Gå til innhold

clink

Medlemmer
  • Innlegg

    1 589
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av clink

  1. 21 minutes ago, GiaMahan said:

    Som er nettopp det som er virkningsmekanismen bak vaksine. Appåtil på en trygg og effektiv måte, enn  å få sykdommen gjennom smitte.

    Da må man først finne en vaksine som faktisk er en vaksine, og ikke eksperimentell genterapi som ikke er formelt godkjent.

    • Liker 1
    • Innsiktsfullt 1
  2. 7 minutes ago, WiiBoy said:

    Mener du at kun ekspertisen innen vaksineforskning, eller leger med et laaaaaaangt utdannelsesløp skal kunne sette sprøytene? Det ville vært en helt idiotisk bruk av ressurser.
    De som setter sprøytene trenger ikke å ha mer kompetanse enn det som trengs for å sette sprøyter. De skal ikke ha masse dokumentasjon eller kunnskap om innholdet.

    Nei nettopp, men Cocola fremstilte det som helsepersonell er denne ekspertisen.
    Men når vi innbilles at ekspertise, forskning og fornuft er driveren i denne "vaksineringen" så kommer det av mediemanipulatorer, makt-strateger og vaksinepass-forkjempere mer enn noe.

    Per H postet en fin link til en politiker som har skjønt hvor det bærer.
    https://www.rb.no/vi-er-muligens-europas-siste-hap/o/5-43-1712189
     

    • Innsiktsfullt 1
  3. 2 minutes ago, Cocola said:

    Godt å høre at man kan bekjempe corona med vitaminer og mineraler. 

    Ikke noe poeng å høre på helsepersonell om vaksiner. Mye bedre å lære av fremmede på Internett 😊

    Må i så fall være helsepersonell man kan stole på, ikke bare opplært til å stikke armer, og si - "ta den, ta den....." uten noen dokumentasjon eller kunnskap om alternativer eller bivirkninger.

    • Liker 2
    • Innsiktsfullt 1
  4. 13 minutes ago, WiiBoy said:

    Dersom man er 95% beskyttet mot smitte, så hjelper det lite dersom alle andre er smittet. Dersom du har nærkontakt med 100 personer, så er sannsynligheten for at du blir smittet 99,5%. For at vaksiner skal ha best effekt, så er det kollektive også viktig.

    Det som hjelper er å holde sitt eget immunforsvar vedlike, med å ha nok vitaminer og mineraler innabords.
    De aller aller fleste blir jo ikke syke selv om de får en influensa en gang i året. Men for å få solgt mest mulig vaksine (godkjent eller ikke) gjelder det å skape frykt og redsel i befolkningen, og innbille folk at vi har med noe kjempefarlig å gjøre.  "Åhh...sykehusene blir fulle...." (så gjør noe med den underbemanningen da, i stedet for å redusere den år for år, som er sannheten.

    • Liker 1
    • Hjerte 1
  5. 13 minutes ago, atleape said:

    Så vidt jeg vet har du fått lenker til en god del studier om hvordan beskyttelsen mot alvorlig sykdomsforløp er med vaksinene i konspirasjons-tråden. Du får vel lese noe av det en gang om du virkelig lurer på det.

    Kan man stole på noe i konspi-tråden da? Er ikke den opprettet for at folk flest ikke skal tørre å åpne den, langt mindre tro på noe som står der...?

    • Innsiktsfullt 1
  6. 11 hours ago, Sarcoex said:

    Nei, så klart ikke. Har i hvert fall mye mindre sjanse av å bli alvorlig syk. Men jeg følger selvsagt alt av forhåndsregler hvis jeg er ute i butikken eller noe sånt. Men går mest i hjemlevering uansett. Mest pga all isen og snøen, og er livredd for å dette og slå meg (igjen).

    My mindra sjanse til å bli alvorlig syk?
    Baserer du det på noen studier av denne "velutviklede vaksinen"? Hvilke?

    • Innsiktsfullt 1
  7. 1 hour ago, Bilinteressert said:

    smitte selvsagt. 

