Gå til innhold

HiAceRobin

Medlemmer
  • Innlegg

    165
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av HiAceRobin

  1. Jeg har to oppsett.

     

    Jeg har ett oppsett jeg kjører på 40-60W med en Petri RTA, og ett oppsett jeg kjører på 10-12W med en gammel Squape R. Førstnevnte oppsett har jeg 4mg/ml juice på, og det andre har jeg 18mg/ml juice på. Må fylle ganske konstant på det oppsettet med Petri, og det går det ca 2ml juice på. Hvis jeg kun bruker det oppsettet, går det 10-15ml i løpet av en dag. På Squape R går det ca 3,5ml juice, men det varer en hel dag selv om jeg kun bruker det oppsettet.

     

    Skaff deg et oppsett som du kan kjøre juice med høyere nikotininnhold på.

    Er det forskjell på kor mykje nikotin som bør brukast i tanker?

  2. Hola!

     

    Eg har lagt sigarettane litt på hyllo og prøver ut litt damp i steden. Funker egentlig veldig greit for min del (så langt).

     

    Men det som irriterer meg litt er at eg alltid må passe på å ha med meg nok juice før eg går ut døro. Føler eg fyller på tanken rimelig ofta.

     

    Har ein 4ml tank i for øyeblikket, men det er i mine auger ikkje så veldig mangen trekk som skal til før det må fylles på igjen.

     

    Så mitt enkle spørsmål er jo egentlig bare: er det vanlig å alltid måtte ta med rikelig mnd juice, for å etterfylle omtrent konstant?

  3.  

    Hei, kjøpte meg ein mate 8 for å slå sammen privat og jobbtelefon. Men i mine øyne er det ikkje plass til to sim kort?

     

    Skuffa for kort passer bare sd kort og 1 sim. Det finnes ingen spor i skuffa for eit simkort nr 2 (slik eg ser det gjere i skuffene på YouTube)..

     

    Er det nokon med erfaring her?

    det er enten plass til 2 sim eller 1 sim og 1 sd kort i mange telefoner.. gjetter på det er det problemet der du har støtt på. tar du ut sd-kortet er det mao. plass til et ekstra simkort.

     

    litt viktig å sjekke ut det før man kjøper telefon har jeg funnet ut av.

    Dette var eg klar over, så eg har ikkje sd kort, men det går liksom ikkje ann å sette inn sim kort nr 2.. Det er dette eg ikkje får til å stemme

  4. Hei, kjøpte meg ein mate 8 for å slå sammen privat og jobbtelefon. Men i mine øyne er det ikkje plass til to sim kort?

     

    Skuffa for kort passer bare sd kort og 1 sim. Det finnes ingen spor i skuffa for eit simkort nr 2 (slik eg ser det gjere i skuffene på YouTube)..

     

    Er det nokon med erfaring her?

  5. Den som fletter inn på 'ny' vei bør gi eit blink eller to for å fortelle at 'no-kommer-eg' beskjed. Det er ein fin heads up for dei som har kjørt lenge på den veien og ikkje er like oppmerksom på at flettinga oppstår.

     

    Sunn fornuft kan være bra i mange tilfeller

    • Liker 2
  6. Jeg kjørte bil på en alder av 17 uten sertifikat. Ikke gidd å spørre hvorfor engang.

     

    Anyways, jeg ble stanset i kontroll, og fikk beskjed om at jeg får sperrefrist i 6 måneder fra og med 18.årsdagen min. Sperrefristen min går snart ut, men hva skjer etter det? Kan jeg bare begynne å ta kjøretimer, glattkjøring osv? Trenger jeg ikke en attest eller noe slikt fra politiet?

     

    På vegvesen.no så hadde jeg godkjent vandel. Etter den lille turen min så fikk jeg ikke godkjent vandel.. Er det slik at den bare retter seg automatisk etter at de 6 mnd har gått?

