Gå til innhold

Kommentar på oppsett


Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse

ser ikke helt hensikten med å kjøpe ddr3-ram ennå, da den er endel dyrere enn ddr2-ram, samt at den ikke er no særlig raskere. Skal du ha ddr3 bør du satse på noe som går raskere enn 1333mhz. Da kan du ihvetfall overklokke systemet litt mer =)

 

Og Noctua lager utrolig bra vifter som går sakte og har lavt støynivå. Kanskje noe å vurdere istedetfor Papst.

 

Ellers ser det ganske ok ut.

Men som sagt, du kan spare 1000-1500kr på å velge rask ddr2-ram og et billigere hovedkort, uten at det går merkverdig utover ytelsen

Endret av newman221
Lenke til kommentar

Støtter newman211 i at det økonomisk er bedre å gå for DDR2 minne, og at man kan spare en del på hovedkort. Asus P5Q Pro er et godt valg dersom man ikke skal kjøre CF (eller tåler litt svakere CF støtte), Gigabyte GA-X48-DS4 er et rimelig alternativ med full CF støtte.

 

Du bør også vurdere om ikke Cooler Master Hyper 212 er en bra nok kjøler for deg. Den koster under halve prisen. FrostyTech, som er det nettstedet som virkelig tester mye kjølere (de har en testbase på nær 120 stk) rangerer TRUE som ca nr 3 - 4 når vi ser på både kjøling og støy. Hyper 212 er rangert ca som 8 - 10. Så skal du ikke klokke helt til grensene for luftkjøling, holder Hyper 212 i bøtter og spann.

 

Velger du allikevel TRUE, er Noctua klart de beste viftene når det gjelder luftflyt og støy, dvs du må velge Noctua NF-P12-1300 (ikke NF-S12-800). S-serien er litt dårlig når det gjelder mottrykk, mens P-serien er laget for denne type kjølere. Papstvifta du hadde satt opp flytter mye luft, men den er også flymotor når det gjelder støy etter hva jeg kan se av spesifikasjonene.

 

Når det gjelder PSU ville jeg kjøpt Corsair eller Antec (NeoPower).

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...