Jump to content

drisas

Medlemmer
 • Content Count

  329
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

61 :)

1 Follower

Profile Information

 • Kjønn
  Mann

Recent Profile Visitors

8899 profile views
 1. Magesyre er skadelig for svelg, munn og tenner når vi kaster opp. Hvorfor er det da ikke skadelig for magesekken og tarmsystemet?
 2. Kjøpte Fallout 76 på tilbud tidligere i august og må si jeg er positivt overrasket. De har tydeligvis jobbet mye med spillet siden release, hvis du likte Fallout 4 vil jeg tro du kommer til å like Fallout 76. Noe som er artig er at bildene du tar i spillet blir til loading screens, for min del fikk det meg til å faktisk ta bilder for at loading ikke skulle være så kjedelig (gidder vanligvis ikke bruke fotomodusen i spill)
 3. drisas

  teste

  Test https://imgur.com/zwKHPSH
 4. Boing P-8 poseidon fra USA tipper jeg. Norge har bestilt 5stk selv som skal erstatte P-3 orion
 5. Anthem er på tilbud til 89kr på Origin nå. Har fått en god del timer ut av spillet så føler det er absolutt verdt prisen (full pris er ikke verdt det imo). Utrolig synd at utviklerne ikke har jobbet hardere med spillet etter lauch for det har virkelig et stort potensial. Pen grafikk, animasjoner og lyd og kampsystemet er skikkelig underholdene! Spillet skulle bare hatt litt mer kjøtt på beina, litt mer å gjøre i free roam og flere game modes. Om jeg kunne fått innholdet i Destiny kombinert med kampsystemet (og grafikk og lyd) til Anthem så ville jeg vært en veldig fornøyd gutt.
 6. Hei, er det noen som vet hvor man kan få tak i sangene til Bobby Brun (Norsk artist, ikke Bobby Brown)? Han lagde flere sanger tidlig på 2000 tallet og jeg fikk tak i sangene via DC++ på The Gathering en gang i tiden men de har blitt slettet og jeg finner ingen steder å kjøpe eller laste ned sangene nå.
 7. Takk for alle svar, fikk svar på det jeg lurte på
 8. Jeg så på en dokumentar om ubåtvåpenet hvor de trener på å forlate en ubåt og stige opp til overflaten ved en ulykke. Hvor dypt under vann kan de være og "forsvarlig" forlate ubåten med tanke på dykkersyke?
 9. Savner det selv, men hvis du går på "Siste innlegg" så får du en slags utvidet "dette snakker vi om nå": Men ellers veldig fornøyd med formuet! Godt jobbet!
 10. Beste (Ingen rekkefølge) -The Talos Principle -Divinity: Original Sin 2 -Mass Effect 2 -Fallout: New Vegas -Bioshock 2 -Until Dawn -Portal 2 -DayZ (Mod til Arma2) -Heroes of Might & Magic 7 -The Binding of Isaac: Rebirth Skuffende (Ingen rekkefølge) -The Witness -Torchlight 2 -Heroes of Might & Magic 6 -Serious Sam 3 -Call of Juarez: The Cartel -Tony Hawk's Pro Skater HD -The Stanley Parable -Dauntless
 11. drisas

  Kjøpe frukttobakk

  Takk for tipset! Ser ut som de kun selger frukttobakk uten nikotin dessverre.
 12. Hei! Er det mulig å få kjøpt frukttobakk til vannpipe i Sverige (Helst Charlottenberg). Eventuelt om det er mulig å bestille det over nett?
 13. Når jeg kjørte i Danmark i påsken ble jeg overrasket over at det stort sett ikke var belysning langs (4 felts) motorveiene der. Veldig ubehagelig å kjøre på kvelden/natten når fartsgrensen er 130 km/t og det er akkurat nok biler på veien til at man ikke får brukt fjernlys. Hva er grunnen til dette? Kan da ikke være så dyr strøm i Danmark at de ikke har råd til belysning langs motorveiene?
 14. Overrasket over at Cersei ikke hadde et slags ess i ermet som kunne bydd på litt motstand, syntes det virket ulikt hun. Feks wildfire strategisk plassert som kunne blitt detonert etter hvert som Jon og co gikk dypere inn i kings landing.
×
×
 • Create New...