    Vandelen hos Statens Vegvesen blir sendt til politiet automatisk kvar 6 månad. Om den går til sjekk dagen før sperrefristen går ut, da vil den ligge ikkje godkjent fram til nye 6 månader er gått og den blir automatisk sendt inn igjen, trur eg.

     

    Så eg ville enten ringt (02030) eller møtt opp hos Statens Vegvesen den dagen sperrefristen er bortevekk og bedt dei om å sende vandel på ny sjekk.

  7.  

    Rundkjøringer som er 300m i diameter er ikkje relevant i spørsmålet om å bruke blinklys i majoriteten av rundkjøringer her til lands. At det finnes enkelte rundkjøringen eg ikkje ser samme nødvendighet for venstre blinklys stemmer. Men eg håper me diskuterer kva man bør gjera i dei fleste rundkjøringer.

    Hvis du ser igjennom denne tråden vil du se at TS er veldig opptatt av disse enorme rundkjøringene der man ikke ser motsatt side. Ikke de 99% andre der man faktisk gjør det.
    Kanskje me bare kan avslutte heile tråden med at det er smart å bruke blinklys i dei fleste, men la vær om det ikkje kan hjelpe noken..

     

    Eg personlig ser stor nytte i at blinklys blir brukt for å planlegge kvar andre har tenkt seg, kun pga det letter mi kjøring. Derfor prøver eg å gjera det enkelt for andre.

     

    Om sjåfører er meir opptatt av å finne på unnskyldninger for å slippe å vippe ein bryter opp eller ned, då forteller det litt om føreren.

     

    Eg trur eg melder meg ut av heile tråden, for eg håpa virkelig at mange av dei som har kommentert her bare vil lage kvalme. Og ja, dåke klarte å få meg litt oppgitt.

     

    Edit: Ingenting av det eg skreiv var negativt rettet mot deg stigfjel. Såg no at det kanskje såg ut som eit angrep på deg ?

  8.  

    Ja, det synes eg.

     

    hehe....javel

     

     

    Edit: Enkelt spørsmål: Går kjørefeltene i rundkjøringen rundt i sirkel eller ikke? Hvis ja, hvordan kan de da krysse en annen vei?

    Rundkjøringer som er 300m i diameter er ikkje relevant i spørsmålet om å bruke blinklys i majoriteten av rundkjøringer her til lands. At det finnes enkelte rundkjøringen eg ikkje ser samme nødvendighet for venstre blinklys stemmer. Men eg håper me diskuterer kva man bør gjera i dei fleste rundkjøringer.

     

    Om du vil være trangsynt på definisjonen av kryss, værsegod.

     

    Men det enkle spørsmålet ditt er eit dårlig spørsmål. Det er det samme som at eg påstår at om du f.eks kjører på ein forkjørsveg, så møter du aldri eit kryss, for ditt kjørefelt passerer forbi alle andre sitt..

  9. Første ledige timen på Lillestrøm Trafikkstasjon er 24.08.16.

     

    Så med mindre det dukker opp noken som avbestiller så er det ingenting til deg før det.

     

    24.08 var einaste dagen den veka med ledig prøve, så om noken booker den i løpet av helga så blir det uka etterpå det igjen. Lykke til uansett. ;)

  10. Kan være heldig. Eg bor på ein liten plass på Vestlandet, her er det vertfall ikkje mykje ledig fremover. Kan se for meg at pågangen i Lillestrøm er større enn her.

     

    Kan være heldig med at noen avbestiller sin prøve, så plutselig er det ein ledig litt her og der

  11. Eit kryss er eit område der 2 eller flere veier krysses.

     

    Rundkjøring har 2 eller flere veier som krysses, der alle har påbudt kjøreretning for å komma seg til ønsket vei i krysset/rundkjøringa.

     

    Retninglyssignalet viser alle andre hvilken retning du ønsker å ta i krysset/rundkjøringa. Dei lysa virker til høyre og venstre, som dei ellers gjør i eit kryss uten påbudt kjøreretning rundt ein runding, i varierte størrelser og utforminger.

×
×
  • Opprett ny...