Jump to content

xryzor

Medlemmer
  • Content Count

    26
  • Joined

  • Last visited

Community Reputation

21 :)

Recent Profile Visitors

394 profile views
  1. Ja, ordrebekreftelse kom 13:11. Pakke på 7 kilo, så regner med det ikke bare er en delforsendelse.
  2. Der var min sendt fra Coolshop ser det ut til. Takk for at du la ut innlegg i den andre tråden, @drfox 😄
  3. Ingen klikkelyd, merkelig nok. Takk uansett 😊 Takker for tilbudet, men bor dessverre på "landet", også kalt Nord-Norge 😂 Liten oppdatering though. Byttet tilbake til Asus C7H og tok BIOS flashback med nyeste den som kom i dag med støtte for Ryzen 5000 og ny AGESA. Lang historie kort, ting funker som bare det. Overklokket GPU, CPU kjører som bare juling. 85 grader på vannkjøling "by design" synes jeg er noe merkelig da, men AMD sier jo at det skal gå helt fint. Vet ikke helt hva jeg skal gjøre med X570 MEG ACE-hovedkortet? RMA? Eller kanskje kortet var for sensitivt for PSU'en min? Tror uansett jeg beholder bestillingen på ny Corsair-PSU, så får jeg vurdere å kjøpe Dark Hero eller noe senere og kvitte meg med MEG ACE. Nå skal i alle fall bugfilled CP2077 testes 😎 Takk for hjelpen, alle sammen.
  4. Ja, dessverre lettere sagt enn gjort når alle vil spille CP2077 nå, men jobber med å få lånt en annen PSU. Ja, ikke umulig. Bare synes det er rart at jeg ikke hadde disse problemene med x470-hovedkortet med samme GPU. 2700x har jo samme TDP som 5950x. EVGA SuperNOVA 1000 G3. Prøvde å klokke ned ALT og kom meg lengre inn i spillet da enn vanlig, men fremdeles reboot etterhvert. Bestilte meg en ny Corsair AX 1000, med forventet lagerdato 23 desember 🥴 Ser at ASUS har kommet med ny BIOS i dag som skal støtte Ryzen 5000 på Crosshair VII Hero. Skal forsøke å swappe hovedkort som dagens prosjekt, så har jeg utelukket det også 😊 Takk til dere alle for tips og råd!
  5. Ja tok de inn og ut, og sjekket at de var godt på plass, men skal prøve å bytte kablene i morgen til noen som er helt ubrukt. Kanskje de er litt sliten, selv om det blir en longshot. Skader ikke 😊
  6. Gjort det med alt annet., men ikke GPU-blokka da siden jeg fikk testet med en annen GPU. Reinstallerte Windows nå uten at det hjalp. Ser jo nå at Europa er RENSKA for PSU'er, så spørs om jeg er tvunget til å vente med CP2077 til det er bugfritt 😂
  7. Ja, ganske instant reboot, og kan ikke se noe feilmeldinger. Så livet i revy et øyeblikk når jeg trodde jeg måtte demontere GPU-blokka igjen, men gikk jo fint å fremkalle med et annet skjermkort heldigvis. Bor uheldigvis nord i landet, men hvis jeg er heldig klarer jeg å få en ny PSU fra Komplett til lørdagen. Bare rart at PSU'en fungerte fint i den gamle maskinen.
  8. Har store problemer med min build. Har en 5950x med MSI MEG X570 ACE. Bruker et 3090-kort og 3600MHz Samsung B-die RAM. Begynte flyttingen fra gammel maskin i går til ny. Så tok med meg vannkjølingen, blokket GPU, og installerte alt sammen. CPU kjører stabilt som juling, men ble jo sjokkert av de høye temperaturene til å begynne med hvis jeg for eksempel åpnet Cold War. Trodde derfor at det var noe shutdown pga det. Skrudde av PBO bl.a. så den er låst på 3.4GHz inntil jeg får løst problemene. XMP er av, forsøkt andre RAM-brikker, forskjellige slots på både RAM og GPU, satt PCIe til 3.0, sjekket alt av kontakter til PSU (EVGA SuperNOVA 1000 G3). Memtest86 uten feil. Så fort jeg starter opp FurMark (denne kan det ta litt tid med, men smeller til slutt) eller Cold War, så er det reboot. Ingen blåskjerm som jeg kan se. Så jeg er litt rådvill hvordan jeg skal feilsøke videre. Har repastet CPU, men prime95 og Cinebench kan kjøre i evigheten uten problemer. Testet forskjellige HDMI-kabler også (begge fungerte fint på samme GPU i den gamle maskinen). Har også testet med en 1080 Ti, men fikk samme type krasj. Utrolig frustrerende når Cyberpunk 2077 kommer ut om noen timer. Kjørte først den nyeste beta BIOS'en fra MSI med resizable bar-støtte, før jeg flashet tilbake til versjonen før det som ikke skulle være beta. Sånn som jeg ser må det være en av disse: PSU som plutselig ikke skulle fungere lenger, selv om den fungerte fint i forrige maskin med ganske lik watt. Noe galt med CPU? Noe galt med hovedkort? Ustabil AGESA som ikke er optimal med min kombo, men jeg kjører RAM på 2133, og FSB på 1067 for å utelukke den. Noen som har tips til hvordan jeg kan feilsøke dette? Har holdt på i hele går og i dag, og er ganske lei 😅 Skal forsøke en Windows-reinstall nå som last measure, men er i ferd med å gi opp her.
  9. Full Komplett.no-stemning her, men kan legge til at jeg fikk min 5950x levert av netonnet i går. Dessverre ingen spillkode da. Får ikke montert før muligens søndagen pga vannkjølingsloop, men men. Godt å ha den i hus
  10. Der var 5950x sendt fra Netonnet. Har enda en 5950x hos Komplett med antatt utsendelse 2 desember. Bare å sende PM om noen er interessert i å ta over denne, hvis ikke avbestiller jeg bare i løpet av dagen Har vel 3-4 andre nettbutikker å avbestille fra også 😂
  11. Hæ? Kan du sjekke ordretidspunktet ditt på Komplett.no? Jeg har 15:08 og har ikke fått tildelt prosessor.
  12. Fanken da. 15:08 på 5950x hos Komplett, fremdeles forventet 2 desember. Fikk selvfølgelig betalingstrøbbel. Jaja, får se hva som skjer neste uke 😂
  13. Ja, men jeg var en av de som skjønte at juni-bestillingen min på diskversjonen bare var å glemme å få i år, så jeg refreshet Komplett som en tulling dagen etter de lanserte Digital-versjonen og forsøkte det toget i stedet for.
  14. 12/06/2020 10:25 her. Enda ikke sendt. Jaja, ikke helt i rekkefølge da, men alle pakkene skal vel med samme bil uansett. Gratulerer
×
×
  • Create New...