Jump to content

drisas

Medlemmer
 • Content Count

  335
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

63 :)

1 Follower

About drisas

 • Birthday April 24

Profile Information

 • Kjønn
  Mann

Recent Profile Visitors

9426 profile views
 1. Og store deler av den styrken ser ut til å ha blitt ødelagt i Ukraina ifølge NRK: https://www.nrk.no/urix/russiske-soldater-fra-kirkenes-brigaden-skal-vaere-drept-i-ukraina-1.15885907
 2. Noe jeg har tenkt på med de Amerikanske dronene. Hvorfor angriper de ikke Russiske styrker? Jeg vil tro det er lett å legge skylden over på Ukrainske droner hvis Russiske styrker blir angrepet? Russland har neppe noen måte på å bevise at det var Amerikanske (droner)missiler som skjøt på dem?
 3. Jeg kommenterte nylig dette i en annen tråd, men den passer nok best her: En interessant video om hvorfor man tror Russland invanderer Ukraina: I korte trekk: -Geopolitisk er Ukraina ekstremt viktig. Om de blir medlem av NATO har Russland en seriøs ulempe når det kommer til å forsvare seg selv med tanke på terreng. Vest for Ukraina er det fjell, resten er flatt. -Gass og olje: Det er funnet store forekomster av olje og gass utenfor kysten av Ukraina, meste av dette er rundt krim. Det er også funnet mye oljeskifer på fastlandet. -Krim og vannmangel: Krim sliter med mangel på ferskvann. Under Sovjet ble det laget en kanal som fraktet vann fra innlandet og over til krim. I 2014 demmet Ukraina opp denne kanalen og krim sliter nå med tørke.
 4. En interessant video om hvorfor man tror Russland invanderer Ukraina: I korte trekk: -Geopolitisk er Ukraina ekstremt viktig. Om de blir medlem av NATO har Russland en seriøs ulempe når det kommer til å forsvare seg selv med tanke på terreng. Vest for Ukraina er det fjell, resten er flatt. -Gass og olje: Det er funnet store forekomster av olje og gass utenfor kysten av Ukraina, meste av dette er rundt krim. Det er også funnet mye oljeskifer på fastlandet. -Krim og vannmangel: Krim sliter med mangel på ferskvann. Under Sovjet ble det laget en kanal som fraktet vann fra innlandet og over til krim. I 2014 demmet Ukraina opp denne kanalen og krim sliter nå med tørke.
 5. Det kartet der kan vel ikke stemme? Det ville vært rart om de fikk lov til å bygge baser Kazakhstan, og står det at de har base på svalbard? Der har ingen lov til å bygge militære baser.
 6. Samme som Gibblay beskriver over, var kun litt øm på stikkstedet i 2-3 dager. Jeg tok første dose for 2 uker siden.
 7. Magesyre er skadelig for svelg, munn og tenner når vi kaster opp. Hvorfor er det da ikke skadelig for magesekken og tarmsystemet?
 8. Kjøpte Fallout 76 på tilbud tidligere i august og må si jeg er positivt overrasket. De har tydeligvis jobbet mye med spillet siden release, hvis du likte Fallout 4 vil jeg tro du kommer til å like Fallout 76. Noe som er artig er at bildene du tar i spillet blir til loading screens, for min del fikk det meg til å faktisk ta bilder for at loading ikke skulle være så kjedelig (gidder vanligvis ikke bruke fotomodusen i spill)
 9. drisas

  teste

  Test https://imgur.com/zwKHPSH
×
×
 • Create New...