Gå til innhold

~inso

Medlemmer
  • Innlegg

    299
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av ~inso

  1. Symptomene stemmer overens med teorien om korrupt bios ihvertfall, så hvis det er et problem med dfi kortene er det mest sannsynlig det.

     

    hvis du har et annet kort med samme brikke er det veldig enkelt å reflashe en korrupt bios.

     

    men jeg vet hvor kjipt det er å ikke ha akkurat det (måtte bestille en bio saviour for 450 fra Sverige i sin tid når ikke mange hadde nforce2) så;

    hvis du trenger hjelp til bios flashing kan du ta kontakt så kan jeg fikse det.

  2. I dette tilfelles synes jeg da butikken bør sende deg et nytt med en pakkelapp du kan returnere den du har nå med. Ta og forklar saken og spør dem om det ikke går greit. De fleste gjør dette ved at du kjøper en ny psu og blir kreditert for den når du returnerer den "gamle" varen. Så hvis du har penger til å legge ut midlertidig, er dette beste løsningen.

  3. Virker som om dere forsøker å glorifisere denne betalingsordningen for prisguiden, men hvis dere virkelig hadde vært ute etter å servere oss best pris hadde dere tatt langt lavere takster og heller fått med alle aktørene...

    1kr pr. klikk til forsiden er faktisk ganske grassale avgifter når den webshopen som har best pris allerede ligger lavt i avanse, og de i tillegg ikke kan regne med salg. Det fremstår ihvertfall ikke om det kun ligger rosenrøde intensjoner bak denne satsen.

  4. Kan dere være så snille å slutte med spekulasjoner nå? Jeg har fortalt dere flere ganger at det snart kommer et svar. Det hjelper ikke at dere gjetter på hvordan ting henger sammen.

    Hvilke spekulasjoner? Hvis tråden begynner å bli ubehagelig, kan du jo bare stenge den? Synes påstandene her virker ganske opplagte.

    Skjønner de trenger litt tid på svaret, tros alt en del roing som skal utføres her :D

    word :!:

  5. QUOTE (tamdedumdeda)

     

    viste dere at alle som er med i prisguiden betaler for hvert klikk? er det forskjeller her også?

     

    Til info: Dette stemmer. Etter at vi før nyttår ble forespeilet at det for 2005 ville koste minst 50.000,- kroner å være med i prisguiden trakk vi oss ut. Dette blir rett og slett for mye penger for en tjeneste som i utganspunktet skal være til kundens beste og drevet av idealister. Med et slikt kostnadsbilde vil det igjen føre til høyere priser hos oss, noe vi ikke kan se at kundene er tjent med.

     

    Det kan derfor være greit å huske på at prisguiden i dag faktisk ikke er riktig i det hele tatt, ettersom f.eks. våre priser ikke lenger er med der. Vi har faktisk best pris på en del varer. Synd for prisguiden, men enda mer synd for kundene som bruker den.

     

    Dette er virkelig urovekkende opplysninger!

     

    Er det også prisforskjeller her? Prisguiden utgir seg for å være et verktøy for forbrukerne som ønsker best mulig pris. Og så viser det seg at det er en simpel dekkoperasjon for å få annonsører til å betale mest mulig! I tillegg antydes det kvantumsrabatter slik at småbutikkene som truer de store blir neglisjert. Dette lukter kjøpt og betalt og et tramp LANGT, LANGT LANGT over streken fra hw.no's side som ikke akkurat lyser av at de står på forbrukernes side. Jeg føler meg manipulert her... Kommentarer er ytterst velkommen.

  6. På tide å stenge tråden?

    Føler at hw.no har greid å komme fram med et godt nok svar, utover det så kan vi kverulere, konfabulere og fantasere så mye vi vil men vi kommer neppe fram til noe nytt utover det som har blitt diskutert til døds i denne tråden.

     

    Derimot har vi begynt med direkte drittkasting noe som ikke hjelper her, ber derfor om at en av moderatorene stenger denne tråden til ting roer seg ned og vi kan fortsette diskusjonen på et saklig nivå, noe jeg ikke føler behov for i og med at jeg føler at jeg har fått godt nok svar.

     

    Fy fader da er vi igang igjen :wallbash:

     

    Malvado; om tråden skal stenges er ikke opp til deg, bare gå og les en annen tråd hvis du ikke liker denne. For selv om vi er mange som er uenige med deg gidder vi ikke opprette en post for å si hvor vi står. Denne saken er ikke ferdig diskutert, og dette er et diskusjonsforum, ergo vi fortsetter uansett hva du synes.

     

    Og det gjelder deg også simalation.

  7. Nå kutter vi rævkyssinga, ok? Det er det siste vi trenger. Man har rett til å være skeptisk, og ikke naiv som du tydeligvis er.

    1- Så lenge jeg ikke kysser ræva di så kan du drite i hvem sin d er...

    2- Vi? Hvem er vi?

    3- Man har like mye rett til å ha tillit.

    4- Paranoid og Naiv er akkurat like ille....

