Gå til innhold
Trenger du tips og råd? Still spørsmål anonymt her ×

Den perfekte trusen?


Gjest rroever

Anbefalte innlegg

har inntrykk av at både jeg og kjæresten har akkurat samme smak når det gjelder truser (til henne). vel det finnes mye bra etterhvert, men mange nettbutikker selger undertøy enten av dårlig kvalitet eller dårlig smak. det jeg er på jakt etter er pene, glinsende truser. Ikke for minimale og heller ikke for store. sånn midtimellom. gjerne litt "retro" bikini-style, men heller ikke for gammeldags utseende. nåja, dette ble vel kanskje kryptisk for noen og enhver. men for dem med samme interesse har vel til og med kommet hit? hvor kan man kjøpe slikt i dag? ja, bortsett fra på lokale butikker da. lokale butikker er utelukket for min del ettersom jeg er kjent over hele byen her. nettbutikktips, med andre ord?

Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse
Nå sitter jeg på jobb, men er ferdig om en halv time, da kan jeg sikkert finne frem noe til deg. Skjønner hva du mener og er enig i at det er sexy! :)

Tusen takk! Fiskegarn er ikke sexy. Derimot er nakne damer helt okay. Men det LILLE EKSTRA som skjuler skjønnheten... er viktig for meg. Og det virker som du er av samme oppfatning.

Lenke til kommentar

Agent Provocateur har mye bra, og det har Victorias Secret også. Det er en grunn til at de er så velkjent som de er. Det er litt dyrt, men kvaliteten er upåklagelig, både på passform og ellers..

 

Ellers hadde det vært moro å se hva som kan dukke opp i den tråden her. Litt retro sexy med lavt kutt høres bra ut. ;)

Lenke til kommentar
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...