Gå til innhold

mp3spiller med lydkvalitet i fokus


Anbefalte innlegg

Jeg er på utkikk etter ny mp3 spiller etter at jeg har funnet ut at lydkvaliteten på den billige jeg har fra før samt sony ericsson walkman-telefon er rimelig ræva. Jeg hører mye på musikk mens jeg programmerer/leser/skriver og er følgelig avhengig av å spille lavt volum og da faller de dårlige spillerne litt igjennom. Jeg merker stor forskjell når jeg hører på de samme mp3filene på min stasjonære som har et ganske bra (les dyrt hehe.,.) lydkort.

 

Så; er det noen som har noen anbefalinger? Jeg er ikke interessert i touchscreen, lcdskjerm(noe annet enn et svært enkelt display er en ulempe imho pga batterikapasitet), kapasitet over 8gb er reduntant, design bryr jeg meg ikke om i og med at jeg allerede har samboer (mission accomplished hehe...). Radio er dog en fordel og lite er bra. Men som sagt; det er lydkvaliteten som er viktigst, jeg bærer gjerne på en murkloss på en par kilo bare den spiller pnet.

 

Alle svar mottas med takk (og bukk).

Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse
Gjest Slettet+89234341

lydkvalitet og batteritid har ikke mye å si i dag... de spillerne med best batteritid har normale 320x240 pikslers fullfarge LCD skjermer. Men angpende lydkvalitet, cowon eller sony er de beste valgene. og ikke kom å si at du ikke stoler på cowon fordi du aldri har hørt navneteller sony fordi de lager dårlige mobiler, gjør research på forumet og finn noe brukbart.

godt sted å starte: https://www.diskusjon.no/index.php?showtopic=974204

google fikser resten når du har kandidater ;)

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...