Gå til innhold

Problemer med klesimport


Nukem

Anbefalte innlegg

Har noen her inne bestilt klær fra skateamerica.com.

Eller har god erfaring med import av klær?

Jeg og noen kamerater bestilte klær derfra her om dagen, og i dag fikk jeg en mail der de ba meg kontakte banken, for overførsel av pengene klærne og frakta kostet. Det syns jeg hørtes greit ut, men når jeg skulle sjekke saldoen min i en minibank litt senere, var jo pengene på vei ut fra konto. Jeg dro til banken og de bekreftet at det stemte, pengene var på vei ut. I den mailen jeg fikk sto det: Your credit card was not and will not be charged.

Dette som før på dagen virka logisk, var ikke så logisk lenger. Hvorfor skal de sende ut en mail der de ber meg overføre pengene, når de allerede har trekt meg?

 

De i banken sa at hvis dette var et seriøst firma, kunne det hende de gjorde sånn for å sjekke at jeg faktisk hadde pengene. Ser ikke helt vitsen med det, hvis jeg likevel må overføre pengene føre orderen blir sendt.

 

Og noen support emailadresse finner jeg ikke. fant riktig nok et skjema på hjemmesiden dems, jeg fylte ut, og prøvde å forklare meg i kommentarfeltet. Jeg får bare en automatisk mail tilbake, med de vangliste problemene folk har, aka ikke det "problemet" jeg selv har.

 

Hele saken gjør meg frustrert, orderen er på 2200 dollar.

 

Ble litt rotete, men håper dere skjønner.

Endret av Nukem
Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

Jeg har bestilt fra skatewarehouse selv uten problemer, og har kamerater som har bestilt fra skateamerica flere ganger også uten problemer.

Og det er ikke noe med legitimasjon å gjøre. I mailen jeg fikk, har jeg fått en swift code osv. + iba nummer og kontonummer, som de vil at jeg skal overføre penger til. og i samme med mailen står det, your creditcard was not, and will not be charged, samtidig som de har trukket det 2200 dollarne fra kontoen min.

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...