Gå til innhold

arne3

Medlemmer
  • Innlegg

    29
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

arne3 sine prestasjoner

0

Nettsamfunnsomdømme

  1. Absolutt, men dette var en presang sendt til en 12 år gammel nevø. Har hatt god erfaring med Komplett Pcer før, så satset på det, satset feil.
  2. Det jeg frykter mest nå når den er sendt inn er at de re-imager med samme oppsett og den kommer tilbake i akkurat samme tilstand. Den QA de hadde når den ble sendt ut sånn i første omgang er vel fortsatt den samme.
  3. Komplett sa det tok flere uker å sende inn på nytt og vi har ventet på retur-pakken fra Komplett (fortsatt ikke kommet), så ingen tid tapt.
  4. Oppdatering: Prøvde å reinstallere Windows helt på nytt fra bootbar USB stick. Det feilet også underveis. Error Code 0x8007025D. Har googlet den feilmeldingen og prøvd et par av løsningene og virker som om det er SSDen som er levert med PCen som har problemer. PCen er en lemon og må sendes inn, fu...
  5. Er noe voldsomt hassel å sende inn en PC, Komplett kunne lett delt med oss det image de da legger inn, men det vil de ikke.
  6. Skal reinstallere til helgen, ser da om jeg må kjøpe ny Windows lisens (som er virker realistisk). Dette er til alt overmål ikke min PC men en gave til 12 år gammel nivå som er veldig skuffet over gaven fra oss/Komplett.
  7. Komplett kundeservice nekter å dele sitt image for at jeg selv kan reinstallere, men de var ok med at jeg kjøpte ny lisens hos Microsoft og reinstallerte. 😠
  8. Komplett har ikke delt noen sånn kode. Ser ut som prosessen nå forutsetter at first-run er vellykket og registrerer lisens. Men den PCen de leverte til meg fullførte ikke first-run.
  9. Om jeg ikke får en nøkkel ut av Komplett i morgen er nok løsningen å kjøpe en ny Windows lisens hos Microsoft/noen-men-ikke-Komplett og reinstallere fullstendig fra minnepinne.
  10. Har prøvd ja, går ikke. Når jeg bare prøver å liste all users så vises ikke defaultuser0 engang, men den sier "errors encountered" eller lignende.
  11. Jeg må nok kjøpe ny key ja, for min har aldri blitt aktivert, fordi oppstart feiler, og Komplett vil ikke gi meg en (vil prøve igjen i morgen), får se hvor jeg kjøper den.
  12. Selv om jeg har sagt meg hele veien er dette en presang til min 12 år gamle nevø som først var veldig glad og akkurat nå er veldig lei seg.
  13. Shift restart, troubleshoot options, command prompt Har også prøvd å legge til ny bruker med passord, net user test1 pass2 /add, kommandoen blir akseptert men på reboot gir det feilmelding og tilbake til kun defaultuser0. Har også prøvd net user defaultuser0 /active:no, no such user
×
×
  • Opprett ny...