    Den smitten som i 99,xx av tilfellene er ufarlig?
    Og i de tilfellene den har gitt uheldig utgang, gjelder det svake, syke, eldre osv.
    "Kjempefarlig"

    Forresten - den som har tatt denne "vaksinen" (eksperiment-injiseringen), kan sjekke opp toksisiteten og kjente bivirkninger på akkurat det vaksinepartiet man fikk fra, hvis man har vært så forutseende å ta vare på etikett eller tatt bilde.

    Har du injicerat dig med covid-sticket och vill se vilka biverkningar du kan få? Kolla upp serienumret som står på intyget du fick och jämför det med serienumret (batchcode) för det vaccin du erhållit.

    https://prickigahuset.com/2022/01/09/hur-skadliga-ar-mina-partinummer/

    • Hjerte 1
  8. 7 hours ago, Kato85 said:

    La oss gjøre det enkelt her:

    1. Åpne opp samfunnet igjen, alt skal vare tillatt.

    2. Uvaksinerte skal få røre seg fritt i samfunnet, men hvis de ender opp på sykehus grunnet covid så må de selv ta regningen for denne vistelsen, samfunnet skal ikke dekke dette.

    Så, nå har de uvaksinerte fått sin frihet, og vi andre kan leve videre i god vetskap om at vi ikke lenger trenger å bry oss om de uvaksinertes uvisse fremtid.

    Hva skal vi gjøre med skadene fra vaksinene?
    Vaksinere enda flere, så samfunnet knekker fullstendig (som vel er planen)?

    Craig Kelly, Parlamentsmedlem, en av de få som tør si sannheten høyt.
    De vaksinerte er problemet. Her sier han unnskyld og serverer noen fakta/tall.

    MP Craig Kelly: "This is the PANDEMIC of vaccinated"
    https://rumble.com/vs6eaz-mp-craig-kelly-this-is-the-pandemic-of-vaccinated.html

    (for den som måtte lure, dette sendes selvfølgelig ikke i mainstream media. Man når bare ut med sosiale medier i disse løgn-tider).

     

    • Liker 1
  9. 3 minutes ago, geir__hk said:

    Når jeg leste dette første gang så tenkte jeg at - ok dette argumentet holder jo vann. Grunnlovsfestede rettigheter er jo tross alt en bra ting.

    MEN - så begynte jeg å tenke (noe jeg også har en grunnlovsfestet rett til).

    Dersom argumentasjonen til Per H er logisk korrekt, så må jo også følgende utsagn være logisk korrekte (arrester meg gjerne på logikken her)

    1. Dersom du, eller en liten gruppe i et passasjerfly finner ut dere MÅ hoppe ut fordi ingen kan holde dere innesperret, så er det deres lovfestet rett til å hoppe ut av dette flyet. Selv om det setter alle andre passasjerer i direkte livsfare.

    2. Dersom du og en gruppe mennesker befinner deg i en innelåst bunkers fordi at det på utsiden finnes noe som er livsfarlig (la oss for eksempelets skyld ta - jeg vet det finnes - et delvis nedgravd utsiktspunkt i ett av de fredede savanneområdene i Afrika der turister kan se ville dyr i det fri). Så er det en liten gruppe som bestemmer seg for at de bare MÅ UT - samtidig som en stor løveflokk på utsiden like ved er i ferd med å nedlegge et stort byttedyr. Er det riktig  la disse slippe ut, selv om de påberoper seg demokratiske rettigheter (og dessuten setter alle andre inne i bunkersen i livsfare) ?

    Det er dette som er farlig ved vaksinefornektere. Det høres så fint ut når de snakker om demokratiske rettigheter og det er sikkert veldig fint for vaksinefornekterne at det ikke blir noe av korona-passene pga personvernregler (tipper innerst inne det føles godt å kjenne på seieren når landet stenges ned, men det sier dem ikke høyt).

    Denne såkalte smittefaren er noe av det minst farlige av vanlige sykdommer og helseproblemer folk har.
    Så du denne? Det er reelle sitater fra videointervjuer med disse herrene.

    https://www.diskusjon.no/topic/1917281-blir-den-norske-befolkning-holdt-som-gissel-av-et-mindretall-vaksine-motstandere/?do=findComment&comment=26236524

     

  10. 1 hour ago, fredrik2 said:

    Oj, nu har jag ändrat mening! Några citat som garanterat ikke er noe citat och lite gammal data framställd på ett noe specielt sätt.

