Gå til innhold

Hardware.no: Avis2-reklamene gir dårlig inntrykk


Anbefalte innlegg

Jeg har lagt merke til disse Avis2-reklamene som dukker opp på Hardware.no, samt forumet. Greit å ha oppdaterte nyheter forsåvidt, men at Porno-Jenna er gravid er jeg ikke særlig interessert i, og når sånne seoghør-nyheter dukker opp midt på forsiden på hw.no gi det hele nettsiden et litt negativt preg for min del. Vet ikke hva andre her synes? Jeg mener ihvertfall at reklame på tek.no-nettverket generelt bør være relatert til temaene på nettsidene.

Endret av Lokii
Lenke til kommentar
  • 4 uker senere...
Videoannonse
Annonse

Prøvde også å søke da jeg synes det er pussig om ingen andre har tatt det opp tidligere!

 

Skulle dog veldig gjerne likt å høre redaksjonens standpunkt da jeg synes det er plagsomt å lese en artikkel på hw.no hvor jeg plutselig ser en stor rubrikk "Jeg er på grensen til å få et nervøst sammenbrudd!"

Lenke til kommentar

Her støtter jeg deg 100% Lokii. Jeg satt akkurat og vurderte å skrive et innlegg som omhandlet Hardware.no og reklamene på forsiden, men jeg tar det her siden du var før meg ;)

 

Som du påpeker gir det et dårlig inntrykk når det plutselig reklameres for "Sladderblad-stoff" på en ellers seriøs og flott hardware-side. Jeg gir som deg, blanke f... i om forholdet til den ene eller andre "puppe-kjendisen" går i dass, eller om Britney er manisk depresiv etter en tung periode. Når jeg leser på hardware.no så er det hardware, og det som naturlig ligger rundt hardware jeg vil opplyses om.

 

Om jeg skal handle meg bil, båt, hus, reise, lete etter ny jobb eller kjøpe meg brukte skolebøker, er IKKE hardware.no den siden der jeg vil opplyses om hvor jeg skal lete etter dette (hint: www.tinde.no).

 

For tiden synes jeg forsiden på hardware.no ser litt halvrotete og stygg ut, og disse reklamene hjelper ikke på. Fra og tidligere ha en flott og ryddig side med passe mye relevant reklame, er dere nå inne i en nedgående trend.

 

Nå virket jeg sikker sur og grinete, men jeg er ellers kjempefornøyd med hardware.no og forumet deres. Håper dere ser dette som konstruktiv kritikk :)

Lenke til kommentar
Gjest Slettet+6132
Hehe, det er flere enn dere som reagerer altså. Det toppet seg med når det var reklamer for toppløse Pamela og Oddvar som tente på ballespark.. :S Slikt skal vi i alle fall ikke ha.

 

Ja, skulle jeg være interessert i slike nyheter overhodet så finner jeg det fint på andre steder..

Synes det er greit med reklame så lenge det er relevant til stoffet på siden, jeg synes det bare er positivt at jeg får reklame fra feks. komplett.no når jeg leser artikler på hw.no, har selv funnet mange gode tilbud via de annonsene.

 

Men når jeg ser reklame for sladderaviser som ikke har noe relevans med hardware/IT så havner hw.no temmelig kjapt i adblock lista. Noe som er veldig synd.

Lenke til kommentar
  • 2 uker senere...
Får Britney igjen lappen?

 

Ah, jeg takler ikke spenningen!!

 

Personlig kjente jeg meg ikke igjen her, dette pga at jeg bruker Adblock plus i Firefox (jobb og privat), men jeg fikk meg et sjokk når jeg deaktiverte filteret for å sjekke.

 

hw.no har blitt et juletre av reklamebannere som flere brukere her henviser til. Det burde være et samsvar mellom hva dere skal tilby lesere av artikler og reklame. En reklamebanner som skal treffe sitt publikum av det "kaliber" dere her tilbyr, er ikke på denne typen nettside (les: kvinneguiden muligens). Teknologirettet reklame, ikke "Topp 10 Hollywood" fra Se & Hør er tingen på hw.no.

 

Hvorfor også tilbud om salg av bøker? Er ikke det mer kulturo innhold?

Lenke til kommentar
Som du påpeker gir det et dårlig inntrykk når det plutselig reklameres for "Sladderblad-stoff" på en ellers seriøs og flott hardware-side. Jeg gir som deg, blanke f... i om forholdet til den ene eller andre "puppe-kjendisen" går i dass, eller om Britney er manisk depresiv etter en tung periode. Når jeg leser på hardware.no så er det hardware, og det som naturlig ligger rundt hardware jeg vil opplyses om.

Godt sagt! Riktignok liker jeg pupper, men vil jeg ha det, får jeg det hjemme :p Her vil jeg ha andre ting og mener også at det burde vært krav til annonsørene om at de i det minste har reklamer som er litt relevante iallefall.

Lenke til kommentar
  • 3 uker senere...

Der ja, der fant jeg tråden som omhandlet Avis2 sine "nyheter".

 

Hva er det som skjer?

 

 

RBW, du skulle ta saken opp internt den 13.10., vi er nå ca 1 måned etter.

Hva skjedde?

 

Jeg forstår meg ikke på dere når dere går så langt for å skaffe penger at dere lar seoghør-sider reklamere på siden dere.

Har dere ingen sensur?

Lenke til kommentar
Gjest Slettet+6132

Og igjen ser jeg avis2 reklame på forsiden av hw.no...

 

Og igjen må jeg gjenta: Jeg bryr meg ikke om Britney skal til europa, jeg bryr meg ikke om at våpensalget øker på grunn av at Obama vant, og jeg vil heller ikke se en video av en kvinnelig billist som smadrer en bensinstasjon.

Og det bryr meg veldig lite når jeg er på en side jeg bruker for og følge med på IT-relaterte nyheter.

 

Er jeg intressert i og vite slik seoghør info klarer jeg fint selv og navigere meg dit.

 

Jeg har forståelse for at dere trenger reklame på siden, og jeg er for at dere skal ha reklame på siden. Men la det nå for guds skyld være relatert til det vi kom hit for, nemlig informasjon rundt IT og pcer generelt sett. Så ha for all del reklame for feks. komplett.no. Slik reklame setter jeg bare pris på, og det er ofte jeg besøker feks. komplett.no etter og ha sett et godt tilbud de har reklamert for her på hw.no.

 

 

Mulig det bare er jeg som er grinete og nostalgisk, men alt var bedre før.

Lenke til kommentar

Reklamen har blitt såpass aggressiv den siste tiden at jeg har valgt å filtrere den bort ved hjelp av programtillegget adblock plus til firefox. På sikt vil for aggressiv og pågående reklame kunne ha motsatt effekt, nemlig tapte annonseinntekter, etterhvert som brukere velger å fjerne den helt. At det på sikt kan føre til at noen migrerer til andre reklamefrie eller mindre utsatte tjenestetilbydere er heller ikke utenkelig.

Endret av fargoth
Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...