Gå til innhold

MrMarbles

Medlemmer
  • Innlegg

    3 805
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av MrMarbles

  1. dTd skrev (16 timer siden):

    Takk for tilbakemeldinger rundt G2, slo til på Elkjøp outlet for 13500. Føler det var en meget god pris. TVn skal være litt brukt men uten slitasje, beholder jo fortsatt garanti og 5 års reklamasjon, så satser på det ikke er noen problemer selv om det er OLED. Får den levert om 2 uker ish 😅

    Nydelig! Den er jo mye mer lyssterk enn selv C3, så utrolig god pris det der, og veldig mye TV for pengene 🤓

    • Liker 1
    • Hjerte 1
  2. dTd skrev (På 24.2.2024 den 6:29 PM):

    Er LG G2 et godt kjøp i 2024? 17k for 65"

    Vurderer ny TV til stua, har en C2 77" i kjellerstua, og er storfornøyd med den, men der kan jeg riktignok ha det helt mørkt. I stua der G2 evt skal være er det en liten TV krok, med to mindre vinduer på veggen ved siden av, hvor man får sol direkte på TVn om kvelden. Utover det er den en del vinduer i resten av stua, men ingen direkte lys på TVn utenom de to vinduene på siden. Pr i dag, er det ingen gardiner eller noe på disse, men vil nok investere noe der til våren (Har bare bodd her 1 år).

    Ser man evt kan få en C3 til 20k (25k - 5k cashback). Men G2 er vel kanskje en bedre TV uansett? Vil bruke Apple Tv med tvn, så "smartfunksjonene" etc er ikke interessante. Har også en sonos playbase, så DTS er ikke interessant (skjønner at C3 har dette, men ikke G2).

    G2 er vel fortsatt en veldig god TV. Den var nede i 15k hos Komplett på demo, som man igjen kunne få 10% på. Så var veldig nær å slå til selv på den (den ble jo dessverre solgt).

    Skal man ha noe bedre, så er det vel Samsung og Sony sine OLED. Men er fordeler og ulemper med begge de to kontra LG også. 

  3. Hadde bremseservice på Sen som vi kjøpte helt ny og måtte ikke gjøre noe med bremsene fram til vi solgte bilen etter 85k km og 4,5 år. Han som kjøpte bilen var mekaniker og så over bremsene før han kjøpte og han sa det var mye igjen, så syntes det var verdt å ta den servicen når det fører til at vi slipper å bruke penger på bremser den tid vi har bilen.

    Pleier også å ta noen kraftige oppbremsinger ca 1 gang i måneden. Men det er litt mer just in case.

    Har en svigerfar ved kysten som hadde X i 6 år, og han måtte bytte bremser årlig på den (han orker ikke å krangle med Tesla og reklamere). Men igjen så hadde han ikke noen bakker han kunne bremse hardt i på sin daglige rute og kjørte nesten 300k på de 6 årene med bilen. Så var jo en helt annen bruk av bilen enn det vi hadde. 

  4. Complexity skrev (På 2.2.2024 den 10:12 PM):

    Tok en knapp for å åpne hanskerom, en for å slå av og på resirkulering av luft (kjører mye i tuneller), en for å toggle viskerne mellom AV\AUTO og en for å toggle regenerering mellom 0-100% (For å wipe bremser uten å måtte sette bilen i nøytral)

    Hvilken bil har du? Har du Y så har du HEPA-filter, og man merker stor forskjell i tuneller på bil med og uten HEPA. Pleier aldri å skifte over til resirkulering når jeg er i bil med skikkelig HEPA. 

    • Liker 1
  5. tomasvv skrev (3 timer siden):

    Ja, 2022 Performance.

    Har sett at Tesla har nå 0,99% rente tilbud.

    Men jeg tviler at jeg får Tesla lån, det er fortsatt DnB eller Santander som gir ut lån, og nå gjelder samme regler som boliglån.

    Jeg har kjøpt flere Tesla og har aldri hatt bra inntekt (vel nå er den OK) og fått innvilget på sekundet. Ganske sikker på at det er samme greia fortsatt. Men såklart, risk å ta når man ikke VET.