    Jo, det er sitater, for jeg screenshotta dem selv fra video intervjuklipp.
    Ikke jeg som har skrevet teksten, men man hører og ser at de selv sier dette. Klippet er redigert sammen fra forskjellige intervjuer naturligvis...
    Om det ikke var meg du svarte, ta skylda sjæl, siden du ikke siterer, men bare svarer i blinde.

    • Liker 1
  11. 2 hours ago, fredrik2 said:

    Svart att få till det på noen uker. Lättare med en vaksine. 

    Sikkert. Sleng på noen doser Midazolam også, så går det raskt i graven, så sykehusbusinessen går sin gang.
    Vår kjente Arnfinn Nesset var tydeligvis tidlig ute med denne praksisen (men med et annet stoff, i navnet i alle fall).


    Midazolam was used to end the lives of thousands who you were told had died of Covid-19 & an NHS document proves Staff were ordered to do it

    An official NHS document proves that NHS staff were told respiratory depressing drugs “should not be withheld due to inappropriate concerns” about using them to treat Covid-19; a respiratory disease.

    Midazolam can cause serious or life-threatening breathing problems such as shallow, slowed, or temporarily stopped breathing that may lead to permanent brain injury or death, and UK regulators state that you should only receive midazolam in a hospital or doctor’s office that has the equipment that is needed to monitor your heart and lungs and to provide life-saving medical treatment quickly if your breathing slows or stops.

    The drug label information for Midazolam on the US National Library of Medicine clearly states that “Midazolam hydrochloride must never be used without individualization of dosage. The initial intravenous dose for sedation in adult patients may be as little as 1 mg, but should not exceed 2.5 mg in a normal healthy adult. Lower doses are necessary for older (over 60 years) or debilitated patients”

    But despite this, NHS staff were told to up the dosage of Midazolam in all Covid-19 patients if they were suffering “persistent anxiety or agitation”. At no point were they instructed to individualise doses based on the age or fraility of the patient.

    https://dailyexpose.uk/2021/08/02/nhs-staff-ordered-to-overdose-patients-with-midazolam-for-covid19/


    Midazolam "avlivings-medisin" informasjonen har sirkulert godt en god stund, hvordan det ble brukt for å "hjelpe" eldre til å avslutte litt før tida. Hørte David Icke sin oppsummering av "Liverpool Care Pathway", som bekreftes på offisielle nettsteder. To kjente politikere er blitt navngitt (Hancock?) for å fronte denne drapspraksisen, og de ønskes strenge straffer.

    Som kjent for oss som leser mer enn MSM vet vi at slike dødsfall lett ble kategorisert som C19, for det ga som kjent best økonomisk gjenytelse fra statlig refusjonsordning.

    The Liverpool Care Pathway for the Dying Patient: a critical analysis of its rise, demise and legacy in England
    https://www.ncbi.nlm.nih.gov/pmc/articles/PMC5963294/
     

  12. 5 minutes ago, aklla said:

    Hvis du blar deg bakover i tråden, så finner du beviser på det.

    Hva tenker du om de som har gjort den store jobben med å hittil sanke inn 150 bekreftelser fra institusjoner, laboratorier, eksperter, som burde sittet med informasjon og dokumentasjon på dette, men som er nødt til å svare beklager, vi har ikke noe å fremvise om det?
     

  13. 2 hours ago, aklla said:

    Virus må vistnok isoleres og kultiveres som en mikroorganisme iht en standard fra 1800-tallet, skrevet før oppdagelsen av virus.


    Og nettopp det har ikke skjedd. Isoleringen har faktisk ikke skjedd på en måte som gjør at man kan hevde dette vitenskapelig.

    As of January 4, 2022: 156 institutions and offices in over 25 countries have responded thus far, as well as study authors and none have provided or cited any record describing “SARS-COV-2” isolation/purification.

