Gå til innhold

Crysis: Warhead - mye "lugging"?


Anbefalte innlegg

Hei.

 

Kjøpte meg Crysis Warhead over Steam i går, og så fram til litt spilling i dag. Dessverre viser det seg at spillet "lugger veldig" mye, aner ikke hva det kan skyldes. Jeg kjørte det gamle Crysis på High/Very high uten problem, men av en eller annen grunn virker det som om Warhead er mye tyngre. Per nå kjører jeg alt på "Gamer", men selv da lugger det mer en hva jeg liker (Kjører heller ikke med AA/AF).

 

Noen som aner hva dette kan være, eller må jeg bare vente på en patch til spillet?

 

PC:

 

9800GTX

E6600 - 2,4Ghz

4Gb RAM

Windows XP

Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

Hmm, merkelig. Nå er jeg kommet videre til andre nivå, og her har sålangt ikke opplevd noen lugging. Kan virke som alle animasjonene og fiendene ved stranden ble for mye for CPU-en ...

 

Edit: Og nok en edit, skogen (for de som vet hva jeg prater om) hadde jo ikke akkurat færre fiender, men her gikk det altså silkeglatt. Aner ikke hva som kan ha vært galt ...

Endret av The Stig
Lenke til kommentar
Gjest medlem-105082

Jeg klarer å kjøre spillet på Gamer med 8800GTS 320 MB. Men så har jeg bare en E6400 som trekker ned. Men du burde klare å kjøre på enthusiast, ja.

Endret av medlem-105082
Lenke til kommentar

Det eneste jeg har problemer med er at tastatur+mus henger etter. Kjører enthusiast (0AA, motion blur av) på 1920x1200 i 40-50 fps. Ser ut som om dette faktisk er bedre optimalisert for ATI enn forgjengeren.

 

Det bare suger litt at ATI ikke gidder å lage drivere til Win Server 2k8 :/ 8.9 nekter plent å fungere. Av en eller annen grunn så fungerer 8.8, men det hender at kortet kræsjer en gang i blant.

Endret av Habitats
Lenke til kommentar

Strandscenen hakket litt. Men jeg har kjørt alt på fullt (Enthusiast)hele tiden uten merkbare problemer. Selvom prosessoren min suger: amd athlon 4000+ dualcore. Men hvorfor sier så mange at dem hadde problemer når det ble snø. Er jo da spillet flyter best oss meg iallefall.

Endret av viking665
Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...