Jump to content

60watt

Medlemmer
 • Content Count

  57
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

80 :)

Recent Profile Visitors

495 profile views
 1. Fremtiden er lys. Prøv å lytt til Elon Musk...... Han har peiling på hva han snakker om.
 2. Hydrogen er ikke lurt i det hele tatt. Batterier er mye mye lurere. Hydrogen er vanskelig å transportere. Er eksplosjonsfarlig det er dårlig med fyllestasjoner og tilslutt det ultimate argument..... Dyrt dyrt dyrt. Like dyrt som diesel. Strøm er billig i forhold. 10x så billig. Dessuten kommer tesla med selvkjørende elektriske semitrailere.
 3. Nicola er et svindelforetak, men de har fått med seg blant annet GM, nel og iveco på dette. De kan nok overleve i markedet, men å sammenligne de med tesla er en vits.
 4. De skal ikkje gå i vakum, men i en atmosfære som er lik 10000 meter over havet
 5. Tesla har den riktige løsningen. Selvkjørende Teslaer vil vi oppleve i Norge om et par år.
 6. Selvkjørende elektriske biler blir med samkjøring. Ingen parkering. Og siden de er elektriske ingen eksos. Dette er fremtiden.
 7. Dette er gamle nyheter, men fremdeles like genialt. Dette bør vi få i Bergen istedenfor en somletrikk forran Bryggen. Selvkjørende elektriske biler vil utkonkurrere busser trikker og vanlige drosjer. All honør til vår tids Leonardo da vinci. Elon Musk.
 8. Hyperloop bør bygges mellom Oslo og Bergen. Via Stavanger området. Henge rørene i stolper og lange tunneler gjør dette til et godt og billig prosjekt.
 9. Dette var gode nyheter. Fremtiden er hyper. Dette er en teknologi som er både rask og billig å bygge og bruke. Genialt.
×
×
 • Create New...