    Excel file listing the 156 institutions January 4, 2022):
    https://www.fluoridefreepeel.ca/wp-content/uploads/2022/01/Institution-list-for-website18.xls

    Sitatet og linken over er hentet herfra.
    https://steemit.com/health/@johnblaid/research-summary-and-debunk-regarding-the-existence-of-sars-cov-2-and-covid-19

    Steemit-bloggen drives av John Blaid som har flere interessante intervjuer på svensk på nettet, hvor han forklarer mye rundt researchen han og flere har gjort rundt akkurat dette.
    Det samme gjelder forøvrig dama bak Fluoride-linken, som er Gemma O-Doherty (irsk), blitt velkjent faktagransker rundt pandemisvindelen/virussvindelen.

  14. 3 hours ago, nirolo said:

    Tull, jeg har allerede gitt deg kilder som avviser dette. Når du og han starter med løgner om hva han faktisk er gjort så er det ingen grunn til å feste noen lit ved resten av det du skriver eller det han sier.

    Så du hva jeg skrev. At han er kjent som (omtalt som) oppfinner av mRNA, men at det har vært andre involvert sier seg vel selv.
    Hovedpoenget er at han som fagmann sammen med en drøss andre i samme klasse også har advart mot vaksinene i månedsvis. Men det er tydeligvis medietabu å vise folk dette, så derfor mister media stadig mer av sin tynnslitte tillit - noe som er gjennomgangstonen på nær sagt alle kommentarfelt og diskusjonsplattformer, så lenge de ikke er kontrollert av media selv...

    • Liker 2
  15. 43 minutes ago, Simen1 said:

    Anti-vinterdekk.thumb.png.26ed27f8370ec777e8a517ee11ce1bd9.png

    Har du noen gang hørt noen gå full "anti vinterdekk", med å advare høyt og bredt om faren med dette?
    Den monstruøse galskapen med smittefrykt, vaksinepress, maskepsykose osv  har trigget store deler av våken befolkning til å gå i mot idiotien, og topp kompetente innen pharma, helse, leger Dr-Med ser galskapen så tydelig, og løgnkampanjene så alvorlig at de ser seg nødt til å advare mot vaksine og skader på alle mulige fronter, via sosiale medier, videoplattformer, intervjuer og videoblogging.

    Har vinterdekkprodusentene økonomisk fritak for alvorlige følgefeil og skader på mennesker og miljø? (se bort fra skader forårsaket av eieren kjøreferdigheter).
    Vaksineprodusentene er fritatt for erstatning og ansvar ved bivirkninger og skader av vaksine. Hvis noen vaksineskadde makter å kjøre saken så langt at det blir erstatning, er det staten som får regninga - og videresender en som normalt til befolkningen.

    Får vinterdekkprodusenter store inntekter direkte fra myndighetene, som suger fra skattebetalere?
    Store Pharma tjener hundrevis av milliarder på en ubrukelig PCR-test, falsk smitteskremsel, myndighetenes/medienes skremselspropaganda osv.  Akkurat som Nakstad også gjøre dette med sitt selskap som leverer smittekuvøser.

    Har bildekkprodusentene omdefinert begrepet "vinter", for å kunne hevde at det er superfarlig å kjøre uten vinterdekk, selv på sommeren?
    Korrupte WHO omdefinerte som kjent i det stille, hva en pandemi er. Og de omdefinerte også flokkimmunitet, så nå later man som vaksiner er det nye immunforsvaret (folk skal ikke vite at immunforsvaret deres egentlig er en gudegave).
     

    Må man kjøpe nye vinterdekk hvert eneste år, fordi vinterdekk-passet hele tiden krever fornyelse selv om dekkene beviselig er i perfekt stand?

    Lyver dekkfabrikantene om dekkenes materialer og kjemiske innhold, og sier de er formelt godkjente selv om det bare er en eksperiment-fase.
    Ingen av vaksinene er formelt godkjent, for det er en eksperimentfase frem til 2023 da det skal vurderes. Media eller myndigheter sier ingenting om det, men det er fakta.

    • Liker 3
  16. 15 hours ago, nirolo said:

    Ja, det er det inntrykket jeg sitter igjen med. Jeg ser du prøver å avlede ved å snakke om andre, men her er det din kilde som er poenget mitt. Jeg tror ikke han er til å stole på. Det ser ut til at du er enig da du bare bekrefter at han er ute etter penger og fronter tvilsomme produkter og tvilsomme teorier.

