Gå til innhold

Systemkravene til Sims 3?


Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse
  • 2 uker senere...
http://www.actiontrip.com/previews/thesims3.phtml

 

Ser ut som det blir behov for mye minne og en kraftig dual / quad cpu når det er mye som skjer i byene, skjermkortet kommer nok i andre rekke (men for guds skyld, ikke kjør integrert skjermkort).

 

 

Hva vil det si at man ikke skal kjøre integrert skjermkort?

 

Har du noen maskiner som du vil anbefale?

 

Tenkte en tur på elkjøp i dag, der jeg vurderer en av disse:

 

- http://www.elkjop.no/is-bin/INTERSHOP.enfi...q8AAAEOguI03xiL

 

- http://www.elkjop.no/is-bin/INTERSHOP.enfi...q8AAAEOguI03xiL

 

 

- http://www.elkjop.no/is-bin/INTERSHOP.enfi...q8AAAEOguI03xiL

 

Er disse noe tess?

Lenke til kommentar

Hør med en du kjenner som har peiling på data.

 

Eller snakk med din lokale PC kjede ikke gå til El kjøp og "store" elektrovare kjeder. Etter min erfaring kan det være lite service vis uhellet skjer. De lokale pc kjedene vet som regel mer enn en vanlig ansatt i elkjøp og de kan litt mer om de forskjellige tilbudene ute i verden. Sjekk på annmeldeser av bærbare maskiner dette tror jeg mange er gått i vasken på både ved kjøp av spill og datamaskiner. Billige maskiner ifra elektrokjeder er som tommelfinger regel svake og med mindre kvalitet og beregnet å selge på tomsinger uten data erfaring. Det høres veldig bra ut etc, men du får som regel noe annet i maskinen som er svakt som her at grafikk kortene er for svake.

 

Det trenger ikke å koste alt for mye, men når du skal kjøpe deg en data kan det kanskje være en ide og sjekke ut alternativer og annmeldelser av bærbare datamaskiner. Søk litt rundt på forskjellige data sider som f.eks hjemmepc.no om de har noen nylige tester på bærbare datamaskiner. Det pleier å stå om maskinen er laget for kontor jobbing eller mer fritidsbruk.

 

Lykke til med jakten på en ny bærbar pc.

Endret av Zimmerh
Lenke til kommentar
  • 1 måned senere...
Hør med en du kjenner som har peiling på data.

 

Eller snakk med din lokale PC kjede ikke gå til El kjøp og "store" elektrovare kjeder. Etter min erfaring kan det være lite service vis uhellet skjer. De lokale pc kjedene vet som regel mer enn en vanlig ansatt i elkjøp og de kan litt mer om de forskjellige

 

*snip*

 

Nå er di små databutikkene også kjent for å lure intetanende kunder. samt at de overpriser varene sine enormt kontra kjedene. Stoler faktisk mer på elkjøp enn ei lita datasjappe. Men så vett eg jo som regel ka eg ska ha.

 

Se litt rundt på tester, kjøp en som er "best i test" i din prisklasse. vanskelig å gå feil da. Hvis du ikkje vil bruka tid på å setta deg inn i alt du trenge

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...