Jump to content

drisas

Medlemmer
 • Content Count

  324
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

58 :)

1 Follower

Profile Information

 • Kjønn
  Mann

Recent Profile Visitors

8428 profile views
 1. Takk for alle svar, fikk svar på det jeg lurte på
 2. Jeg så på en dokumentar om ubåtvåpenet hvor de trener på å forlate en ubåt og stige opp til overflaten ved en ulykke. Hvor dypt under vann kan de være og "forsvarlig" forlate ubåten med tanke på dykkersyke?
 3. Savner det selv, men hvis du går på "Siste innlegg" så får du en slags utvidet "dette snakker vi om nå": Men ellers veldig fornøyd med formuet! Godt jobbet!
 4. Beste (Ingen rekkefølge) -The Talos Principle -Divinity: Original Sin 2 -Mass Effect 2 -Fallout: New Vegas -Bioshock 2 -Until Dawn -Portal 2 -DayZ (Mod til Arma2) -Heroes of Might & Magic 7 -The Binding of Isaac: Rebirth Skuffende (Ingen rekkefølge) -The Witness -Torchlight 2 -Heroes of Might & Magic 6 -Serious Sam 3 -Call of Juarez: The Cartel -Tony Hawk's Pro Skater HD -The Stanley Parable -Dauntless
 5. drisas

  Kjøpe frukttobakk

  Takk for tipset! Ser ut som de kun selger frukttobakk uten nikotin dessverre.
 6. Hei! Er det mulig å få kjøpt frukttobakk til vannpipe i Sverige (Helst Charlottenberg). Eventuelt om det er mulig å bestille det over nett?
 7. Når jeg kjørte i Danmark i påsken ble jeg overrasket over at det stort sett ikke var belysning langs (4 felts) motorveiene der. Veldig ubehagelig å kjøre på kvelden/natten når fartsgrensen er 130 km/t og det er akkurat nok biler på veien til at man ikke får brukt fjernlys. Hva er grunnen til dette? Kan da ikke være så dyr strøm i Danmark at de ikke har råd til belysning langs motorveiene?
 8. Overrasket over at Cersei ikke hadde et slags ess i ermet som kunne bydd på litt motstand, syntes det virket ulikt hun. Feks wildfire strategisk plassert som kunne blitt detonert etter hvert som Jon og co gikk dypere inn i kings landing.
 9. Hanoi i Vietnam sier denne siden: https://www.iptrackeronline.com/index.php?ip_address=2405%3A4800%3A12c6%3Ab0bb%3A2866%3Ae76b%3Aa06d%3A4b97&k=
 10. Hvordan fungerer "Recovery" av filer på en harddisk? Jeg kom til skade av å slette alt på en harddisk på PC'en min, så jeg lastet ned et verktøy som fant og hentet tilbake filene jeg hadde slettet. Jeg fikk tilbake alle filene mine heldigvis, men de var ikke lenger sortert i mapper, alle filene lå rett på root på disken. Hvordan er det mulig å hente tilbake filer man har slettet, og har det noe å si om filene er på en SSD eller harddisk?
 11. Skvatt litt for å si det sånn.
 12. Jeg har ikke testet det selv, men hos Meny og Kolonial kan man bestille varer på nett og hente varene ferdig pakket på butikken eller et hentepunkt. Eventuelt få varene kjørt hjem til døren.
 13. Anbefaler The binding of Isaac Rebirth: https://store.steampowered.com/app/250900/The_Binding_of_Isaac_Rebirth/ Som en i kommentarfeltet skriver "Overall a great game, and I'd consider it a essential. It's extremely simple, (sometimes hard) yet addicting, the items, pickups, and the map are always randomly generated for each run so the game never gets boring and gets a lot of replay value."
 14. Mass Effect er konge! Helt riktig at ting tar seg opp i ME2, det var der jeg ble ordentlig hekta. Divinity: Original Sin 2 er verdt å sjekke ut, likte det veldig godt selv og har fått god omtale fra omtrent alle anmeldere.
×
×
 • Create New...