Gå til innhold

Sheriff_buford

Medlemmer
  • Innlegg

    433
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Om Sheriff_buford

  • Bursdag 09. jan. 1982

Nylige profilbesøk

4 309 profilvisninger

Sheriff_buford sine prestasjoner

18

Nettsamfunnsomdømme

  1. Eg vasker dem på 30 graders vanlig ullprogram. De eldste eg har er over 3 år, og de tåler veldig godt å bli vasket. Bruker ellers Milo som vaskemiddel.
  2. Eg har sakte men sikkert byttet ut alle sokkene mine til Darn Tough. Gode sokker man kan bruke hele dagen i varme vernesko, uten antydning til lukt. Og fantastiske til fjelltur…dog de litt tjukkere typene. De er litt dyre, men eg synes de er verdt det. Og som ekstra pluss er de ikke produsert i Kina. Kommer nok aldri til å gå tilbake til nylonsokker fra Cubus.
  3. Der var vel begge litt skyldige. Men etter 1-2 målet ble Argentina i overkant sutrete. Og situasjonen på bilde over her hører ikke hjemme på dette nivået. Men ingen av lagene er vel helt uskyldige heller
  4. Håper Argentina går på en smell. Skuffende oppførsel.
  5. Handlet mye på Autodoc. Både bildeler og verktøy, og handler du når de har 40% er det ikke mange som kan matche de på pris. Når det kommer til hvilke merker eg kjøper så går eg som regel for kjente navn og gjerne samme leverandør som kommer med bilen originalt. Når det kommer til forstillingsdeler er vel Lemförder et trygt valg
  6. Hei. Nå vet ikke eg hvor gamle dere er og om dere har barn og er godt etablert. Men eg var i en samme situasjon, og helt tilfeldig hørte eg en podcast med Wolfgang der Sturla var gjest. Der snakket de om p-pillen Yasmin, og hvordan den kunne fucke opp humøret til kvinner. Når eg var hjemme, så spurte eg kona hvilken p-pille hun brukte.... joda...det var Yasmin. Spurte om hun kunne snakke med legen, og slutte helt eller gå over til andre merker. Hun var villig til å prøve. Snakket med legen, som kjente til problemet med Yasmin og de bestemte seg for at hun skulle slutte med pillen 3 mnd før hun eventuelt begynte på nytt merke. Lang historie kort...hun ble et totalt annet menneske bare uken etter hun sluttet. Ville bare kaste det ut der som et tips til andre desperate menn:-)
×
×
  • Opprett ny...