Gå til innhold

hjelp til kjøp av mac til komponering av egen musikk og bildebehandling. mitt første mackjøp


Anbefalte innlegg

Hei, vi har nå bestemt at vi skal kjøpe Mac til komprimering av egen musikk og bildebehandling. Hvilken mac anbefales da? har sett litt på: Apple MacBook 2,4 GHz 160 GB (2 GB) til 10380,- på komplett.no som er den billigste på prisguiden. er den maskinen god til komprimering og bildebehandling? setter veldig pris på hjelp fra dere :) dette blir også vår første mac.

Endret av missvero
Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

MacBook er helt grei til formålet, hvis du klarer deg med 13" skjerm (den har også tilkoblingsmulighet for ekstern skjerm, selvsagt).

 

Men, VENT for all del et par uker, for nye modeller er rett rundt hjørnet!! Sannsynlig dato for introduksjon av ny MacBook er 14. oktober, og jeg tror den vil være vel verdt å vente på.

 

 

Kan ellers anbefale http://www.mac1.no for alt en vordende/nybakt Mac-bruker måtte lure på. Der finner du et utmerket forum hvor du får svar på det meste, samt informative veiledninger som kan hjelpe med overgangen fra Windows til Mac. Lykke til :)

Lenke til kommentar
OK:) Tusen takk for tipset, har ventet så lenge så vi klarer å vente litt til. en Mac er veldig dyr så derfor går vi ikke bare å kjøper den første vi ser. Det er bare dumt. går det ann å oppgradere minne og slikt i mac?

 

På de nåværende Macbooks er det veldig enkelt å oppdatere minne og harddisk, alt annet er nok en del verre (som på de fleste laptoper)

Lenke til kommentar

Foresten så er det ikke særlig vits å bruke prisguide til Mac handel. De har stort sett standard priser.

 

Dersom du har tenkte å gå for MacBook Pro så kan du få en god del rabatt ved å melde deg inn i Apple Developer Connection.

http://developer.apple.com/

 

Du betaler en sum og blir medlem. Deretter kjøper du en maskin gjennom de som du får noen tusen rabatt på. Mer enn du betalte for medlemskapet. Ingen obligasjoner og du trenger ikke utvikle noe. Dette gjelder kun Pro modeller og stasjonære Mac Pro.

 

Dersom du er student så er det også studentrabatt på nettset. Se f. eks www.studenttorget.no

 

Hvis du vil ha en butikk å forholde deg til så kan du like så greit kjøpe maskin hos Tell It, Eplehuset, Humac eller andre forhandlere, da får du rask service og kan spør om det du lurer på.

Lenke til kommentar
Ok Takk for tipset :) Skal vente til den nye macbook kommer! Har aldri prøvd mac før, er det vanskelig å gå fra Windows til Mac? hvordan er brukervennligheten?

 

Det vil ta deg omtrent en uke før du venner deg til åssen systemet funker, spesielt docket. Men etter en dag, vil jeg tro at du føler deg lettere. At det blir mye mindre belastning på deg(føles som). Jeg følte det slikt da jeg kjøpte min første mac ifjor, macbook pro <3. Det var helt impuls kjøp, og jeg har aldri angret! :D

Lenke til kommentar
  • 1 måned senere...

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...