Gå til innhold

Omnist

Medlemmer
  • Innlegg

    13
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Omnist sine prestasjoner

10

Nettsamfunnsomdømme

  1. Det kan godt være de ikke vet bedre. Eller ikke ønsker lage en sak av konsekvens de har akseptert. Alle våre kunder må skriftlig akseptere at de selv må bekoste montering/retur ved reklamasjon. På mine 10 år her har vi aldri blitt utfordret på dette.
  2. Jussen er vel ganske klar på at det ikke er lov å filme utenfor egen tomt. I praksis er det vel ikke så mange som bryr seg. En naboeiendom jeg har overvåker hele gaten her, og når det hadde vært et biltyveri i nærheten hentet politi inn video fra disse kameraene uten videre kommentar om at de er ulovlig satt opp.
  3. et tap på 58000 for å få en drømmebolig ville jeg lett stått for. Dette er jo worst case scenario. Det kan også tenkes at det er mulig å forhandle overtakelse 1-2-3 måneder frem i tid, evt få flyttet ut før. Da reduseres dette tapet betraktelig.
  4. Jeg jobber med noe tilsvarende og selger elektriske komponenter for montasje i hus og lignende. Kjøper kunden varen direkte av oss, og elektriker tjenester et annet sted så er det to forhold. Reklamasjon på produkt, og reklamasjon på arbeid. Blir det feil på produkt må kunden selv sørge for å levere dette tilbake til oss, vi dekker ikke installasjonskostnader. Kjøper kunden vårt produkt via elektriker så stiller elektriker garantien, og da er både produkt og installasjon dekket av reklamasjon. Derfor anbefaler vi alltid kunden å handle fra oss via elektriker. Vi har aldri blitt utfordret på denne praksisen. Slik vi ville behandlet denne saken ville du fått erstattet produktet, og ville måttet bekoste elektriker selv. Vi ville ikke kunne stå ansvarlig for hvilke kostnader som kommer i ettertid, vi har ingen kontroll på hvor kunden velger å montere varene våre. Hva om det kreves helikopterfrakt til en hytte på en øy/høyfjell? Stillaser for komponenter som monteres 10-20-30 meter over bakken?
  5. Nå tar jeg ikke stilling til om du kan si opp kontrakten eller ikke, men hvis det virkelig er en drømmebolig som er dukket opp ville jeg bare kjøpt uavhengig av om en leilighet må stå tom i 3-4 måneder. Den kostnaden er så liten i det store bildet. Legg inn et bud på den nye boligen 40 000 under hva du egentlig hadde tenkt? Da har du jo allerede dekket kostnaden også.
  6. Skal nok være litt forsiktig med dette selvom de er "jevngamel" Vet ikke konkret hvor de setter grensen, men en jeg gikk på skole med måtte sone i fengsel da han var 19 og hadde sex med ei på 15.
  7. Du er ikke en dårlig person for dette. Du gjorde en feil som du angrer på. Ikke noe mer, ikke noe mindre. Noen fortjener å bli slått, og det høres det ut som eksen din fortjente.
  8. Dette stemmer ikke. Man kan reklamere på feil på produktet man kjøpte dersom det oppstår. Men her er det ingen feil på produktet. Derfor heller ingen grunn til reklamasjon. Det er kun hvis selgeren har gitt spesifikk informasjon om at produktet skal fungere på 4G nettet når 2G nettet legges ned at det finnes en mangel.
  9. Slik jeg forstår meldingene åpner det opp for at dyrehold er akseptert. Du skriver tydelig at de kan ta han permanent dersom du ikke synes det passer å ha den der. Det ser det ut til at utleier aksepterer. Det interessante kan være hva som står i kontrakten som er signert etter disse meldingene.
×
×
  • Opprett ny...