    • Liker 1
  6. Evil-Duck skrev (På 26.1.2024 den 9:47 PM):

    Litt på siden av temaet men etter å ha sett i5 1000 km videoen til Bjørn Nyland er jeg egentlig litt forundret over at han ikke får noen reaksjon fra politiet med tanke på måten han produserer videoene sine. Han sitter alene i bilen og det er ganske klart å tydlig at han i deler av den håndholder kameraet han filmer med når han ligger i 120 km/t på motorveien og samtidig viser hvordan ting i infotainment fungerer til kameraet. På ett stadie er han oppe i 140 km/t samtidig som han håndholder kameraet og akselererte kraftig opp til den hastigheten.

    image.thumb.png.31de527724cc5630736b613fcc7d085e.png

    Kanskje enkelte som mener det er en overreksjon å sladre om det, men som en som har opplevd å være en uskylding part i en front mot front ulykke i en 80 sone fordi hun som kjørte den andre bilen var for opptatt med å trykke på mobilen syns jeg slik oppførsel er egoistisk og absolutt bør bli slått ned på. Med størrelsen kanalen til Bjørn Nyland er har det alltid forundret meg litt at han ikke får noen reaksjoner på dette, for det er jo intet nytt.

    Han kjører vel i Sverige på den videoen? Vet du hva fartsgrensa på stedet er? 

  7. bzzlink skrev (3 minutter siden):

    Du kan slå av viskerene når du kjører på autosteer nå? Mener jeg leste det i hvert fall. Har vært for mye snø her i det siste til at jeg har fått brukt den

    Hvis matrix funker på highland, så burde det jo gå grelt å implementere på de eldre også. Er vel ikke noe mer sensorer på highland enn på siste generasjon Y? Det er vel kanskje bedre kameraer, og det kan jo blokke for å implementere det på eldre når jeg tenker etter

    Ja, har ikke fått testet det selv heller. Men tror som sagt aldri autoviskerne blir bra. 

    Ang matrix lys så får man bare se, jeg bare regner ikke med det. Antar at jeg kjøpe en Juniper-Y for å få det.

  8. bzzlink skrev (16 timer siden):

    Skulle ønske de klarte å løse den jævla autoviskeren ass. Straks 5 år med rævva autovisker på meg nå :)

    Parkeringsvisualiseringen har blitt ganske bra nå, men det er bare når kameraene er rene og det er jo også bare halve året

    Matrix lysene burde de sette er par utviklere på nå synes jeg. Det er vel blitt lov i USA også for litt siden så ingen grunn til å holde tilbake.

    ACC og spesielt køassisten synes jeg fungerer bra nå og bedre enn det jeg har prøvd fra Tyskland og Korea

     

    Ser matrix kom til Model 3 Highland nå, så spørs om det spøker for at det i hele tatt kommer på tidligere modeller. Ville ikke regnet med det...

    Ellers tror jeg autoviskerne aldri vil bli bra grunnet plasseringen av kameraene. Iom at de her helt oppe på frontruta, så blir det ikke liggende dråper på samme måte som i synsfeltet. De burde bare fikse en sensor istedet igjen. Har gått og ventet på dette siden 2017 med andre Model Sen vår som hadde AP2.5. Dog kunne jeg skru av autoviskere der OG samtidig bruke AP/TACC ;)

    Verre med Yen vi har nå. Men, bruker også AP/TACC mindre nå på vinterføret, så er ikke stort savn for vår del, men kommer jo situasjoner hvor man turer i kø på E6 til/fra hytta og gjerne skulle brukt AP uten at viskerne går bananas... 

  9. Paccoo skrev (16 minutter siden):

    Hva blir nå da prisen på vanlig lagerførte 4080 når super kommer? Billigste på komplett er vel til 15k. Her burde det jo da komme ett kraftisk priskutt ned i 10k området på di rimlige utgavene, som igjen drar ned 4070 osv

    I statene så er 4080 Super satt ned med 200 dollar. Så kanskje man får kortet til 13 lapper da? (det går fra 1200 dollar på 4080 til 1000 dollar på 4080 Super).

  10. GrinderX9 skrev (15 timer siden):

    Last of us 2 remastered 😐Hva var poenger der egentlig? Blir ikke ps5 kjøp i alle fall. Men når/om det kommer på pc, kanskje en dag når det er optimalisert.... if ever.

    Venter spent på konklusjon fra DF her. Men blir nok å oppgradere, om enn bare for å få det som native PS5 app og de nye spillmodusene. Antar load times blir bedre.

