Gå til innhold

Oktoberfest 2008- olopolo -50mm f/1.8


Anbefalte innlegg

Bruker: olopolo

Deltagernivå: Amatør

 

Føler meg Veldig fersk når det gjelder foto, men blir mde her for å ha det gøy =)

Begynner å lære meg det tekniske innenfor foto og etterbehandling, men sliter fortsatt med å finne de gode motivene. Ikke forvent noe stort, men jeg har et håp om å utvikle meg ørlite grann og lære utrolig masse av denne oktoberfesten.

 

K

Endret av olopolo
Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

3. Oktober

 

Dagens kunstneriske eksperiment... Ikke helt fornøyd, men det ble annerledes. Veit det ikke er helt skarpt osv. men jeg synes det ble en spesiell effekt. Ikke redigert noe særlig. Prøv å ballansere et salonggæver, ta biilde igjennom kikkerten uten å se hva du tar bilde av, prøve å fokuserer utifra bildene du ser på lcd skjermen, mens du står på tå og fyrer av med feil ISO instillinger og med kun 50mm brennvidde. dømt til å mislykkes, men men. Mora var det =)

 

exif:

Shutter:1/80

Aperture:2.5

ISO:500

post-139484-1223143511_thumb.jpg

Endret av olopolo
Lenke til kommentar

Kvarten: Hjertlig takk for tilbakemelding. Selv 50mm blir litt zoom når du tar det bildet igjennom en geværkikkert. Morsomt at folk ikke synes ideen er helt på jordet...

 

tomsi42: En ære å få slike kommentarer, spesielt fra "veteranene" her på dotten. Fotball er universellt og det betyr så mye for så mange. Raskt, gæli og enkelt i dag.

 

Legger ved et bilde av "elgebildeoppsettet":

 

 

Sliter litt med å få inn bildet her, men det kommer =P

 

Endret av olopolo
Lenke til kommentar

k.n.b: Positivt at noen kommenterer det første bildet også.

 

Elgbildet ble noe rart ja, men ingen manipulasjon i det hele tatt. Det neste blir nok hjemmesnekra linse av dorull + heliumballong+ ombygd tv-fjernkontroll(pocketwizard)= Ubeskrivelig flott landskapsbilde... ;)

 

Siterer Rema i dag da, det enkle er ofte det beste. (er man fotballinteressert så er man fotballinteressert).

 

Igjen takk for positiv respons, kom gjerne med konstruktiv kritikk også.

 

K

Lenke til kommentar
Igjen takk for positiv respons, kom gjerne med konstruktiv kritikk også.

Jo, jeg kunne vært litt mer spesifikk når det gjelder det første bildet. Den dyprøde rustfargen er tiltalende. Dessuten bra med helningen på dørkarmen, noe som gir en diagonal. Synes også det passer med det store området som er ute av fokus (bakgrunnen). Litt usikker på hvor mye av dørkarmen jeg ville hatt i fokus, men det fungerer også bra slik det er.

 

Hvis jeg ikke tar helt feil bør de hengslene snart smøres...

Lenke til kommentar

Du har peiling. Igjen takk for god tilbakemelding. Hengslene sitter på oldefars gamle kraftverk. Kommer nok aldri til å brukes igjen da elva er demt opp og ledet i rør til et moderne kraftverk. Men det er noe spesielt med deg gamle, forfalne, nedrustede. Jeg liker det :innocent:

 

K

Lenke til kommentar

Vet ikke om du bør si det etter tre bilder, men tusen takk allikevel. Det er vel noe av det mest positive man kan høre som fotograf (enten det er riktig eller ei).

 

Dette er utrolig morsomt. Meldte meg på med mål og klare 10-15 bilder. Vurderer å satse på 30 ;)

 

Gleder meg også til å fortsette, burde ha utfordringer som dette hver måned. Ypperlig påskudd for komme seg ut og ta bilder. Det blir så mye skole og trening ellers...

 

K

Lenke til kommentar

Ikke mye kreativitet her i gården i dag. Jobbet og feiret bursdag for fattern.

Blei et klisjeaktig speilbilde av en fin gran, skulle gjerne hatt et bladtræ med høstfarger, men vannpyttene er ikke på rett sted (eller så leter ikke jeg godt nok...) Men hvem sier at det må være høsttema selv om vi har kommet til Oktobber.

 

5. Oktober

post-139484-1223221987_thumb.jpg

Lenke til kommentar

Prøvde meg på vannpyttbilder i dag jeg også, men ble ikke helt fornøyd med noen av dem. Vannpyttbildesesongen ser ut til å ha nådd et klimaks akkurat nå etter været å dømme. Du har fått et veldig klart bilde med fint lys, men kanskje du kunne kommet enda tettere på (dvs. mindre av det utenfor pytten, men det er vel et poeng at man skal se hva det er også).

Lenke til kommentar

Noe av lyset er redigert til... Men det var en periode med opphold i dag. Det er gjort en drastisk ting med bildet som får det til å virke en smule "feil", får se om noen oppdager hva =)

 

Vanskelig å komme tettere, og samtidig få samme speilbilde med fast brennvidde. Treet var langt unna, og om jeg skulle nærmere ville jeg ikke fått annet en himmel i bildet. Dessuten har jeg som mål og ikke croppe.

 

Takk for tilbakemelding.

 

K

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...