Gå til innhold

Pleier du å ha noe spessielt på Pizzaen din?


Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse
Skrevet
Foruten om det vanlige så er bacon et "must," sammen med kjøttdeig osv. Jalapeños er også knall!

enig.. =D Bacon på Pizza og Jalapeños er diigg =D Elsker STERKE ting =D

Skrevet

Frossen pizza = Big One Home made style med rømmedressing på.... namm

 

Gatekjøkken pizza med rømmedressing er også vinn.

 

Ting jeg liker å ha på pizza: Ananas, Sjampinjong, Kjøttdeig med et godt krydder ( Helst taco krydder) , Chili, Jalapeños, Taco saus, Mais, Paprika, Løk.... Egentlig får jeg i meg alt, bortsatt fra ansjos, noe som jeg aldri stapper i meg.

Skrevet

På en vanlig hjemmelaget pizza er kombinasjonene uendelige, men en som er verdt å prøve ut er skinke, vanlig ost, noen skiver mozarella og sopp. Ellers er tacokrydret kjøttdeig, vanlig ost og tacosaus på pizzaen en klassiker. Skal man gå for noe mer uortodoks anbefaler jeg kylling marinert med fajitaskrydder, stekt paprika, jalapeños, mais og ost. Pølse på pizza har jeg lite til overs for.

Skrevet
Jeg tror jeg bruker alt mulig :hmm: det som stikker seg spesielt ut er vel kinakål, gulrøtter, og sjokolade

Sjokolade?

ja... ble hekta på en brasiliansk pizza med kun ost, sjokolade og jordbær... vet det høres kvalmt ut men, sukk, den er så herlig :innocent:

Skrevet
Jeg tror jeg bruker alt mulig :hmm: det som stikker seg spesielt ut er vel kinakål, gulrøtter, og sjokolade

Sjokolade?

ja... ble hekta på en brasiliansk pizza med kun ost, sjokolade og jordbær... vet det høres kvalmt ut men, sukk, den er så herlig :innocent:

Serriøst?

 

Det høres sinnsykt kvalmt ut :dontgetit:

Skrevet

Den der brazilianske pizzaen hørtes ikke særlig god ut, men er mye pizza ute å går som har frukt og andre søte ting på seg, kan hende man hadde blitt overrasket.

 

Husker jeg gryntet veldig på nesa når jeg fikk pizza med Béarnaisesaus en gang i tiden, men var faktisk helt fortreffelig! :)

Gjest Slettet-XHLacM
Skrevet

Nå varmer ovnen seg opp til helgens dose med Grandiosa pepperoni. Jeg vurderer å ha på litt oppskjært chilli, men er litt skeptisk.

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...