Gå til innhold

Ukens tilbud hos komplett - TECO 32"


Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse
Jeg tror mitt terningkast ville landet på 4, Cuz. ;)

Til HD- kilder (PS3, blueray ++) er det kanskje verdt en 5'er.

 

Hva ville du gitt andre toppmodeller da? 10 :!: Noen som har problem med scartinngangene?

 

Har ikke noe å teste med desverre, tror nok aldri jeg kommer til å bruke det på den tven, ettersom jeg ser dvd/blu ray igjennom ps3n nå...

Lenke til kommentar

En kamerat av meg kjøpte 37 tommer'n fra komplett for noen dager siden. Og der er det problemer med scart kontaktene også. Scart 1 funker bare lyd på men ikke bildet, og det er en del støy. Scart 2 som parabolen er kobla til funker bra på bildet, men er også ganske masse lyd støy. Men det forsvinner hvis vi skrur lyden helt ned.

Og audio out fungerer heller ikke. Har også et støy problem med backlighten.. Den fungerer fint på fullt, men begynner å lage en "summe" lyd når vi skrur den ned.

 

Så spørs om ikke denne blir sendt tilbake. Men han hater alt stresset med å sende ting i retur, så han skulle kjøpe noen hdmi kabler å se om problemet løste seg.

Eier en billig tv selv (Hannspree 37" gt03) og må si meg meget fornøyd.

Lenke til kommentar

Er nok sikkert et bra tv når det først virker. Vertfall med tanke på pris.

Er det noen som har kobla opp pc fra dvi til hdmi på denne tv'n? Mangen som har hatt problemer med at signalet går av og på hele tiden. Men kan vere at det var på den forrige modellen, og at dei har fikset det på denne.

Lenke til kommentar

Hei hei. Ser at det har kommet et par spørsmål angående denne tv'en.

Jeg sitter ikke på 32" men på 37". Tror ikke det er store forskjellen på dem. Jeg fikk min i posten i dag tidlig og den var ferdig monter klokken 10.00.

 

Akkurat nå er den tilkoblet til xbox360(komponent) Bærbar(Hdmi) og en Get boks(Scart) Alt funker veldig fint. Menyene er på Norsk så det er lett å finne frem og forstå hvordan man gjør endringer. Jeg er ingen tv entusiast men jeg velger å henge meg på de som har anmeldt denne tv'en tidligere og kaller den et knallkjøp. Jeg sitter litt og ler for meg selv med tanke på at jeg har kjøpt en 37 tommers hdtv til 4000kr. Det hadde jeg ikke trodd ville skje da jeg begynte så smått å lete etter tv.

 

Bakgrunnssusing kommer frem når jeg skrur bakgrunnslyset under 7/10 men de er så lavt at jeg ikke kommer til å legge merke til det ved vanlig tv titting, og jeg kommer ikke til å ha det under 7 uansett. Da suser det ikke.

 

Denne tv'en var akkurat det jeg trengte. Jeg spiller xbox360, der kjører de fleste spillene i 720p uansett. De kildene jeg ser filmer fra sender ikke i 1080p uansett så det hadde vært bortkastet. I tillegg mener jeg ikke at du trenger en svinedyr tv så lenge du ikke har en svinedyr kilde som sender signalene til tv'en.

 

To tommler i været for denne. Ps: 1000 kroner opp i pris for 37" er ikke noe man vil angre på med mindre man sitter svært nær skjermen.

 

Bare å spørre hvis dere lurer på noe. Tar gjerne på pm.

 

Zeit out.

Lenke til kommentar

Ser ut til at problemet med backlighten og støy er utbredt for 37-tommeren - akkurat det samme hos meg. Støyen kommer fra 9 og ned i stadig sterkere grad, levelig fra 8 og opp. Går forsåvidt bra - projen tar filmtjeneste uansett og det er mulig å få til en grei innstilling for annet bruk med backlight på max.

 

Ellers bra bilde og greit utseende - blir stående her!

Lenke til kommentar

Ser det ble spurt om noen har problemer med scart-kontaktene. Har hatt min 32-tommer i ca. 2 uker nå og har brukt begge scartinngangene uten problemer (DVD og Getbox PVR) hverken i forhold til lyd eller bilde. Har byttet DVD-spiller og byttet inngang til HDMI1, heller ingen problemer. PC-inngangen (VGA) også problemfritt.

 

Når det gjelder billedkvalitet osv så har jeg rett og slett ikke noe grunnlag til å sammenligne med da dette er min første LCD-skjerm. Kan dog si at hvis man bare har analogsignal og primært skal se på tv så bør man tenke seg om, men det gjelder kanskje denne typen skjermer generelt? Er iallefall fornøyd så lenge signalet kommer fra Get-boxen, DVD-spilleren eller PCen.

Endret av samb
Lenke til kommentar
  • 3 uker senere...

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...