Gå til innhold

EmmJay

Medlemmer
  • Innlegg

    649
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av EmmJay

  1. Dere glemte å nevne at spillet finnes også til pc. Media fremstår idag som at PC som spillmaskin ikke "finnes"...

     

    Selve spillet er bedre på PC for min egen del, bedre flyt i kampene pga høyrere FPS.og gameplayet er også i et høyere tempo. Storyen til nå virker bedre en Mass Effect 2 og det er jo positivt

    Ble hekta rett etter jeg innstallerte spillet!

     

    Jeg har sannelig nevnt at spillet kommer til PC også, nederst i omtalen. Jeg skulle selv ønske jeg fikk spille det på PC, men vi fikk aldri den versjonen.

    • Liker 2
  2.  

     

    Det er en vesensforskjell på Battlefield 3 og Modern Warfare 3. Førstnevnte er en av de få MP-skytespillene jeg spiller om dagen, for at det har faktisk brakt noe nytt til bordet. MW3 er et godt spill det også, men særdeles uvisjonært og en tittel jeg gikk fortere lei av enn jeg selv trodde.

     

    Activision har kommet lengre i denne produksjonstankegangen enn det DICE/EA har, men jeg synes utviklingen ser skummel ut med flere BF-spinoffs og lignende.

     

    Joda, men det er dog ett poeng at du også som anmelder ga MW2 9, enda det er ett spill som stort sett resirkulerer MW1, og i tillegg innskrenker spillerens muligheter og fleksibilitet. Når du vet det du gjør i dag, tror du at du hadde gitt den samme karakterer igjen? Anmelderene lar seg jo også rive med i dette.

     

    AtW

     

    Jeg er uenig i at MW2 kun sto for resirkulering av MW1. På enspillersiden gjorde de flere ting som forbedret spilleopplevelsen og hadde implementert en rekke morsomme ting i spilldesignet rent utenom det som skjedde i selve geværsiktet. På flerspillersiden kom de med en fantastisk Spec Ops-modus som la opp til samspill på en flott måte, samt at de pusset ytterligere på konkurransebasert flerspiller (dog det ble ødelagt i tiden etter).

     

    Det er flere karakterer jeg angrer på i ettertid, både i den ene og andre retningen, men jeg vil ikke si at jeg angrer spesielt på karakteren til MW2, da jeg har hatt utallige morsomme timer med det. Jeg føler at MW2 var den foreløpige peaken for Call of Duty-universet, og ser vanskelig at de skal komme seg over den med dagens mindset.

     

    Anmeldere lar seg nok påvirke ja, men jeg tror jeg vil kalle meg selv en moderat røst i denne sammenhengen, ettersom jeg til stadighet får tyn for å gi for lave karakterer :)

    • Liker 1
  3. Jeg ser et par problemer i responsen din her til tidligere kommentarer, EmmJay.

     

    Du klager over liten utvikling i sjangeren.

     

    Når vi snakker om call of duty;

     

    Lovte mw3 noesinne å levere noe det ikke gjorde? Sa de noen ganger at grafikken skulle forbedres? Sa de noen ganger at gameplayer skulle føres videre foruten de nye våpnene og et par nye spillmoduser? Lovte de noen gang dette?

     

    På den andre siden har vi Battlefield

     

    Lovte battlefield å levere noe de ikke gjorde? Ja.

     

    I min mening er battlefield her den store synderen, ikke modern warfare.

     

    For så lenge folk fortsatt kjøper mw3, enda de vet det er samme spill med små justeringer, vil det ikke utvikles noe særlig. Det er en enkel inkomms-strøm for utgiver og utvikler. Er det ikke ødelagt, ikke fiks det på godt og ondt.

     

    Det ble nevnt tidligere om ting som ikke ble fikset i oppfølgende spill.

    Men sa utvikler noen gang de skulle det? Bekreftet de at problemet var et problem? Hvis ikke blir ikke ting fikset.

     

    Og så lenge folk fortsetter å kjøpe fortsetter de å lage det. Så enkelt er det.

     

    Angående bf3 sa en utvilker fra Dice at "man kun kan slå cod ved å lage et bedre spill"

     

    Noe de tydeligvis ikke gjorde, da de kopierte en hel del fra call of duty.

    Poengsystemet, de små banene, og generelt sett bare sviktet sine egne fans totalt.

     

    Først vil jeg bare nevne at jeg bryr meg relativt lite om hva som loves og ikke loves, ettersom jeg har lært at svulstige beskrivelser er svært enkle å få av "selgerne" i denne bransjen. Jeg bryr meg kun om sluttproduktet, altså spillet når det lastes inn på maskinen min.

     

    I forlengelsen av det betyr det at MW3 gjerne leverte hva de lovte, men det er meg knakende likegyldig, så lenge jeg vil ha noe mer enn iterasjon. Jeg følte spillet var svært lik forgjengeren, hvilket gjorde at MP-opplevelsen ble relativt kortvarende for meg.

     

    Jeg skjønner jo at de gjør dette fordi at de tjener enkle penger på det, og som du kanskje ser i teksten er det ikke de jeg identifiserer som kilden til problemet, men forbrukeren.

     

    Jeg er heller ikke enig med deg hva angår Battlefield 3 sine problemer. BF3 er et flott flerspillerskytespill som med solid margin sitter i førersetet per i dag, med tanke på å presse utviklingen fremover grafisk. Kombinert med ødeleggelsen i miljøene og at den gode Battlefield-følelsen er der, er dette som tidligere nevnt et av de få skytespillene jeg fremdeles spiller. Jeg kan dog stille meg bak kritikken om at kartene burde vært en anelse større.

    • Liker 2
  4. Portal 2 kom da slettes ikke for tidlig. 3,5 år er da mer enn lenge nok.

     

    Gode poenger, absolutt. Dog synes jeg at et like stort problem er at de ikke gidder å rette opp i feil og mangler.....

     

    Ja jeg vil egentlig ikke rette noen kritikk mot fantastiske Portal 2, det henger igjen fra en omskriving.

     

    Jeg er også helt enig i at manglende vedlikehold av spill er blitt en sykdom i denne sjangeren, men de orker vel ikke fikse på spillet når et nytt kommer ut om knapt ett år.

     

    Som spillanmelder føler jeg meg maktesløs ovenfor denne utviklingen, da det er vanskelig å argumentere mot en fantasillion solgte kopier på lanseringsdag. Jeg har kommet til et jordskjelv med kost og støvbrett, mens millioner av mennesker klargjør tempelet sitt for tilbedelse av årets Messias, som kunngjøres i en måned nær deg.

     

    Du føler deg maktesløs selv om du gir gode karakterer til spill du ikke liker? Seneste MW ga du 7, mens BF3 fikk 9 til tross for å være så til de grader likt akkurat dette spillet?

     

    Det er en vesensforskjell på Battlefield 3 og Modern Warfare 3. Førstnevnte er en av de få MP-skytespillene jeg spiller om dagen, for at det har faktisk brakt noe nytt til bordet. MW3 er et godt spill det også, men særdeles uvisjonært og en tittel jeg gikk fortere lei av enn jeg selv trodde.

     

    Activision har kommet lengre i denne produksjonstankegangen enn det DICE/EA har, men jeg synes utviklingen ser skummel ut med flere BF-spinoffs og lignende.

×
×
  • Opprett ny...