Gå til innhold

SWAT dude...

Medlemmer
 • Innlegg

  2 449
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av SWAT dude...

 1. Hatt systemet oppe å kjøre nå over helgen, gikk rett til Bios 0604 og fyrte opp 3200MHz profilen på minnet uten noen form for problemer. Prosessoren feilet AIDA64 etter 30 min på 3.9GHz 1.4v, men kjørte 12 timer knirkefritt på 3.8GHz 1.3v, så blir nok å ligge der. Har ikke testa lavere spenninger enda, blir å gjøre det utover uka men 1.3v er nå ganske puslete uansett så har ikke noe hastverk. 

   

  Med tanke på hvor mye problemer folk har rapportert rundt minne, og hvor mye negativt jeg har lest om dette hovedkortet etter at jeg bestilte det så er jeg faktisk nesten skuffet over hvor lett det var å få det opp og kjøre... :huh: Tok meg knapt en time fra jeg hadde Windows oppe og kjøre til jeg satt der og testa ved 3.8 GHz :hmm:

  • Liker 4
 2.  

  Vannblokk på plass 

   

  attachicon.gif20160615_000011.jpg

   

  Og ja, jeg driter i at det er støvete og missmatch på tubing/fittings.

   

  Funksjon over utseende  :dremel:

   

  Ville vurdert noen bedre koblinger. De er ikke heeeelt gale de der i metall (ift de i plast man klemmer på), men jeg hadde nok spandert på noen skikkelige klemmer. Alternativt kompresjonsnipler da.

   

  Bytter ut med kompresjon etterhvert som jeg bytter deler, kortet er på kompresjon. 

   

  Når det er sagt er det mest fordi det er mye lettere å bruke, testa når jeg først satte opp systemet og dersom de klemmene der skal slippe så må du bruke uforsvarlige mengder makt. Har tålt ca 300 mil i bil og et par turer på fly, så har ingen hemninger mot å bruke de ellers. 

 3. Bunny hopping er bare tull og det kan man gjerne klare seg uten i mine øyne.

   

  AtW

   

  Tror du kom til feil spill.

   

   

  Ser uansett ikke helt hvordan dette skal klare å leve opp til navnet dersom de planlegger å gjøre klassesystemet til en del av kjernen i spillet. Som en som har spilt Quake aktivt i 15 år så er det kanskje en av de tingene jeg ville ønsket minst i et nytt Quake, håper for all del at de gir oss en ren 1v1 duel modus uten noe klassetull og denslags, hvis ikke feiler de de av oss som faktisk fortsatt spiller Quake og har holdt denne serien i live de siste 10 årene. 

 4. Det er uansett ikke greit å markedsføre 4GB når man ikke får 4GB. Selvom om det i de fleste tilfeller ikke vil ha noe å si, er det fremdeles villedende markedsføring, noe Nvidia har vært flinke på i det siste også(for å gjøre dette relevant til denne tråden også: Nvidias fremvisning av en 1080FE på stabil 2.1Ghz).

  Dersom vi bestandig skal godta villedende markedsføring, slik som mange her tydeligvis gjør, så kan vi som kjøpere ikke lenger stole på tallene på spesifikasjonene vi leser på produktet vi skal kjøpe. Da blir det til slutt et lotteri om at man faktisk får det man har lest og betalt for.

  Det synes hvertfall ikke jeg er OK

   

  Herregud for en post.. 

   

   

   

  Det er uansett ikke greit å markedsføre 4GB når man ikke får 4GB. 

   

  970 har da virkelig 4GB, å påstå noe annet er tullete, og beviser igjen bare det at du ikke fatter hva som faktisk er problemet. 

  970 har et reelt problem, og det er noe Nvidia burde ha vært klare på, men du er ikke bedre selv når du sitter der og er villedende med måten du karakteriserer problemet på.

   

   

   

  for å gjøre dette relevant til denne tråden også: Nvidias fremvisning av en 1080FE på stabil 2.1Ghz

   

  Det finnes da virkelig 1080 kort som når 2.1GHz, og jeg vil tippe de aller fleste 1080 kortene du kommer over ville kjørt 2.1GHz i den testen under tilsvarende omstendigheter. Det vil si; I en ukjent 3d demo, som er låst til 60fps og hvor kortet helt klart ikke belastes 100%... Eksempelet du velger er jo også helt på trynet, da overklokking er noe som varier mellom hvert eksemplar, og du har ingen garantier på at alle brikkene vil tåle de samme frekvensene.

   

   

   

  Dersom vi bestandig skal godta villedende markedsføring, slik som mange her tydeligvis gjør, så kan vi som kjøpere ikke lenger stole på tallene på spesifikasjonene vi leser på produktet vi skal kjøpe.

   

  Villedende markedsføring er ulovlig. Det er noe helt annet enn at de velger å sette produktene sine i best lys, på sin egen event.

   

  Hvorfor du ser for deg at denne typen evens skal fungere som reviews er ikke noe jeg helt forstår. 

  • Liker 4
 5. "vi får nok ikke X eller Y ytelse pga jeg har fått støv på hjernen, og foresten så syntes jeg det er for dyrt å betale 14 kroner for en tur til månen!"

   

  Oppsummerer egentlig tråden her ganske greit. 

   

  Plukka opp et av Zotac 1080 korta som var på komplett her om dagen, gidder ikke vente 4 uker for å spare en stusslig tusenlapp.

   

  Yter veldig bra, og produserer betydelig mindre støy enn det referansekjølerene på mine 980 gjorde. Kan kjøre vifta på opp mot 75% før jeg hører den igjennom headset.

   

  Ligger stort sett på mellom 1987-2012MHz og 5400 på minnet, legger seg til 2076MHz før det varmes opp, så blir vel der den blir å ligge med vannblokk. 

  • Liker 1
×
×
 • Opprett ny...