  11. 3l33t3 skrev (På 20.12.2023 den 9:51 PM):

    Denne bilen var vel under vann/flomskadet, derfor det er så mye problemer med den.

     

     

    Men den ble jo utbedret hos Tesla, med bl.a. nytt batteri. Mtp at forsikring var involvert her, så burde den kanskje ikke blitt reparert da, men heller kondmnert? Dette ville vel vært Tesla sitt ansvar å informere eier/forsikring om. Etter min mening, så burde Tesla rydde opp her. Bilen er vel ett år gammel ca. og bruker har hatt masse issues med den og betalt for rep via forsikring hos Tesla. 

  12. Evil-Duck skrev (På 17.8.2023 den 12.20):

    De frister så sinnssykt, men så var det å bruke 18K på nye hodetelefoner i disse tider da 😅

     

    Var veldig nær å bestille Arya Stealth til 800 dollar fra hifiman.com. Får vel mva oppå der, men snakker da litt over 10k for et headset som fortsatt koster 15k i Norge.

  13. Nimrad skrev (1 time siden):

    Jeg synes potensialet er enormt, men de skulle gått "all inn" på luksus/premium. Hvis jeg ser bort fra manglende spaker (som for øvrig er en såpass idiotisk ting at det blir et definivt nei for meg), så ville jeg forventet mer wow-faktor når det bikker millionen.

    Jeg kan nevne: Elektrisk hengerfeste, elektrisk åpning av frunk, sparkesensor til trunk/frunk, massasjeseter, matriselys, HUD, solskjerming i bakdører osv. Det er flere sånne småting jeg føler man burde forvente. Kineserne har jo skjønt det med komfort i biler flere hundre tusen kroner billigere. Det trenger ikke være Mercedes S-klasse nivå på alt, men det er så mange ting som mangler at selv om byggekvaliteten var top notch så føles det bare fortsatt så langt unna noe premiumbil.

    Ja, hadde ikke betalt mer enn 630k (som jeg gav for S75D i 2017) for en Model S SR. Nå ryktes det også at de har satt en software limit på batteriet. Så om de fikk til en bra pris, så kunne det vært en meget attraktiv bil. Jeg hadde forøvrig tatt alt det du nevner med åpne armer, men ingenting av det er en deal breaker for min del. Men samme byggkvalitet som Kina er en deal breaker. Man har ikke lyst til å ta med ny bil for 6-7 verkstedbesøk det første året for å fikse opp kosmetiske feil og mangler. På Yen har vi ikke hatt ett eneste servicebesøk. Har kjørt 22k km på litt over året. 

    • Liker 1
  14. Nimrad skrev (2 timer siden):

    Nettopp derfor jeg ikke fatter at noen kjøper en sånn bil. De stiller så dårlig på det meste annet sammenlignet med konkurrenter. Og, nei, jeg mener ikke det er så relevant for prisen at de nå er dyrest i klassen. Model Y er billigst i klassen, og Performance er fortsatt billigere enn konkurrenter med mindre utstyr (til veil pris, uten div kampanjer vi har sett i det siste). Men Model X er priset betydelig høyere.

    Model S er en fet bil (X også forsåvidt). Så om penger ikke var tema, så hadde jeg nok kjørt rundt i en Plaid. Kan med hånda på hjertet si at det er ikke en annen elbil jeg heller ville hatt pr nå. EQS hadde vært nais, men den har for lite bagasjeplass for familien vår (Y og S passer akkurat). Få S ned på samme prisleie som vi gav for vår S75D tilbake i 2017, få produksjonen til Kina og jeg hadde kjøpt igjen iafl 😁

  15. Nimrad skrev (3 timer siden):

    Jeg forstår ikke at S/X selger i det hele tatt. No offense til dere som har kjøpt altså, men prisene er helt hinsides sammenlignet med hva man får. Og basert på det jeg ser rundtom på nettet så har disse bilene virkelig blitt nedprioritert til fordel for 3/Y på å fikse kvalitetsproblemene. Kom over en 3 kvarters gjennomgang på YT av en X Plaid og det er ganske ekstremt. De har samme problemer som for 5-10 år siden.

     

    Jepp. Hadde aldri kjøpt S/X fra Fremont.

    • Liker 1
×
×
  • Opprett ny...