Gå til innhold

Dagens wow-opplevelse


Anbefalte innlegg

Fikk en epost i går om at min WoW-konto var blitt reaktivert med en gratis 10-dager trial av Burning Crusade (spilte aldri WoW-BC på min Eu-konto, kun US). Tenkte "ok, greit nok. AoC sugde, vil ikke teste WAR enda, litt WOWing er greit tidsfordriv".

 

Så laster ned klientene idag, kommer hjem etter besøk ute til en epost som sier at min konto, som ble reaktivert i går etter 1.5 års inaktivitet, var blitt permanent stengt pga "Type of Violation: Involvement in online trading activities" før jeg har klart å logge meg inn engang. Wheee :)

 

Så mye for den trialen, heh.

 

Øystein

Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse
Da sender du en mail å spør hvordan det er mulig siden du har vært innaktiv. Enkelt å greit.

 

Skal jo vera heilt unødvendig in the first place.

 

Er vel å forvente at det blir noe kluss, når man har over 10.000.000 subscribers.

Det gode er, at om man sender en mail, så er alt i orden om han ikke har gjort noe galt.

Lenke til kommentar

Noe av det samme skjedde med meg.

 

Jeg var ikke online på 2 dager på accoutnen min, siden jeg var på en klassetur. Og når jeg da kommer tilbake er alt av gold og verdisaker tatt, og jeg reporter dette til blizzard. Greit, jeg fikk tilbake stuffet mitt. Jeg bytta også passord. Natten 2 dager senere, blir jeg hacket IGJEN <.< Og jeg sender enda en ingame ticket. Denne blir bare escalated, og dagen etterpå så ble accounten min bannet. Grunnet "Third party software", dette var da noe hackeren (goldselleren) hadde gjort. Actionbarene mine var også omrokert, til standard bot bars.

 

Jeg sender derfor en mail til blizzard, og spør hva de driver med. Det tok litt tid før de svarte, men jeg sente 2 mails, og masse ingame tickets fra venner sine accounter. Tok 5 dager før jeg var unbannet.

 

Så vil du ha accounten åpnet asap, mas masse. Send flere mails, få noen GM's til å investigate det, ring dem på tlf support osv. Da løses ting mye fortere ;)

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...