Gå til innhold

veggiss

Medlemmer
  • Innlegg

    1 927
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av veggiss

  1. Følgende er viktig:

     

    - bildekvalitet, spes i dårlig innendørsbelysning

    - hastighet. skal ta bilder av en hyper 2-åring

    - må kunne ligge å slenge i en håndveske

    - må kunne brukes av en blondine

    - bra videokvalitet

     

    Mindre viktig:

     

    - pris

    - design

    - funksjoner blondinen aldri kommer til å bruke

     

    Tittet først på NEX-5n, men den blir for diger med objektiv, og for klumpete til at hun kommer til å gidde å ta den med seg. Har nå sett meg ut Canon S100, men har ikke oversikt over hva som er hått eller ikke, så feel free til å hjelpe.

  2. Lurer på 2 ting:

    1) Blir det mulig å oppdatere de Windows Phone 7 telefonene som selges nå til norsk når norsk blir tilgjengelig til høsten?

    2) Har følgende problem på min HTC Trophy 7: Hvis tlfnr er lagret med countrycode (+47) så matches ikke innringer med kontaktbasen i tlf. Hvis jeg derimot fjerner +47 funker det!!!

     

    1) Kan aldri tenke meg at det ikke skal gå.

    2) Endring av en registerverdi fikser dette, gjorde det på min og det funker fett. Google is your friend.

  3. testa denne i går, og ble ikke "blown away". har ipad selv, og synes denne har for liten skjerm, og det gjør at du ikke skriver like fort på den som på ipaden uten noe eksternt tastatur. ellers hadde den rask respons, spilte av hd-video på ekstern skjerm uten å mukke.

     

    kunne ikke se at den klarte å "pushe" flere mapper i exchange, så for meg som har alt organisert med regler som sender mail direkte i mapper er den dessverre verdiløs. dette fungerer dritbra på ipad i dag, så synd om det ikke virker på galaxy tab.

  4. Hva er grunnet til leveringsproblemene tro? Kan ikke si annet enn at jeg blir litt skeptisk.

    Transportstreik, men den er nå over. Er du skeptisk? Ikke kjøp kamera.

     

    Transportstreik ja, men den startet etter at diverse nettbutikker lovte en leveringsdato som igjen ble stadig flyttet fremover i tid.

    Skeptisk til kameraet er jeg vel ikke, men alle leveringsproblemene skremmer litt. Det er ikke bare i Norge dette skjer.

     

    hva er skremmende med leveringsproblemene? de klarer jo ikke å levere nok kamera, så enkelt er det. i slutten av neste uke kommer det en stor ladning, og da bør det være mulig å finne det på lager enkelte steder.

  5. Noen som vet når kameraet blir tilgjengelig i Norge igjen? Har hatt en bestilling inne i over to uker og begynner å bli lei av å vente...

     

    fikk beskjed av fujifilm at det skulle komme noe "til uka" men at det ikke var nok til å dekke backlog ut til forhandlerne, så det kan være lurt å legge ordre mot restlevering hvis du vil være sikret et kamera på denne leveringen.

  6. Håper jeg får det før påske :-)

    aint gonna happen

     

     

    Er dette basert på kunnskap eller sikker viten, Veggiss?

    En annen ting, som sagt har jeg tidligere sett at nettbutikker fremskriver leveringstidspunkt, men henger på "ubekreftet". Er dette en ufin strategi, eller har de i det hele tatt et håp om å kunne levere så tidlig? Noen som har erfaringer med Komplett. no på dette?

     

    sikker og sikker, er hvert fall det fujifilm har fortalt meg. de vet ikke helt selv eksakt dato for levering i skandinavia enda, bare at det skjer etter påske.

     

    nå vet ikke jeg hvordan komplett gjør det med datoer, men ubekreftet er som oftest en dato basert på tidligere historikk fra den leverandøren, eller en standard verdi som f.eks. 1 uke frem i tid.

×
×
  • Opprett ny...