Gå til innhold

The mystic man

Medlemmer
  • Innlegg

    14
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Nylige profilbesøk

454 profilvisninger

The mystic man sine prestasjoner

0

Nettsamfunnsomdømme

  1. Hei. jeg har en TGB Tapo 2016 som lekker olje når den står parkert hjemme. la merke til at det hang noe svart ned fra den markerte delen på bildet. Mistenker at det er pakningen som er gåen. Spørsmålet mitt er om det kan være pakningen som henger ned? eller hva annet kan det være? oljelampen blinker og lyser også under kjøring. Hvor kan jeg få tak i en ny pakning? Har lett overalt men finner ingen. Bildet jeg har lagt med, har jeg funnet på nettet. Men den jeg har er prikk lik den på bilde.
  2. Hei. Jeg kjøpte en SMC-mistral 50cc 2018 modell denne uken. Det er noen feil med denne. De to øverste ble jeg informert om før kjøp. Trenger derfor deres hjelp når det kommer til tips og synspunkter. 1. Jeg har nå nylig kjøpt meg en SMC Mistral 50cc 2018 modell. Blinklysene på denne funker ikke. jeg skrur på blinklys og de lyser kanskje 1 gang, også hvis jeg er heldig så lyser de kanskje 1 gang til etter 10 sekunder. Tror det er blinklys rele som må byttes. Er usikker på dette. Da kommer mitt spørsmål. Vet noen av dere hvor blinklys rele sitter på denne type ATV og eventuelt om det kan være noe annet enn den som er feil ut ifra problemet jeg har. (Til info så er batteriet helt dødt og dette skal byttes, men alt av lys osv fungerer, utenom blinklys og EL-start). 2. Park bremsen/ håndbrekket på denne ATV funker ikke. er en del i ATV som er ødelagt. Den var på verksted av tidligere eier. Verkstedet drev ikke med reparasjon av ATV, men de kunne montere helt nye deler. De sa dermed at hvis de skulle gjøre jobben så måtte hele bakre caliper byttes. Spørsmålet mitt er da om noen av dere har peiling på dette og kan forklare hvilken del i caliperen som må byttes for at denne skal funke. Er dyrt å kjøpe en helt ny bakre caliper, men det må gjøres, hvis ikke noe annet funker å gjøre. Er kjipt hvis ATV plutselig triller bakover og havner i en bil når den står parkert. 3. Når jeg kjører i nedoverbakker og ATV går fortere enn 45km/t så går farts nålen på speedometeret ned til 20-30 km/t. Når jeg slepper gassen så går fartsnålen i speedometeret opp igjen når farten er kommet ned til 45/t. (Ganske sikker på at det er 45km/t fartsnålen blir merkelig, er i hvert fall en spesifikk fart den blir merkelig som beskrevet ovenfor). Vet noen av dere hva som er feilen her? 4. Når jeg holder full fart og slepper opp gassen helt, så kommer det en skrapelyd i ATV. Det kommer også en annen lyd i ATV, jeg vil beskrive denne lyden som er skranglete lyd, det er akkurat som om noe ligger løst bak eller at noe metall treffer noe annet metall. Denne lyden kommer også når jeg kjører helt vanlig og når jeg bremser. Det er ikke alltid denne lyden kommer, men nesten hver gang. Når jeg rygger og slepper opp gassen så kommer det en skrapelyd bakfra ATV. Alle disse lydene høres ikke bra ut. Vet noen av dere hva som er feilen her?
  3. Hei min mor har tenkt til å kjøpe seg en elsykkel. Har dere noen erfaringer med noen av disse syklene jeg har lagt lenke til under. Setter pris på all hjelp. Har dere tips til andre sykler til cirka samme pris så er det bare å skrive det. Av disse tre så lander nok valget på den sykkelen fra XXL men vil høre deres erfaring osv. Den siste blir nok ikke aktuell. https://www.xxl.no/white-e-trekking-3-0-bosch-a-500-monotube-22-elsykkel-unisex/p/1199127_1_style?page=1 https://www.e-wheels.no/elsykkel/momas-balance-2023/?code=10590 https://www.e-wheels.no/elsykkel/momas-eywa/?code=10421
  4. The mystic man

    Elsykkel

    Hei tenker nå å gå til innkjøp av en elsykkel. jeg er 16 år og skal begynne på videregående til høsten og i den anledning er jeg inne på tanken av å kjøpe en elsykkel. Derfor lurte jeg på om noen av dere har noen erfaringer med denne sykkelen? Evt om dere har tips til andre sykler til cirka samme pris. Den er litt på tilbud itilleg. https://bikeshop.no/gavia/nyforzasl/gavia-forzo-sl-e-mtb-29-terrengsykkel-dapu-80nm-shimano-10-delt-576wh Dette kan være hva som helst dere vet. Setter pris på svar og håper at så mange som mulig kan hjelpe meg.
  5. men har hastigheten ingenting å si? kunne jeg likså godt bare fortsatt å ha 30mbps? fordi det er ingen tydelige forskjeller for meg.
  6. så det som dere alle mener er at det er ingen ting jeg får gjort med dette? må jeg bare akseptere at det er sånn som det er nå? som sagt så er det ikke mulighet for fiber her jeg bor. og abonnementet på nett fra Telenor har en bindingstid på 12 måneder. så jeg er stuck med dette i lang tid fremover. ville det ha hjulpet noe å øke hastigheten til 500 mbps?
  7. dette er hva speedtest sier. ikke det jeg faktisk har.
  8. det var litt det jeg også tenkte. trodde 5g internett skulle være bra egt. når jeg tar en internett hastighet test fra telenor så viser den at jeg har 3ms i jitter og 18ms ping. har ikke mulighet for fiber her jeg bor. det er ingen leverandører som tilbyr det.
  9. Jeg har prøvd ved gaming. sjekket også fortnite siden de har en ping funksjon ingame. hadde 50-60 ping der før. har det samme nå selv om internettet er over 10 ganger bedre. nettsider loader også tregt inn føles det ut som.
  10. Føler det ved generelt bruk og ved diverse spill. feks Fortnite. har like høy ping der. nettsider loader ikke kjapt osv også. fra før hadde jeg en eldre modell internett boks fra Telenor. det var en 4g internett boks uten antenne. så skulle tror at det skulle bli bedre med 5g wifi boks og 5g antenne.
  11. hei. har akkurat fått 300 mbps brebånd fra Telenor. dette er ikke fiber, men trådløst med en 5g antenne. dem sa at hastigheten i luften her jeg bor ligger på 700-800 mbps. jeg har en forsterker og ruter fra Telenor. det er deres produkter. fra forsterkeren har jeg en lan kabel rett inn i pc-en. på speedtest står det at jeg har 300 mbps i download og 140 i upload. fra før hadde jeg 30 mbps og bare en ruter og uten lan kabel. jeg merker ingen forskjell fra 30 til 300 mbps. jeg synes faktisk at nettet har blitt dårligere. har dere noen tips til hvordan jeg kan fikse dette?
  12. hei. jeg har tenkt å kjøp en Aixam Minauto mopedbil. https://www.finn.no/mc/all/ad.html?finnkode=266850025 jeg vil at den skal gå litt fortere enn 45 km/t. vet noen hvordan man enkelt kan trimme den uten å bruke så mye penger? fjerning av plombe feks? setter pris på svar :)
×
×
  • Opprett ny...