     

    Det lyser jo lang vei. Han drar jo det bare ut av luften uten å basere det på noe.

    Orker ikke quote ørten sider med ditt og datt bare for å gjøre et poeng. Og om du hadde lest hele posten slik -noen- har gjort så hadde du sett at jeg luftet en mening tidligere som sier tydelig hva jeg mener.

     

    Som tidligere nevn i tråden: det er alltid noen som liker å smiske for og legimitere seg med de der oppe.

    Er dette noe du ville gjort? Om det ikke er det, hvorfor skulle du mistenke andre for å gjøre det? Og hvilke grunner/hensikter skulle jeg ha for det?

     

    Og det er irriterende at slike morroklumper skal forsøke å bortforklare våre berettigede skepsis med slike meningsløse gledesutbrudd.

    Omentrent like irriterende som at surpomper og konspirasjonsteoretikere skal komme med klager og negative komentarer omkring vår berettigede tillit uansett hvor de trår.

    Og når ble gledesutbrudd meningsløse?

     

    Som sakt tidligere så har Hardware.no min fulle tillit.

    Høres kansje naivt ut, men har aldri opplevd noe negativt fra dem, så derfor har jeg ingen grunn til å tvile på dem heller.

    det der var jo en salig smørje. vet ikke helt hvor jeg skal begynne (eller hvor du har begynt, for å være ærlig), så jeg tror jeg lar den stå ukommentert så får folk dra sine egne konklusjoner... :whistle:

  8. Dette synes jeg hw skal tenke over;

     

    Saken som komplett mener at ~inso har gnålt om i flere måneder

    Ja, og la meg bare legge til Komplett's uforebeholdne unnskyldning om påstanden om at jeg skulle ha "drevet på med dette i flere måneder" i en PM-konvers etterpå. Slik arrogant stempling som useriøs vil irriterer meg.

     

    Ville bare få sagt at de selv har innrømmet dette. "Lett å blande navn blabla" jaja... whaaaatever screwy.gif , kan ikke se hvem jeg skulle ha blitt tatt for å være... men de trengte vel bare noe å angripe meg for.

  9. Det lyser jo lang vei.  Han drar jo det bare ut av luften uten å basere det på noe.

    Han kommenterer at han har en generell tiltro til oss, det synes jeg er hyggelig.

    Selvsagt, men han tilfører ikke akkurat noen troverdig ballast eller noe nyttig i tråden nettopp bortsett fra det faktum at han liker å kysse ræv og fordelene det medfører i livet.

     

    Man kan godt være enig med noen uten å ha denne typen motivasjon. Dette har jeg kommentert før, og jeg kommer ikke til å kommentere det igjen.

    Jeg vet ikke hva du har kommentert før, men hvis du går dyyypt i deg selv tror jeg du vet hva jeg mener. Men vil bare ikke innrømme det for å beskytte denne stakkars naive karen som tross alt betingelsesløst står på deres side. Akkja, hadde det bare vært flere av slike så kunne vi jo alle bare vært barn av regnbuen og hw.no kunne drevet på som de ville uten noe kritisk søkelys :innocent:

     

    Og det er irriterende at slike morroklumper skal forsøke å bortforklare våre berettigede skepsis med slike meningsløse gledesutbrudd.

    Er det irriterende at noen er uenig med deg? Er han en moroklump fordi han er uenig med deg? Er det han skriver meningsløst fordi han er uenig med deg?

     

    Nei, men det som irriterer er måten han skriver dette på. I denne tråden er det endel urovekkende faktorer vi forsøker å komme til bunns i. Det Og da er det siste vi trenger den vanlige gjengen SSRI-hippier som kommer og flooder med kommentarer av typen "jeg synes de er bare kjekk og snill og grei jeg, og jeg stoler på dem og det burde alle andre her og gjøre!"... Er jo bare tomme ord, hva tilfører han diskusjonen? Han backer jo ikke dette opp med noe som helst. Det er bare noen rørende strofer fra hans naive sinn. Og så er det den holdningen at vi resten av gjengen bare bør ta oss en bolle og stole blindt på dere vi også. SPAR MEG. Da kan lese noe annet og lage sin egen thread.

     

    Nei, jeg synes ronndi sa det godt: rørende naivt!

  10. Akkurat hva jeg kom til å tenke på jarmo. bios korrupsjon. Har opplevd det mange ganger før da jeg hadde Asus A7N8X v1.0 nforce2 kort. NF7-ver2 osv har de visst fikset. Men det kan skje. Hvis det viser seg å være problemet, har jeg løsningen. Man må sette BIOS chippen i et annet HK med samme type BIOS-chip (trenger ikke være samme modell, et annet nforce2 hk f,eks) og flashe med en /force kommando (for å forbigå flashe-sperren hvis det ikke er samme modell). I sin tid måtte jeg kjøpe en BIOS-saviour til 450kr (måtte kjøpes fra Sverige + tolls osv) for å omgå problemet :wallbash:

     

    Så bare spør hvis du lurer på noe.

×
×
  • Opprett ny...