Jump to content

60watt

Medlemmer
 • Content Count

  25
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

53 :)
 1. Tesla blir selvkjørende. Å kjøpe noe annet blir som å kaste penger ut gjennom vinduet.
 2. Dersom folk kjøper Tesla ordner det seg. De blir til robotaxi snart. Og alle vil tjene på det. Eier 300 tusen i lommeboka. Robotaxi brukerne et billig og praktisk fremkomstmiddel som kjører deg til døren.
 3. Flott og viktig reportasje. Sannheten er endelig kommet frem. Elbilhaterene sitt største argument er nå gruset en gang for alle.
 4. Snart blir tesla selvkjørende, såååååå kjøp en tesla og tjen 300000 i året på den, eller bruk tesla robotaxier helt hjem eller til jobb for en billig penge. Dette blir enormt bra for alle.
 5. Nei nei nei. Hydrogen er ikke en lur løsning. Dyrt, eksploderer lett, tullete.
 6. Hydrogen er dyrt, eksploderer lett, vanskelig å transportere, Hydrogen er meningsløst. Sats på batterier.
 7. Hydrogen er bare tull. Mye bedre med batterier. Hydrogen er eksplosjonsfarlig, dyrt, vanskelig å transportere.
 8. Hydrogen er dyrt, eksploderer lett, vanskelig å transportere. Mye bedre med batteri.
 9. Hovedpoenget med å kjøpe en tesla er at den vil stige i pris når den blir en robotaxi neste år eller 2022. Og vil kjøre inn ca 300000 kroner for eieren i året. Å sammenligne den med andre bilmerker blir helt skrullete. Ville bare nevne det.
 10. Hovedpoenget med å kjøpe en tesla er at den vil stige i pris når den blir en robotaxi neste år eller 2022. Og vil kjøre inn ca 300000 kroner for eieren i året. Å sammenligne den med andre bilmerker blir helt skrullete. Ville bare nevne det.
 11. Alt dette nei nei nei fjaset bør du argumentere for. Du har ikke peiling. Alt jeg skrev er sant. Det er bare å sjekke på det berømte Internettet.
×
×
 • Create New...