Gå til innhold

khare

Medlemmer
  • Innlegg

    176
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av khare

  1. Jeg har fått en ny dekoder fra Altibox, en Motorola VIP-1963. Prøver å sette opp Logitech Harmony med den, og det ser ut som om den finner VIP-1963 i databasen, men ingenting virker når jeg har oppdatert fjernkontrollen. Med den gamle VIP-1910-dekoderen fungerte det prikkfritt.

     

    Mistenker at Altibox ikke bruker standardsignaler for VIP-1963. Noen som har fått denne modellen til å fungere med Logitech Harmony, eller har tips? Eller må jeg bite i det sure eple og trene den opp?

  2. Bestilte min Desire fra Tele2 24. juni. 13. juli kom det en sms fra posten om pakke fra tele2. Forstod ingenting i og med at det stod og fortsatt står ubekreftet levering på nettsidene deres. Hvor de har spadd opp en Desire aner jeg ikke, men jeg er i alle fall strålende fornøyd :D

     

    Kult for deg. Jeg bestilte 9. juni, også fra Tele2, og har ikke fått. :(

  3. Ytelsen tatt i betrakning er det relativt dyrt. Du betaler for liten formfaktor og lavt strømforbruk.

     

    Joda, men med tanke på at jeg har brukt nesten 5k for en maskin som kan gjøre det samme (spille av HD-filmer, Spotify, Voddler, youtube, surfing) og min er 5-6 ganger så stor. Så synes jeg det er billig :p

     

    http://beagleboard.org/ ?

     

    Såvidt jeg vet finnes det ikke noe programvare som kjører film i 1080p på Beagleboard enda.

  4. Denne faktoren gjelder ikke bare Norge, men i større grad her en ellers. Finanskrisen er mye en terrorhandling som rammer og lammer med frykt som ingrediens over hele verden.

     

    De aller fleste konjunktursvingninger har nær sammenheng med forventninger til markedet, men å fremstille markedsaktørene som 100% irrasjonelle sauer er i beste fall en overforenkling.

     

    Har du noen kilder/dokumentasjon/annet som underbygger påstanden om at finanskrisen i Norge er for det meste forårsaket av frykt og ikke av reelle økonomiske forhold?

  5. Hei!

     

    Jeg ønsker hjelp til innkjøp av kabinett, størrelse ca. miditower. Det viktigste er at det er stilrent (ingen vinduer, blå lamper etc.), tilnærmet lydløst men med ok kjøleegenskaper (store vifter eller plass til slike) og god byggekvalitet (begynner ikke å skrangle etter 6 mnd). Gode kabelløsninger og støydemping for disker er pluss.

     

    Vil jo selvfølgelig ikke betale mer enn nødvendig, men jeg opererer ikke med noe spesielt pristak.

  6. Jeg kjører Crossover Games - den kommersielle versjonen av Wine. Spiller Civ 4 - Beyond the sword fullstendig knirkefritt. Dårligere ytelse enn om jeg skulle kjørt det i Windows, men bedre ytelse enn native-versjonene av Civ 4 for Mac (!). (dessuten finnes ikke beyond the sword-utvidelsen til Mac)

     

    Det meste som fungerer i Crossover fungerer også i Wine, men Wine er langt mer knot - både å installere og i bruk.

     

    Ah, og hvordan man installerer Wine - jeg gjorde dette ved hjelp av MacPorts. Tar litt tid, men når du er ferdig har du tilgang på en rekke flotte open source-verktøy i ferske versjoner.

  7. Nettlesere er jo ikke akkurat ytelsekrevende i utgangspunktet.

     

    Nettlesere er så ytelseskrevende som det man kjører i dem. Om man kun leser nettaviser vil man merke liten forskjell, men webapplikasjoner blir tyngre og tyngre, Javascript-bibliotekene blir større, og det er en stadig større tendens til at websider/-applikasjoner tar over oppgaver som vi idag bruker tradisjonelle, lokale applikasjoner til.

     

    Man ser også at ytelseskrevende operasjoner som kryptering, behandling av binære data (bilder, lyd), databaseoperasjoner (Google Gears/SQLite) osv. er på vei inn i webapplikasjonene. Når vi samtidig vet at antall kjerner i prosessorene har økt og vil øke kraftig i årene fremover, er dette en absolutt nødvendig retning som Firefox og alle andre nettlesere må ta for å levere god ytelse.

×
×
  • Opprett ny...