Jump to content

atleape

Medlemmer
 • Content Count

  76
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

96 :)

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Det er et utrolig tynt argument. Fordi det finnes idioti og rasisme så skal vi bevisst ta hensyn til det og unngå å gjøre ting som gir de noe å syte for? Hvordan skal et samfunn gjøre fremskritt med en slik tankegang?
 2. Det er ikke strengt talt helt riktig. Det ble gjort mange tiltak for kopper før i tiden, alt fra utfrysninger av de smittede, til nedstenging av hele bydeler i lokalsamfunnet med stor spredning (det nærmeste å "stenge ned verden" på den tiden). Men det som var mest effektiv før vaksinen for kopper var å smittes av variasjoner tidlig, som kukopper og slikt, det gjorde noen immune. De håpet nok mer på immunitet enn å stenge ned (verden var mer nådeløs, det var ingen tanke om å kunne stenge ned alt, det er jo døden for slike samfunn).
 3. Dette er kanskje bare meg, men jeg synes det er ubehagelig å game på laptop. Jeg må i det minste da ha et ekstra keyboard. Men om du er helt sikker på at laptop er riktig for deg, så fair det. Ville nok gjort som de forrige kommentarene nevner da- skaff en med 3060 i det minste.
 4. Dette er det verden trenger - enda flere cruise-ferier.
 5. Det er bedre enn snittet, det kan trygt sies. Jeg tror de fleste i din alder har mer gjeld, selv hadde jeg over dobbelte gjelden din (utdanning i utlandet koster). Du ligger på en høy inntekt med gode oppsparte midler for alderen.
 6. Som tidligere nevnt, ADHD i seg selv er ikke grunn for å få avvist våpenbevilgning, men om du går på medisiner så avhenger det litt av hvilke. Om man går på medisiner som endrer sinnstilstand, gjør deg trøtt og sliten så kan det være en risiko. Men, med ADHD så er det vel ikke mye tunge medisiner (?).
 7. Jeg skjønner ikke helt hva dette betyr. Jeg kan sikkert ikke representere det norskeste av det norske engang, og det som etnisk norsk, gjennom hele slekten. Er det et krav at Stortingspresidenten må elske brunost og ski? Må presidenten være kristen? I mine øyne har dette null innvirkning på hvem som er kvalifisert i denne rollen. Gjerne utdyp hva det norskeste av det norske er.
 8. Jeg er enig i hva du sier, men man kan jo gå tilbake på valget å bli ilag med noen andre når som helst. Det er jo ikke et tvangsforhold, og folk kan miste "gnisten" for de merkeligste ting. Om IQ er den tingen for OP så er vedkommende litt sprø, men funker det ikke så funker det ikke.
 9. Kan være noe innfall fra porno, kan også være at stigmaet rundt sexleketøy er fjernet og de yngre generasjonene i dag er mer "trygg" på å fremme sine ønsker seksuelt. Det er så enkelt som at noen bare tenner på det, og det kan vise seg å være flere enn man selv trodde.
 10. Frykten for å være alene er større enn trangen til å komme seg ut av forholdet. Også spørs det om begge parter mener det er et "dødt" forhold. Det finnes en del sosiopater der ute som ikke makter følelser som kreves i et forhold, eller den ene er "lei" og går over til Tinder for å finne alternativer før den andre parten merker det går nedover.
 11. Jeg har vært for gode tiltak hele veien under koronaepidemien, jeg var ikke veldig kritisk til lockdown, selv på det strengeste. Jeg anså det som nødvendig fordi vaksinen ikke hadde kommet enda. Men det som skjer flere steder i Europa nå blir for mye. Vi kan ikke gi fra oss friheten til å ferdes og møtes i samfunnet fordi noen få ikke vil vaksinere seg eller fordi viruset er fortsatt til stede. De fleste av oss er vaksinerte, vi må legge vekk de verste tiltakene nå. Jeg har konstant hørt gjennom de siste 2 årene at viruset er her for å bli, det vil bli en del av syklusen som sesongsinfluensa og dermed kan vi ikke holde på med restriksjoner og sertifiseringer i evig tid. Jeg forsto at smittetallene ble tatt opp i nyhetene hver dag under de verste forholdene, men at de fortsatt holder på, det forstår jeg ikke. Det går over i fryktspredning for de som er utsatt for det. Jeg er fullvaksinert og ønsker gjerne at alle vaksinerer seg, men å begynne med pass for å skille oss fra de uvaksinerte er for drøyt. Jeg er for å debattere mot de som ikke vil ta vaksinen men å henge de ut og mobbe de til å ta vaksinen blir for mye. Fri vilje er fortsatt et gode her.
 12. Disse mennene du treffer på som ofte snakker om sex, er det oftest på Tinder? Jeg har veldig lite erfaring med appen, men jeg har alltid hatt det inntrykket at sex er som oftest forventingen der. Kanskje denne forventingen kommer mest fra menn, det har jeg ingen innsikt i, men jeg hører oftere om tilfeldige ligg der enn seriøs dating. Jeg har alltid hatt tanken om at man ikke kan finne seriøse partnere der, men det er mine forutinntatte meninger som jeg godt kan ta feil på.
 13. Helt enig, Har også spilt alle Battlefield spillene, og 2eren ligget i mitt minne som et av de beste lagbaserte skytespillene jeg har spilt. Battlefield skal være taktisk, det skal være lange matches hvor mye kan skje, og i de senere spillene hvor det er mer og mer fast-paced action med konstante områder hvor folk bare vil spille deathmatch, det frister ikke. Jeg syntes forsåvidt det første Battlefield 2042 var dritbra, litt mer "fantasi" enn de andre men allerede da hadde de løst mange av funksjonene de nå ser å ha gått tilbake på. Jeg har ikke enda testet denne, men jeg venter litt på patch og ser om det blir noe interessant.
 14. De merkene/modellene du listet kjapt er jo greie å starte med de, men det langt viktigere for en 2000-2005 bil er jo tilstanden. Du vil ikke kjøpe en bil for 40.000 kun for å finne ut en måned senere at det er så mye som må utskiftes så regningen blir lett det dobbelte. Uansett hvilken bil du finner som passer, sjekk tilstandsrapport og få en grundig sjekk av den. Det er nok veldig mange biler der ute i denne perioden som såvidt er innenfor.
 15. Jeg kan forstå den tankegangen om det er snakk om folk med generelt lite å rutte med økonomisk og dermed så vil vel alltid det billigere/enklere valget være bedre. Det ligger jo et større ansvar på produsenter og staten til å gjøre det grønne alternativet mer fordelaktig slik at flere velger det. Men det er jo folk som ikke kan la være å spise storfe(eller kjøtt i det hele tatt) hver dag selv om det er dyrere så det er mange utfordringer rundt det grønne skiftet.
×
×
 • Create New...