Jump to content

60watt

Medlemmer
 • Content Count

  61
 • Joined

 • Last visited

Everything posted by 60watt

 1. Fremtiden er lys. Prøv å lytt til Elon Musk...... Han har peiling på hva han snakker om.
 2. Hydrogen er ikke lurt i det hele tatt. Batterier er mye mye lurere. Hydrogen er vanskelig å transportere. Er eksplosjonsfarlig det er dårlig med fyllestasjoner og tilslutt det ultimate argument..... Dyrt dyrt dyrt. Like dyrt som diesel. Strøm er billig i forhold. 10x så billig. Dessuten kommer tesla med selvkjørende elektriske semitrailere.
 3. Nicola er et svindelforetak, men de har fått med seg blant annet GM, nel og iveco på dette. De kan nok overleve i markedet, men å sammenligne de med tesla er en vits.
 4. De skal ikkje gå i vakum, men i en atmosfære som er lik 10000 meter over havet
 5. Tesla har den riktige løsningen. Selvkjørende Teslaer vil vi oppleve i Norge om et par år.
 6. Selvkjørende elektriske biler blir med samkjøring. Ingen parkering. Og siden de er elektriske ingen eksos. Dette er fremtiden.
 7. Dette er gamle nyheter, men fremdeles like genialt. Dette bør vi få i Bergen istedenfor en somletrikk forran Bryggen. Selvkjørende elektriske biler vil utkonkurrere busser trikker og vanlige drosjer. All honør til vår tids Leonardo da vinci. Elon Musk.
 8. Hyperloop bør bygges mellom Oslo og Bergen. Via Stavanger området. Henge rørene i stolper og lange tunneler gjør dette til et godt og billig prosjekt.
 9. Dette var gode nyheter. Fremtiden er hyper. Dette er en teknologi som er både rask og billig å bygge og bruke. Genialt.
 10. Dette blir bra. Og til de som tenker på miljøvern, så kan drivstoffet lages ved hjelp av sol, vann, eller vindkraft. Om noen år.
 11. Det blir isåfall som å kaste penger ut av vinduet. Husk at tesla blir selvkjørende snart og da vil du kunne tjene 300000 kroner i året på robotaxi. Lykke til.
 12. Det er Teslaer som har kjørt mellom LAOg San Francisco uten inngripen. 50meter kjøss meg i ræven.
 13. Tipper de er på ballen. Greit nok at Reodor Felgen brukte rader mot dirty triks under et raserbilløp, men du mener vel ikke at tesla skal peise avgårde på motorveien i 90 kmh i full tåke.... Nei kjøring i tåke det gjør vi ute på havet med rader ja eiier GPS, gule sider sitt sjøkart er bra.
 14. Flott forklart. Du skulle ha skrevet reportasjen. 👌😁
 15. Fordi kamera med teslavision er bedre enn rader sier verdens smarteste mann Elon Musk og hans team.
×
×
 • Create New...