting negativt å si om den.

Rifle, denne type våpen var den første jeg likte. Hvordan lading og recoil fungerer i spillet syns jeg er fantastisk, du føler liksom at du strever med å reloade, og holde våpne stabilt når du skyter. Lydene er også bra (på alle våpnene). Ofte føler jeg at det er veldig få kuler i magasinet, så jeg går ofte tom og må reloade. Reloading føler jeg tar tid, men det gjør det jo også i virkeligheten. Derfor er det mange ganger jeg har måttet skifte til pistolen for å rekke å skyte fienden.

Pistolene er en forbedring fra CoD 4, nå kan jeg faktisk drepe noen med den.

Så har vi sub-machinegun (thompson og mp44). Mange sier disse er overpower, jeg syns ikke det (kanskje bare at de andre våpnene er underpower).

Machinegun likte jeg ikke første gang jeg brukte den, fordi siktet dekket nesten hele skjermen, så jeg så ingenting. Men da jeg prøvde BAR fikk jeg en del kills.

Shotgun er nok det våpnet som jeg likte minst. For å kunne drepe noen med den, så må du være ganske nærme (logisk), og du må sikte akkurat på fienden. De gangene jeg har kommet i en situasjon der jeg møter fienden face-to-face har jeg måttet skyte han to ganger (der jeg trodde jeg traff han ganske bra (kunne være lagg)).

Kniven fungerer greit. Det er bajonett i spillet men har aldri fått prøve den. Var en gang figuren min startet å montere bajonetten men fikk aldri fullført siden det var en hund som gnagde på foten min.

Av bomber-og-granater så har jeg bare fått prøve vanlig håndgranat og ”c-4”, har ingenting å si om de bortsett fra at de er helt greie (btw følte at det ikke var en frag-fest, slik som det ofte var på CoD4).

I CoD WaW så går man også kjøre tanks. Styringen på tanksen syns jeg var veldig dårlig. Du styrer bare med venstre analog-stick, og turreten styrer du med høyre analog-stick. Tanksen tåler veldig mye, opptil flere rakketer (bazooka (btw - bazooka helt ok)). Eneste måten for å ta ut en tanks effektivt er å bruke ”c-4”-bombene. To stykk under belte gjør susen (hva enn det måtte bety :p ).

 

Perks er gangske likt de fra CoD4. Eneste som virker litt ubalanser er Juggernaut og Last Stand. Juggernaut tåler du litt mer, men jeg vil ikke si at du tåler så mye som mange skal ha det til. Last Stand varer gangske lenge. En ting som er fint med Last Stand er at du kan ”gjennopplive” medsoldater som er i Last Stand.

 

3 killstreak: ”UAV”, 5 killstreak: artilleri, 7 killstreak: hunder.

 

UAV”-tingen, som er et recon fly som flyr over deg og markerer på kartet hvor fienden er. Må bare si at denne funksjonen er ganske urealistisk når du først tenkter på det. Men jeg gidder ikke å nevne hvorfor nå siden det ville ha krevd en doktor-avhandling. Denne funskjonen er helt lik UAV på CoD 4.

Artilleri, fungerer som vanlig airstrike på CoD 4. Eneste er at det varer ganske lenge (for lenge IMO).

Hunder, Mange er skeptiske til dette. Jeg syns denne funksjonen er bra. Hundene hjelper deg med å finne fienden (bare å løpe etter hundene), og de distraherer og noen ganger dreper fienden. Når du spiller som sniper, kan du aldri føle deg trygg der du ligger når du hører hundene bjeffe. Du klarer kanskje å gjemme deg fra fiendtlige soldater, mens hundene klarer å snuse deg opp. Så en sniper som camper og bare ser igjennom siktet er en død sniper. :ph34r:

 

Banene er litt større enn de på CoD 4 (eller like store som de største). De har designet banene bra. Mange muligheter for å komme seg fra A til B. Det er ikke alltid like lett å se andre på lang avstand fordi soldatene går litt ”inn” i område (akkurat som sniper på CoD 4). Den dystre stemningen og den gode lyden, samt at soldatene skriker og kommenterer ting, gjør at man får en bra følelse av å spille spillet.

 

Jeg har ikke kommet ordentlig inn i de forskjellige game-modes enda. Jeg er ikke skuffet neller overlykkelig over de som er der. Hvis jeg husker riktig så er det team deathmatch, capture the flag, og en annen type cpature the flag, der det er flere flag og greier der det er bare ett flag som kan bli tatt av gangen (klarer ikke å forklare det nå).

 

Selv er jeg litt usikker om jeg kommer til å kjøpe dette spillet. Faktisk mens jeg spilte CoD WaW fikk jeg mer lyst til å spille CoD 4. Men jeg tror singelplayer i CoD WaW blir bra, med co-op og greier.

--------------------------------

Spørsmål og synspunkter er velkomne ;)

Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...