Gå til innhold

PatSharpX

Medlemmer
  • Innlegg

    13 983
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

  • Dager vunnet

    2

Innlegg skrevet av PatSharpX

  1. On 4/23/2021 at 12:09 AM, AveMORphine said:

    Jeg for min del har byttet til Qobuz for strømming. Dette var spikern i kista for min del når det gjelder Tidal.

    Tester selv Qobuz nå, har egentlig aldri vært sånn veldig fornøyd med det Tidal har tilbudt, så veldig fint at de får noe ordentlig konkurranse på lossless streaming. 
    Ser at en del ting som har forsvunnet fra Tidal er tilgjengelig på Qobuz, det er flott, men det mangler noen andre ting der, men det må man vel nesten bare forvente. 

  2. 17 hours ago, Skogslik said:

    Fikset meg en flaske med ''Fremont Brewing - The Rusty Nail'' og noen 0,75 flasker fra Cantillon!

    Den fra Pomona Island er ikke på spesialslippen i hvert fall.

    Fikk ikke med meg at det skulle komme Cantillon på dette slippet, jævlig irriterende! Kom visstnok bare seks flakser Fou'Foune, så var noen heldige der.
    Hvilke fikk du tak i? 

    Siden jeg ikke fikk med meg Cantillon slippet så må det nok kompanseres med en Belgiatur når ting åpner igjen ;)

  3. Noen som har erfaring med Fiio K3 forsterker/DAC?

    Virker praktisk å ha med seg siden den får strøm fra USB så man slipper ekstra strømfosyning, dog begrenser det vel forsterker delen. 
    Vurderer å oppgradere litt på hjemmekontoret, men denne er jo også fin å kunne ta med seg på jobb siden man slipper ekstra strømforsyning og at den er liten og nett. 

    Bruker i dag denne fra FX-Audio, kjøpt for 4-5 år siden. https://www.aliexpress.com/item/32259251491.html?spm=a2g0s.9042311.0.0.13324c4dPUzToc

    Jeg har forøvrig Sennheiser Momentum 2.

  4. Dama kan også anbefale Osprey atmos ag 65, hun er 165cm, så litt lavere, men passer bra til hun. 

    Beste er nok å dra å prøve litt forskjellige sekker og kan få råd og tips i butikken, de vet gjerne hvordan sekken skal sitte og kan hjelpe til med tilpassing. 

  5. Neil Young borte fra Tidal igjen...

    https://neilyoungarchives.com/news/1/article?id=Tidal-Misleading-Listeners

    Altså jeg digger Neil Young, er den artisten jeg har hørt mest på opp igjennom vil jeg tro, men dette syns jeg blir litt teit. Kunne vel i så fall kuttet ut "master" delen å bare gjort Hifi oppløsningen tilgjengelig. 
    Men jeg ser jo "problemet" med å kalle det master, når det ikke er master mixen. 

  6. 3 minutes ago, Evil-Duck said:

    Det sagt så bruker vi penger på mye ufornuftig som mekaniske klokker som er objektivt dårligere til jobben sin enn en hvilken som helst quartz klokke til 1/100 prisen, gullsmykker, inventar uten praktisk bruksområde til titusener osv. Så at noen vil ha en fet dyr kabel som ser bra ut på stua har jeg god forståelse for, bare en er klar over at gevinsten lydmessig ikke er tilstedeværende. 

    Forskjellen her er vel at det er vel ingen som kjøper en Rolex til 100k påstår hardnakket at den holder tiden bedre enn enn quartz klokke til 1k. 
    Jeg har ikke noe i mot at folk kjøper dyre ting, jeg har feks dyre klokker selv, men å påstå at de er bedre enn andre, eller tilegne dem egenskaper de ikke har, det syns jeg lite om. 

  7. Jeg har også vært "troende", men ble avkledd i blindtest jeg også. Har kabler for flere tusen i oppsettet mitt i dag, men de siste kjøpene har vært pga andre egenskaper enn at jeg har hørt forskjell på lyden. Lyd er lydbølger, det er ikke noe mer hokuspokus enn det. 
    Hele kabelmenigheten minner meg om middelaldrende kvinner med healing krystaller... 
    Det sjukeste er folk som mener de hører forskjell på digitalkabler! 

    Det handler ikke om å "stole på seg selv", det handler om å forholde seg til fakta. "I'm doing my own research", sånn Trumptilhenger logikk. 

    Syns det er synd å se at folk driver å anbefaler intetanende folk å dyre kabler som ikke har noe å si for lyden. Mye av kabelindustrien er direkte scam. 

    Det er jo også påfallende at ingen var villige til å sende han noen av de "high-end" kablene for nulltesting. 

    • Liker 2
  8. 1 hour ago, RaptorStrike said:

    Faaaack, den må bestilles på polet... Ingen som har den inne 😞 

    Jeg er helt enig angående anledning. Surøl passer ikke julen for min del, akkurat som en tung juleøl ikke passer mens man sitter i parken på en flott sommerdag. Men alle øl er ikke for alle 🙂 

    Eneste øltypene jeg generelt sliter med er porter og stout. Jeg har fått porter og stout akkompagnert til "rett" mat for å vise hvor godt det kan være, men jeg klarer virkelig ikke like det på selvstendig basis. Og med så mye andre gode ølsorter jeg virkelig elsker, så lever jeg godt med det.

    Drikker suløl til juleribben jeg, syns det er fint med litt syrlig drikke til den fete maten. 

    Drakk forsåvidt en 0,7 flaske alene i går, da vi hadde "julebord" på teams med jobben. Det er en litt seig mengde alene, men er jo farlig godt. 

     

    Nå har årsoppsummeringen på untappd kommet også, for de som bryr seg om slikt. 

    • Liker 1
×
×
  • Opprett ny...