Gå til innhold

Vinterro

Medlemmer
  • Innlegg

    70
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

1 følger

Nylige profilbesøk

742 profilvisninger

Vinterro sine prestasjoner

103

Nettsamfunnsomdømme

  1. Og jeg som håpet på ny utestengelse på livstid på alle forum. Skuffet - Uansett synes jeg det er på tide å skaffe seg reddit medlemskap. Likte dårlig at diskusjonen hva gjelder kvinneguiden ble stengt. De kunne bare blokkert de upassende kommentarene, fremfor hele tråden. Liker ikke slik!
  2. Da lurer jeg på om jeg blir utestengt igjen 🤣. Er jo utestengt på livstid fra kvinneguiden. Eller ...... klarer de ikke å holde ord?😛
  3. Det verste er at jeg tror at noe slikt kommer til å skje en gang i fremtiden. Reddit neste!
  4. Trodde ikke du var involvert i sesonger? Det er vel høytid for å publisere det uredigerte bildet ja. Hun har hatt en mageoperasjon, hva gjør at offentligheten liksom skal ha krav på hennes helse, den bør vel få lov til å være privat?
  5. Hun redigerer en glidelås, noen fliser og litt av en hånd og så blir det skilsmisserykter?
  6. Det er de små og hverdagslige problemene kvinner vil prate om og jeg ser det er mye spill og politiske diskusjoner, men få av førstnevnte.
  7. Skal teste historieforumet, takk for tips!
  8. Det er rart med det men det skrives mye om navngitte personer, det er lov der inne, men å diskutere moderering der, eller legge ut lenken fra denne diskusjonen, det er ikke lov tydeligvis.
  9. Jeg kom fra kvinneguiden, så det vet jeg mye om. Jeg spør fordi jeg tror det er overvekt av menn på dette forumet og det tror jeg ikke at jeg tar feil på.
  10. Finner mange gamingtråder og uinteressante tråder her. Lite om hverdagslige problemer.
  11. Nei, jeg fikk forlenget utestengelsen min jeg også, fordi jeg nektet å trykke på den knappen. Derav forlenget de utestengelsen min i et år. Jeg kalte dem da Hitler og så ble jeg utestengt livet ut. Ha ha.
  12. Javisst, målet dems er jo å få ned brukertallet, noe annet er helt umulig.
  13. Alt av straff er mulig på Kvinneguiden.
  14. Utestengt fordi du ikke har anerkjent straffen din ?🤣Du må trykke på den knappen, ser ut som om du ikke har gjort det. Så fikk du forlengelse med en måned. Jeg synes dette er underholdende 😂
×
×
  • Opprett ny...