Jump to content

Christer85

Medlemmer
 • Content Count

  7
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

0
 1. Ok, har jobbet under det nye firmaet i litt over ett år. Skal nå si opp min stilling å bytte jobb. Så det er om det er den gammle oppsigelsen etter den gamle kontrakten på 3mnd som gjelder, eller om det er uten kontrakt (1mnd oppsigelse) som gjelder.
 2. Huset er 200kvm, så hele kjelleren får nytt elektrisk anlegg, altså ca100kvm bolig. Vill jo påstå dette er en rimelig stor endring?
 3. Etter som jeg leser her så er det diverse normer osv som jeg ikke skjønner så mye av, men jeg forstår det slik at dette vill være opp til hber enkelt å vurdere om dette inntaket må byttes? Jeg må kunne dokumentere skriftelig hvor det kommer frem at det er ett krav at dette må byttes. Forsikringen dekker kun hvis det er krav ikke en annbefaling. Men vi får se va di andre elektriker bedriftene sier, de har hentet inn 2 stk tilbud til. Det første tilbudet kom på rundt 100k for kjelleretasjen.
 4. Det er selve tilknytningsskapet (inntaket) som er gammelt, sikringsskapet er helt nytt 😊
 5. Takk for svar, inntakskabelen kommer inn i kjelleren. Den henher bare delvis på veggen inntaket står også i kjelleren på den ene veggen som er revet (di har latt en liten bit av veggplaten stå igjen på veggen med inntaket på) dette må jo demonteres å monteres opp igjen på den nye veggen kabelen må også legges opp på den nye veggen. Den ene elektriker bedriften som var der har gitt beskjed at di ikke kobbler noe ny strøm i kjeller utn å bytte til nytt inntak. Inntaket er av gammel typen med skru sikringer.
 6. Hei, har hatt vannlekasje i helle kjelleren (forsikringssak) som er innredet med hhv vaskerom, bad, 2 soverom, kjellerstue, gang, 2stk boder. Alt er revet i hele kjelleren inkl det elektriske annlegget. Snekkerne er ferdig med sin jobb "så langt di kommer" elektrikerfirmaet nekter å montere nytt eleltrisk anlegg pga inntaket er for gammelt å står montert inne i huset, elektrikerfirma mener det er krav om nytt inntakskap utebpå vegg etter en forskrift når renovasjonen er såpass stor. Forsikringen har nå prøvd å finne om dette er et krav eller en anbefaling, siden di må dekke dette hvis det er ett krav. men så langt har di ikke fått dokumentert om dette er ett krav. men elektrikerfirma står på sitt at dette er krav. Noen som kan henvise til noe i NEK? Vill gjerne komme videre i renoveringen 😄
×
×
 • Create New...