Gå til innhold

arne3

Medlemmer
  • Innlegg

    29
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Alt skrevet av arne3

  1. Absolutt, men dette var en presang sendt til en 12 år gammel nevø. Har hatt god erfaring med Komplett Pcer før, så satset på det, satset feil.
  2. Det jeg frykter mest nå når den er sendt inn er at de re-imager med samme oppsett og den kommer tilbake i akkurat samme tilstand. Den QA de hadde når den ble sendt ut sånn i første omgang er vel fortsatt den samme.
  3. Komplett sa det tok flere uker å sende inn på nytt og vi har ventet på retur-pakken fra Komplett (fortsatt ikke kommet), så ingen tid tapt.
  4. Oppdatering: Prøvde å reinstallere Windows helt på nytt fra bootbar USB stick. Det feilet også underveis. Error Code 0x8007025D. Har googlet den feilmeldingen og prøvd et par av løsningene og virker som om det er SSDen som er levert med PCen som har problemer. PCen er en lemon og må sendes inn, fu...
  5. Er noe voldsomt hassel å sende inn en PC, Komplett kunne lett delt med oss det image de da legger inn, men det vil de ikke.
  6. Skal reinstallere til helgen, ser da om jeg må kjøpe ny Windows lisens (som er virker realistisk). Dette er til alt overmål ikke min PC men en gave til 12 år gammel nivå som er veldig skuffet over gaven fra oss/Komplett.
  7. Komplett kundeservice nekter å dele sitt image for at jeg selv kan reinstallere, men de var ok med at jeg kjøpte ny lisens hos Microsoft og reinstallerte. 😠
  8. Komplett har ikke delt noen sånn kode. Ser ut som prosessen nå forutsetter at first-run er vellykket og registrerer lisens. Men den PCen de leverte til meg fullførte ikke first-run.
  9. Om jeg ikke får en nøkkel ut av Komplett i morgen er nok løsningen å kjøpe en ny Windows lisens hos Microsoft/noen-men-ikke-Komplett og reinstallere fullstendig fra minnepinne.
  10. Har prøvd ja, går ikke. Når jeg bare prøver å liste all users så vises ikke defaultuser0 engang, men den sier "errors encountered" eller lignende.
  11. Jeg må nok kjøpe ny key ja, for min har aldri blitt aktivert, fordi oppstart feiler, og Komplett vil ikke gi meg en (vil prøve igjen i morgen), får se hvor jeg kjøper den.
  12. Selv om jeg har sagt meg hele veien er dette en presang til min 12 år gamle nevø som først var veldig glad og akkurat nå er veldig lei seg.
  13. Shift restart, troubleshoot options, command prompt Har også prøvd å legge til ny bruker med passord, net user test1 pass2 /add, kommandoen blir akseptert men på reboot gir det feilmelding og tilbake til kun defaultuser0. Har også prøvd net user defaultuser0 /active:no, no such user
  14. Å pakke og sende inn en PC igjen er ikke min versjon av raskeste løsning. Jeg skal prøve en gang til i morgen med en forhåpentligvis mer konstruktivt innstilt service person hos Komplett å få en nøkkel for å reinstallere Windows. Men hvis ikke er alternativet å kjøpe en ny Windows lisens hos Microsoft og ordne alt selv. Synd at Komplett har tapt seg så mye, jeg har vært en fornøyd kunde i mange år.
  15. Løsningen ser ut til å være at jeg kjøper enda en Windows lisens selv og installerer den selv oppå Komplett crappet.
  16. Skal prøve igjen med en forhåpentligvis mer konstruktivt innstilt serviceperson, men førstemann var helt klar på at å sende inn maskinen i noen uker var eneste løsning.
  17. Takk for nyttig innspill fra mange. Ser ut som løsningen er å bite i det sure eplet, godta at Komplett har crap kvalitetskontroll og kjøpe en NY Windows lisens og gjøre det selv. Å bruke flere uker og masse hassel på å sende den inn igjen er bare ikke verdt det.
  18. PCen ble faktisk koblet til WiFi, da dette er mulig allerede på login-skjermbildet hvor alt stopper. Men mulig du har rett likevel, at registrering ikke er fullført. Min tidligere kundetilfredshet med Komplett har stupt gitt, sende fra seg en ferdig PC i denne tilstanden.
  19. Har ikke prøvd det men prøvde å aktivere administrator konto med net user administrator /active:yes Som da burde gitt en passord-løs (dvs enter) admin konto. Systemet sa først ok til det, men på reboot kom det en feilmelding og tilbake til defaultuser0.
  20. Som er fint, betyr det at man kan dermed kan få bekreftet om hvorvidt det ligger en key inne på at installasjon auto-selekterer en bestemt versjon? Før man wiper...
  21. Det er den der "som regel" jeg gjerne skulle hørt om noen vet noe sikkert om for Komplett PCer, siden Komplett support sier det motsatte.
  22. Er akkurat dette jeg håper på en bekreftelse på ja, om noen vet noe mer konkret om det enn Komplett sin support tydeligvis vet..
  23. Ingen product key fulgte med og Komplett support mener at jeg ikke kan reinstallere selv og eneste mulighet er å sende den inn for "Windows ligger inni PCen"... sigh. Noen som har prøvd å reinstallere på en nyere Komplett PC uten product key? Hva skjer?
×
×
  • Opprett ny...