Gå til innhold

Nokia 5800 XpressMusic (Nokia Tube)


Anbefalte innlegg

God damnit! Har brukt de siste 3 dagene på å komme meg gjennom alle trådens 207 sider... Puuh!

 

Ja skulle ønske noen kunne tatt ut essensen i en mindre tråd, eller at trådstarter hadde tatt alt i begynnelsen av tråden.

 

I starten av tråden så jeg det ble mye fokus på "glippen" og en del små bugs som jeg tenkte kom til å bli en løsning på fra Nokias side jo lengre utover i tråden jeg kom. Menne for å være helt ærlig, jeg hadde virkelig lyst på 5800 i starten her men når jeg nå har lest alle sidene i tråden virker det som en sa underveis som en "mandags mobil".

 

Den glipen ble unødvendig mye hypet opp. Sinnsykt mye mas for ingenting.

 

Det virker på meg som om det er unødvendig mye ting som forbrukeren her selv må konfigurere og rette på i tillegg til mange rapporterte feil med alt mulig rart.

 

Stemmer inntrykket mitt? For i så fall tror jeg byttet fra min gamle trofaste tjener i de siste 3 årene Nokia 6233 byttes til noe annet enn 5800 XM.

 

Vel intrykket ditt er ikke helt galt. 5800 er en smartphone som du kan modifisere og endre på en god del ting. At det i denne tråden er flere som har hacket telefonen for å få mer ut av telefonen, eller annen funksjonalitet enn det som nokia ambefaler, er ikke noe jeg vil stå bak. Det er også klart at feil oppstår når man ikke bruker produktet slik det er ment. Dette er den femte nokia telefon (minst) her i huset, og selv om det har vært noen småfeil, så har det vært langt mindre enn for eksempel det vi opplevde med 6233.

 

Jeg setter stor pris på at jeg selv kan modifisere menyer og bestemme hvilke programer jeg vil ha installert og ikke, slik at telefonen får et personlig preg. 5800 med siste oppdateringer kjøpt som den er fra butikk er mer enn god nok for den gjennomsnittlige mobilbruker, som ønsker seg en Nokia med trykkskjerm.

Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse
Hva burde jeg legge inn av programer på min nye nokia5800?

 

Hva du burde legge inn av programmer er jo opp til deg og hva du trenger.

Er du opptatt av trening og pulsklokker, ville jeg vurdert sportstracker.

Fring er et program som er greit for å holde kontakt med dine kontakter som du har på icq/msn/skype/osv... så det er et veldig godt program.

Accuweather er et program jeg liker veldig godt for å sjekke været over alt hvor jeg er i verden.

Scalado Photoflow er et bildevisningprogram som er litt fancy og ja interessant.

Opera Mini er en god nettleser hvis du ikke liker den som følger med. Jeg liker begge.

Alle disse er gratis. Google de du ikke finner på OVI store.

 

Handy shell er en av flere programmer i Handy programrekken som er veldig god. Den koster desverre penger, men du kan prøve den gratis i 14 dager. Det er nok lurt å gjøre, jeg likte den kjempegodt.

 

Spørr sikkert masse idiotiske spm, men skjønner ikke mye av denne nokian. mye enklere med gamle iphonen:P

 

Hvor laster jeg ned programmene? :blush:

Er det noe msn program elns som fungerer på denne?

 

 

Fring er et veldig godt msn program. Last ned her

Gå inn på Ovi store på telefonen og sjekk ut hva de har der. Dessverre er tilbudet foreløpig ganske så dårlig, men det er noen godbiter.

 

Vel, jeg er ikke uenig i at det er enklere å laste ned programmer på iphone. Apple var tidligere ute og åpnet sin store. Ovi store har vært åpen noen uker nå, og jeg er litt skuffet over at det ikke har dukket opp mer nytt. Det skjer veldig lite, dessuten så er det flere som sliter med å komme seg på Ovi på mobilen.

Endret av Hansforum
Lenke til kommentar

Har hatt denne tlfen stund nå. Aktiverte for en 4 måneders tid siden navigasjonen på GPS-delen. Prøvetida er på 3 måneder. Idag funker ikke GPSen i det hele tatt. Skal det virkelig være slik? Ikke finner den ut hvor jeg er, og Sportstracker funker ikke til annet enn å ta tida...

Lenke til kommentar
Jeg har leita rundt, men skjønner ikke hvordan jeg laster ned noen ting forsatt jeg :S

 

Direkte flaut å spørre om dette spm.

Hvor laster jeg ned tingene?

 

Hvordan kommer jeg inn på dette Ovi Store?

Ovistore finner du her: http://store.ovi.com

 

Du kan da laste ned til både pc og mobil. Du kan og laste ned en egen klient til mobilen. Hvis du går inn på "last ned" menyen på telefonen, finner du ovistore der.

Lenke til kommentar
Jeg har leita rundt, men skjønner ikke hvordan jeg laster ned noen ting forsatt jeg :S

 

Direkte flaut å spørre om dette spm.

Hvor laster jeg ned tingene?

 

Hvordan kommer jeg inn på dette Ovi Store?

 

Hvis du ikke ønsker å bruke Ovi store kan du bruke pc suite. Da kobler du mobilen til pc og laster ned programvare på pc og fortsetter installasjonen på mobilen.

Google er et fint værktøy for å finne programmer. For eksempel denne siden var ikke så verst

Lenke til kommentar

Finnes det noen brukbare IRC-klienter til telefonen? Nettopp prøvd phIRC, men det fungerte ikke. Burde kanskje skjønt det da det kom opp at applikasjonen ikke var kompatibel med telefonen under installering, men måtte jo prøve likevel. Mildt sagt skuffende.

Så, er det noen alternativer til å stresse med symbian, ssh, putty og irssi?

Lenke til kommentar
At mennesker ikke er føre var og setter på Invisible Shield er for meg en gåte :hmm:

 

 

Hvordan er det med dette på? mister en litt av trykkfølsomheten? Vil du anbefale bare skjermen eller på hele telefonen? Har sett på dette og tenkt på det, men var en som sa at du mistet mye av følsomheten, derfor ikke fått tak i enda.

Lenke til kommentar
At mennesker ikke er føre var og setter på Invisible Shield er for meg en gåte :hmm:

 

 

Hvordan er det med dette på? mister en litt av trykkfølsomheten? Vil du anbefale bare skjermen eller på hele telefonen? Har sett på dette og tenkt på det, men var en som sa at du mistet mye av følsomheten, derfor ikke fått tak i enda.

 

Det er helt topp og følsomheten er det ingen forskjell på. Jeg tok bare fronten da jeg ikke ser helt vitsen da baksiden er hardplast i matt lakk. Det blir noe andeledes med en Iphone der skjønner jeg poenget med å ta med baksiden også. Som skrevet så mister man ikke en % av følsomheten og man slipper å være redd både for nøkler og kniver hvis man går med dette i lomma for den er som kjent skuddsikker (løp og kjøp) :)

 

http://www.mobilen.no/wip4/review/test-inv...=36547&o=20

Endret av Jada-jada
Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...