Gå til innhold

Shawshank redemption. Må bare få ned noen ord


ftbllftbll

Anbefalte innlegg

  • 1 måned senere...
Videoannonse
Annonse
folk som ikke kan se den flotte med drama filmer kan lett holde seg langt unna og kommentere shawshank redemption, for en bedre drama film skal du lete LENGE etter og kommer du mest sansynelig ikke til og finne heller.

 

synes nesten det beste som skjer i filmen er når de ranakser cella hans og på slutten gir de han tilbake bibelen og sier "salvation lies within" uten og vite at hammeren han graver hull i veggen med er gravd inn i boka. fantastisk øyeblikk, fantastisk film og morgan freeman glitrer i rollen som "red"

 

"put your trust in the lord, your ass belongs to me, welcome to shawshank"

Spoil?

 

Shawshank er en fin film, for all del, men kanskje litt overhypet? For min del er det ikke vanskelig å finne en bedre dramafilm, gitt. Og er det bare jeg som er lei av å se Morgan Freeman spille den samme rollen i hver eneste film han er med i?

Lenke til kommentar

var så heldig at jeg fikk se shawshank redemption uten å ha noen forventninger i det hele tatt. hadde aldri hørt om den, og ble mildt sagt satt ut da jeg så denne filmen. sjelden har en film rørt så sterke følelser i meg.

 

i dag har jeg vel sett den totalt 10 ganger og jeg kommer nok til å se den enda flere ganger :)

 

verdens beste film? ja

 

sikkert ikke alle som er enig i det... vel, enten føler du magien i shawshank eller så gjør du det ikke. jeg f.eks. har aldri forstått meg på gudfaren filmen og hva som er så stort med den.

Lenke til kommentar
var så heldig at jeg fikk se shawshank redemption uten å ha noen forventninger i det hele tatt. hadde aldri hørt om den
Samme her, var bare en vanlig film sendt paa TV men ble fort favorittfilmen min. Hadde hört om navnet Shawshank Redemption, men ikke mye om handlingen og siden TV2 sendte filmen som Frihetens Regn fant jeg ikke filmen igjen för jeg begynte aa bruke IMDb og trykket meg inn paa den ved en tilfeldighet.
Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...