Gå til innhold

BK: Jumping & Street photography


jimdidr

Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse
Tror ikke det er klipt? Bare litt front sync blur

Sjå på kantane. Skoa tar ikkje nedi bakken, perspektivet/standpunktet i forhold til bakgrunnen er feil, skuggen fell feil på bakken og for det siste er bakgrunnen nøyaktig lik. Sjølvsagt, det kunne ha komme av stativbruk, men eg tvilar.

Edit: Og på første er det ingen skugge i det heile. Spoooky.

Endret av KimNK
Lenke til kommentar

hehe kult takk for alle tilbakemeldinger.

Bildene er ikke klippet, De er bare justert på lys og litt farger.. og lagt til linsevignet (veldig svak)

 

Jeg ser nå at hun er litt nær trappen ja. (bildet der hun ser sur ut var egentlig bare for å fokusere kamera akkurat der hun skulle hoppe men jeg likte det så jeg la det ut... )

 

Grunnen for den skyggen og mangelen på skygge er at jeg brykte blits for å fryse henne i luften men slo den ikke av for bildet hun står stille på... blitsen er lyste henne opp og det er vell derfor hun ser separert ut fra bakgrunnen :)

 

Alt er tatt håndholdt og bare innebygget blits (venter på penger for å kjøpe skikkelig blits)

Lenke til kommentar
Det første bildet er tøft. Det er fart og galskap i det, og hun tar seg fint ut også. Det siste bildet gjør meg utrygg på om du bare tøyser, eller om du mener det seriøst. For en så upassende poseringe er bare for posører.

:) vell det var bare ett bilde jeg ente opp med å like.. det blir kanskje bedre ved å vite at det ikke er ment som posering... hun ventet bare på den andre fotografen som fiklet litt med utstyret... (hihi...)

 

Tok bildet etter jeg hadde stilt inn fokus, det var derfor hun sto akkurat der hun sto(tror det står i posten over.)

Lenke til kommentar
Det du sier er altså at hun er en posør?

Uhm... det blir vell nei... en posering ja, men man går da igjennom mange uttrykk og poseringer. Om man har en fotograf etter seg en dag så hadde man nok fått mye syke bilder ut av det. Froske-perspektivet hjalp vell heller lite også på denne bad looken...

 

Personlig så liker jeg å tro (/vite) at hun bare er møkk lei den andre fotografens treige fingre og meny fomling... så hun tenker vell bare på en morbid måte å straffe denne personen, mens hun venter... eller kanskje det bare var en helt rein tilfeldig vinkel og posering... :yes:

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...