    Jeg har ikke bekreftet det du sier, men du vil visst gi det inntrykket.

    Dr Robert Malone har gått fra å "bare" være kjent som oppfinneren av mRNA, til å gå fullt ut å advare mot vaksinene. Det blir selvfølgelig sett på som å gå "full antivaccine".
    Med advarslene har han støtte fra et stort antall leger og felles for de aller fleste (alle?) er at MSM media ikke nevner disse med ett eneste ord (annet enn muligens negativt). De slipper i alle fall ikke til orde, så hvor er åpenheten?

    Det siste året er han intervjuet utallige ganger (sjekk youtuben og søkemotorene for et inntrykk av det) - og det er åpenhet.  Hvor finner du lignende åpenhet i MSM?   Ingen steder.

    Du får bare spekulere (påstå) at han kun er ute etter penger, mens du ignorerer det jeg nevnt om en av de mest kjente TV-helse-fronterne siste år, akkurat som media ignorerer den saken.

    https://duckduckgo.com/?q=robert+malone+interview&iax=videos&ia=videos

    DR. ROBERT MALONE'S WARNING TO ALL PARENTS ON MRNA VACCINES | GLOBAL COVID SUMMIT
    https://odysee.com/@BannedYouTubeVideos:4/DR-ROBERT-MALONES-WARNING-TO-ALL-PARENTS-ON-MRNA-VACCINES:8

    • Liker 1
  17. 14 minutes ago, nirolo said:

    https://en.m.wikipedia.org/wiki/Robert_W._Malone

    Det ser veldig ut som denne eksperten er mest opptatt av å fremme sine egne medisiner og lommebok framfor folkehelse. Ser han også har pushet på for Hydroxychloroquine og ivermectin. Ser også at "Malone has also claimed that the Pfizer–BioNTech and Moderna COVID-19 vaccines could worsen COVID-19 infections", noe dagens sykehustall et et tydelig motbevis mot.

    Dette er ikke en person jeg ville satt noen lit til, uavhengig av flotte titler.

    Vet du hvor mange (ca) toppfolk som dette som også advarer mot vaksinene, og har gjort det lenge?
    Og ingen av dem blir noen gang nevnt i MSM-nyheter noen gang.
    Opptatt av å fremme egen lommebok skriver du?  Hva synes du om Nakstad og smitte-profittselskapet hans?

    Hele Covid-propagandastyret er akkurat det, ei korrupt smørje for å tilegne eliten mer makt, mer makt, mer makt, og mer penger osv.....(hele tråden på nytt).

    • Liker 1
  18. Svensken John Blaid fortsetter å oppdatere sin rikholdige blogg, bl.a. med nye svar fra institusjoner som bekrefter at de ikke har noen dokumentasjon på Sars-Cov2.

    Research summary and debunk regarding the existence of "SARS-CoV-2" and "COVID-19"
    https://steemit.com/health/@johnblaid/research-summary-and-debunk-regarding-the-existence-of-sars-cov-2-and-covid-19

    Legger med denne også:
    73RCB Vi intervjuar John Blaid om det vetenskapliga bedrägeriet inom medicin
    https://www.spreaker.com/user/10042798/73rcb-vi-intervjuar-john-blaid-om-det-ve

    https://odysee.com/@johnblaid:d/vi_intervjuar_john_blaid_en_andra_gang_om_det_vetenskapliga_bedrageriet_inom_medicin:1

    • Liker 1
  19. Vet ikke om tallene her stemmer, men at det er såkalt oppvåkning i alle retninger er helt klart, for oss som følger med på diverse plattformer på nett. Tiltroen til myndighetene og deres "pandemi" er meget lav blant mange.

    Vakt-teamet her inne vil selvfølgelig si at dette er hjernevaskede folk.
    (nei, kanskje teamet lar det ligge siden jeg sier de vil gjøre det...)

    Germany is waking up, 57% no longer believe the lies associated with the virus
    https://world-signals.com/news/2022/01/02/germany-is-waking-up-57-no-longer-believe-the-lies-associated-with-the-virus/
     

×
×
  • Opprett ny...