Gå til innhold

NXT Norge

Medlemmer
  • Innlegg

    21
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Nylige profilbesøk

6 681 profilvisninger

NXT Norge sine prestasjoner

4

Nettsamfunnsomdømme

  1. Hvem vi er står i navnet mitt her Hva gjelder hvem jeg snakker om, så ønsker jeg ikke ta oute andre leverandører. Burde vel kanskje holdt det inni meg i innlegget over. Jeg vil heller svare på spørsmål om hva vi har og tilbyr enn snakke om andres tjenester. Det synes jeg heller kan være opp til andre.
  2. Jeg er klar over det. Vi har også noen konkurrenter som sender 720p-innhold, oppskalerer dette til 1080p og markedsfører det som FHD, selv om kanalen det er snakk om ikke finnes i 1080p. Mange som prøver seg på slikt dessverre. Jeg har ikke funnet tilsvarende eksempler hos oss
  3. Den har vi hatt siden seriestart faktisk, så ja. Det var "bare" de ordinære 1-5 kanalene som manglet frem til i dag.
  4. Vil bare nevne at vi nå har samtlige Viaplay-kanaler klare hos oss. God fornøyelse, uansett hvordan du ser fotball!
  5. Hei! VPN er tryggest, men jeg vil påstå at du ikke på noen som helst måte er i fare dersom du ikke bruker VPN. Dersom noen går for noen så er det mer nærliggende å tro at de vil gå for tilbydere, ikke konsumenter. Litt som på samme måte som når torrent-nedlastning av mp3-musikk, filmer og serier var før i tiden. Hva gjelder epost så brukes dette for å sende informasjonen om abonnentet og oppsett av det til brukerene våre. Du kan alltids lage en egen epost til dette formålet dersom du ønsker. Jeg anbefaler protonmail.com dersom du er ute etter en god, anonym eposttilbyder.
  6. I nettleser så er tilbudet stort sett reklamefinansierte gratisleverandører hvor kvaliteten stort sett ikke er å rope hurra for. Dersom du har Mac og ønsker en mer stabil løsning, så kan du benytte IPTV Smarters Pro sammen med ditt IPTV-abonnement fra valgfri leverandør :)
  7. Vi oppfyller kravene med unntak av betalingsbiten. Porrfritt får du dersom du ber om det ved bestilling, og man kan også slå av disse gruppene selv dersom man har glemt å gi lyd. Hva gjelder betaling, så skal du nok lete en stund etter en aktør som tar paypal eller lignende - dette fordi det er store sikkerhetsmessige risikoer for leverandørene å bruke en slik betalingsform. Ønsker deg uansett lykke til!
  8. Du er meget velkommen til at teste os om du vil 🙂 Vi har gratis test netop for at du kan danne dig et overblik
  9. Ikke av oss. Ikke erfaring om oss slik jeg oppfatter det opprinnelige innlegget. Jeg reagerte på et innlegg om vår navngitte tjeneste direkte - ikke på generell basis. Derfor reagerte jeg på råd som gikk på en spesifikk tilbyder (oss), uten at den som snakker om det har noe forhold til/har forsøkt selv. Så er det jo ikke til å stikke en stol at jeg ikke er helt objektiv heller, noe som alle som leser dette også bør ta hensyn til. Jeg holder meg av denne grunn unna diskusjoner om andre tjenester. Generelt så er en viss skepsis sunn - det er vi helt enige om, og tror egentlig vi har et relativt likt syn på dette markedet
  10. Å love 4k-content på kanaler som ikke sender 4k er da litt annerledes enn å love at man får fem av de viktigste kanalene hva gjelder norske fotballsendinger? Klart bransjen har et frynsete rykte - det er nok av aliexpress-tjenester til en tohundrelapp for et år også, men da er det hvertfall usikkert hva slags kvalitet man får. Vil du finne en av "the good guys" i en bransje hvor det finnes cowboyer, så tar man et dypdykk i ryktet/reviews til aktøren det er snakk om. Jeg kan ikke si at vi noensinne har lovet disse kanalene til første runde til en eneste kunde før kjøp - vi ønsker å være så transparente og ryddige som mulig, og grunnen til at jeg er usikker var rett og slett det at det ikke her direkte vises til dårlige erfaringer eller løftebrudd. Det opprinnelige innlegget siterte jo en kunde som faktisk gikk god for tjenesten, tross mangelen tidligere nevnt... Så er vi helt enige om at det er nok smart å være skeptisk til en slik bransje i sin helhet, inntil det motsatte er bevist.
  11. Hoi! Det er riktig at vi ikke har hatt Viaplay-kanalene klar til start. Dette er selvsagt beklagelig, og jeg kan forsikre dere om at vi er, og har vært på saken siden godt før seriestart, og at disse kanalene vil komme. Jeg har dessverre ingen ETA ut over at vi ikke er så langt unna å ha disse ferdigstilte til brukerene. Jeg er dog usikker på hvorfor du hevder at man ikke burde stole på at kanalene kommer snart? :) Kanalene er under utbedring, og Viaplaykanalene ligger allerede klare i en kategori for norsk Viaplay for testing internt (og eksternt) hos oss. Jeg har stor forståelse for at man velger andre aktører dersom det er viktig å ha tilgang på disse kanalene fra første sekund/spark på ballen. Det er vårt tap, og vi presser på for å tilby disse kanalene i best mulig kvalitet for våre kunder så snart som mulig. Kundene vi har kan fortelle at vi har god og kjapp support, en dønn stabil tjeneste uten buffer/større driftsavbrudd og god kvalitet på innholdet vi har. Vi kan dog ikke gjøre spesielt mye med at TV2 og Viaplay sender sine kanaler i 720p. Ha en fortsatt god uke, dere! Uansett hvilken tilbyder dere går for, så håper jeg dere får se alt innholdet dere ønsker! :)
  12. Ikke enda. Noen spesifikk du ønsker deg så kan man ønske seg det som kunde via vårt discord-community. Når det er sagt så krever UHD-kanaler en del mer på oppsett og lignende, også tror jeg at det å finne kilder til de britiske UHD-kanalene er vanskeligere. Sky Sports eksempelvis sender ikke UHD over internett - kun via kabel/parabol/skybox. Vanskeligere å sette opp en kilde på disse.
  13. Vi har Viasport Ultra HD kanalen. Den kampen Viasat velger å sende i UHD sendes også hos oss i UHD.
×
×
  • Opprett ny...