Gå til innhold

GadusMorhua

Medlemmer
  • Innlegg

    23
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Nylige profilbesøk

Blokken for nylige besøkende er slått av og vises ikke for andre medlemmer.

GadusMorhua sine prestasjoner

83

Nettsamfunnsomdømme

  1. Har du link til den nyheten om ansatte ved Columbia University? Ser at 150 demonstranter er arrestert iflg. NY Post. Fant mer nå: Ansatte hadde tydeligvis en sympatistreik i går mot arrestasjon av demonstranter. Gikk ut i lunsjen mao.
  2. Pussig den logikken med at hvis Israels politikk ikke blir slik man ønsker må det liksom komme pogromer og jødehat. Har sett flere slike uttalelser. Antisemittisme er fælt, holocaust var fælt. Men man nærmest truer med det på nytt fordi man kopler en stats politikk med folk i helt andre land. Hvem skal stå for den forfølgelsen? Retorikken som brukes er kjempeskummel. Tilspissingen i den sosiale debatten lover ikke godt for fremtiden.
  3. https://www.timesofisrael.com/liveblog_entry/report-israel-knows-where-sinwar-is-but-cant-hit-him-because-hes-surrounded-by-hostages/
  4. Jeg tenker på Marianne Borgen, tidligere ordfører i Oslo, sitt innlegg på Facebook som ligger der ennå: Jeg er så rasende og fortvilet, og kjenner på en maktesløshet knyttet til drap og lemlestelse av barn og unge i det lukkede Gaza. I kveld kommer det nye meldinger om bombing av et sykehusområde der det skal være 800 døde, mange skal være barn.
  5. Ang. Shifa sykehuset er det en interessant artikkel om spionenhet 504 i Jerusalem post. Det gir et interessant innblikk i hvordan de opererer. Jeg tror ikke de tar sykehusdirektøren til Hamas sine ord for god fisk. Nei, nei, ingen tunneller, soldater og gisler her. Ligger sannheten et sted i midten? Vi får se. https://www.jpost.com/israel-news/defense-news/article-774210
  6. Har sett opptaket fra hovedinngangen til Shifa sykehuset og det er noen som tvinges inn med tildekket hode, dyttes og nærmest snubler inn. Det er opptak hvor vedkommende føres videre innover i sykehuset. Har inntrykket at Hamas står frem som en notorisk løgner som vir seg unna alt. I bakvendtland der kan alt gå an.
  7. Hvor mange i Norge mener dette? Har sett en brøkdel som spres på X og diskusjonsfora og dette er i samme gate. Total forvrengning av virkeligheten i forhold til Hamas.
  8. https://edition.cnn.com/2023/11/13/politics/al-shifa-hospital-us-intelligence/index.html Som NRK-journalisten sa på Dagsrevyen: skal vi tro kirurgen på sykehuset eller IDF som sier pasientene blir brukt som bombeføde? Dårlig ordvalg, ikke så nøye for NRK.
  9. Fy søren NRK! Videoen er iscenesatt og vises på 21-nyhetene 10. oktober.
  10. Det var dette innslaget som ble vist i NRK fredag kveld? Tror man at Hamas ikke styrer informasjonen som kommer derfra?
  11. Ang. videoen med de to syklistene lå dette ute på X tidligere i kveld (videoen ble senere fjernet). Et slikt tragisk tilfelle kan brukes av begge parter til propaganda. En undersøkelse hevder etter 7. oktober er 1/4 av alle innlegg på de største sosiale medier fra falske kontoer. Hva skal man tro?
  12. https://videocardz.com/newz/nvidia-geforce-rtx-5090-rumors-2-9-ghz-boost-clock-1-5-tb-s-bandwidth-and-128mb-of-l2-cache Så spørs det hva prisen blir om 1 år.
×
×
  • Opprett ny...