Gå til innhold

også

Medlemmer
  • Innlegg

    5
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Alt skrevet av også

  1. Spar oss, arrogansen din har null relevans for trådens tema.
  2. Hei. Faller ikke vedkommende inn under kategorien "... andre delar av helsetjenesta" som gjør at vedkommende kan klage direkte til Statsforfalteren? Og hvor går avgresningen på alvorlig svikt? Som hadde gjort saken relevant for Statens Helsetilsyn? "Oppgåvene til statsforvaltaren, der Statens helsetilsyn er overordna myndigheit, omfattar: enkeltsaker om svikt: behandling av enkeltsaker med spørsmål om svikt i tenestene (tilsynssaker). Slike saker kan opprettast på grunnlag av klager frå pasientar, brukarar eller pårørande, av medieoppslag, meldingar frå arbeidsgjevar, førespurnad frå andre delar av helsetenesta o.a." "Statens helsetilsyn er den sentrale tilsynsmyndigheita for sosiale tenester, barnevern-, helse- og omsorgstenester og folkehelsearbeid. Oppgåvene omfattar: - behandling av enkeltsaker som handlar om alvorleg svikt i helse- og omsorgstenestene og der det er aktuelt med pålegg mot verksemder eller reaksjonar mot helsepersonell." Kilder: https://www.helsetilsynet.no/om-oss/oppgaver-organisering-statsforvaltaren/#toc-header-0 https://www.helsetilsynet.no/om-oss/oppgaver-organisering-statsforvaltaren/#toc-header-0
  3. Forskriften du viser til er hjemlet i den gamle finansavtalen som er opphevet og erstattet med den nye finansavtaleloven.
  4. også

    Buisness ide

    Innovasjon Norge jobber spesifikt med det du etterspør, og kan gi svar på mange av spørsmålene dine: https://www.innovasjonnorge.no/no/tjenester/oppstart-av-bedrift/ Lykke til!
  5. Man blir ikke 100% ufør uten å ha vært igjennom en omfattende kartlegging av arbeidsevne. En prosess som innebærer behandling for å undersøke utsikter til bedring og arbeidsutprøving som ofte tar mange år. Og som inkluderer vurderinger fra fastlege, spesialister, og deretter full gjennomgang fra leger internt i NAV. Har man blitt 100% ufør er det samtidig konstatert 0% restarbeidsevne. Viser kartleggingen derimot at man har noe arbeidskapasitet, reduseres uføregraden tilsvarende, og man må jobbe det man kan. Eksempelvis 90% ufør med 10% restarbeidsevne. Antyder prognosen at man kan gjenvinne arbeidsevne i fremtiden, blir man midlertidig ufør, hvor arbeidsevnen regelmessig blir kartlagt, frem til man kan begynne å arbeide igjen. Påstanden om at NAV lar folk bli 100% ufør, uten å tilby måter på å få de til å bidra noe til samfunnet, er m.a.o beviselig feil. Kanskje du skulle starte med å gå foran som godt eksempel? For har du i normal arbeidstid tid til å spre simple fordommer på nettet, så har du åpenbart kapasitet til å utføre samtlige av oppgavene du innbiller deg at kronisk syke mennesker uten restarbeidsevne burde klare.
×
×
  • Opprett ny...