Gå til innhold

Videreutdanning innen Nettverk.


EX-adrin

Anbefalte innlegg

Heisann.

 

Jeg går nå mitt 2. år som IKT lærling og ska søke meg inn på allmenpåbygg for så og søke meg inn på videre skole. Hvor jeg heller mer mot mastergrad enn bachlor.

 

Men jeg klarer ikke helt og velge hva jeg vil studere videre. Etter som at jeg liker Nettverk og komponenter og systemer.

Men jeg heller vel mest mott nettverk. Jeg har prøvd og se litt hva de forskjellige Høyskoler og universitetter har av fag. Men jeg blir ikke så klokk. så Derfor lurer jeg litt på om jeg trenger litt hjelp :p så om noen har personlige erfaring er om skoler som har nevnte fagfelt. Eller skoler som har former for dette fagfelte. Tenker da både på innenlands og kansje utenlands.

 

Har selv sitt litt på NTNU, og likker det jeg hører og vet om det sossiale og læremulighetene di har.

Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

i norge er det bare informatiske linjer eller ingeniør linjer du kan studere ved universitet og høyskoler. Det vil si at det ikke er noen linjer som spesialiserer seg innen nettverk sikkerhet og systemer. Dette kan man kun ta som del fag. Derfor hvis du har lyst til å spesialisere deg innen nettverk ville jeg valgt private sertifiseringer som CCNP, MCSE osv. IT akademiet er en av disse som også tilbyr cisco sitt cnap(cisco networking academy) program også på CCNP nivå. Gått på det selv og anbefales hvis du virkelig har intresse for nettverk og infrastruktur.

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...