Gå til innhold

Debattant

Medlemmer
  • Innlegg

    114
  • Ble med

Innlegg skrevet av Debattant

  1. La oss si man betaler 45% i skatt, og så kjøper man ting med MVA på 25% for resten.

    Da har man betalt i praksis 70% skatt.

    Så hvis man tjener 1 mill, så sitter man igjen med kun 300.000...

    La oss så si at man betaler 30% på 300.000, og kjøper for MVA. Da betaler man bare 55% skatt og sitter igjen med 135.000...

    Mens hvis man er milliardær så blir MVA-avgiften irrelevant, og de tar kanskje ikke ut lønn... men betaler cirka 30% skatt på utbytte... så milliardæren betaler lavest skatt av alle, så kommer den med lav inntekt og så kommer de med godt betalte stillinger...

    En kan bare lure på hvem som har pønsket ut dette systemet. For «på papiret» så skattes lønn med stigende prosent slik at det ser ut som sosialistisk ved at de lavtlønnede betaler minst, mens i realiteten så er det veldig kapitalistisk innrettet med at de veldig rike betaler betaler aller minst.

    Det samme trikser de med arbeidsledigheten. Kun 2-3% på papiret, men sannheten er at det er mer enn 20% som ikke deltar i arbeidslivet. Det er selvsagt bra med sosiale sikkerhetsnettet vi har, men det blir feil å skryte av lav ledighet ved å sammenligne med andre land som ikke har det samme.

    Så... ingenting er så perfekt som de vil ha det til...

    • Liker 1
    • Innsiktsfullt 1
  2. Pliscin skrev (12 timer siden):

    Folk med langt hår bør betale mer skatt, siden de bruker mer sjampo. Du skjønner hvorfor det er ulogisk?

    Du mener at de allerede betaler mer MVA og sukkeravgift fordi de spiser mer?

  3. Anterialis skrev (14 minutter siden):

    Meg bekjent er ikke dette noen «behandling» dersom overvekt er årsaken/problemet. Fettsuging er et kosmetisk inngrep, kanskje vanligst i ansiktet (?), men gjøres vel også på bryst, mage, rumpe, lår etc. Gastric bypass /sleeve er i motsetning anerkjente metoder for å hjelpe pasienter med vektnedgang når ordinære metoder (matinntak, trening, etc.) ikke har fungert tilstrekkelig. 

    Åja det er sånn det er ja!

  4. Rudde skrev (3 minutter siden):

    Kjeder som SATS, 24sevenfitness og Fresh fitness er i høy grad avhengig av en uniform profil på tvers av hele Norge da, siden det er nasjonale kjeder. De kan ikke bare endre prisen kun for Oslo, eller Bergen, eller Gudbrandsdalen fordi medlemstallene henger etter eller foran på en ett av deres sentere i Norge.

    Tror fedme er ganske jevnt fordelt geografisk, selv om det statistisk sett er sunnere kosthold og mer trening på folk med høy utdannelse og inntekt og det kan jo være mer lokale strøk som er dyre.

  5. Rudde skrev (37 minutter siden):

    Prisen går bare ned hvis den må. Hvis det å senke prisen ikke gir dere flere kunder gøres det ikke. 

     

    Slik som i Oslo, så har vi 24sevenfitness til 229 kr. Men alikevel er nok freshfitness på 259 (eller 299 for tilgang til alle, noe som er inkludert i 24) mer populært i samme territorie. jeg vil også påstå at fresh holder utstyret sitt i dårligere stand og har dårligere apperat, med unntak av barbells og plater. 

    Og utover dette har vi fremdeles sats pris på 639 og fremdeles fylte sentere. 

    Handler sikkert om trender og markedsføring og.

    Men hvis sentrene fikk mange nye kunder som brukte fasilitetene mindre, ville noen tilby lavere pris for å forsøke å kapre kunder.

  6. Omnia vincit amor skrev (På 18.7.2020 den 8.10):

    At man spiser variert betyr at man får i seg alle de proteiner, karbohydrater og fett man trenger, og ikke overstiger kalorier man faktisk trenger..

    Sant? Ville ikke sagt at det de spiser ombord i skipet i The Matrix er variert, selv om det er alt kroppen trenger.

  7. frohmage skrev (4 minutter siden):

    Hvorfor det? Jeg siktet til "Kongen av Danmark", forresten. Regner med at du bare troller, som i andre tråder. Er vel ingen grunn til å lage drops av "alt på polet" fordi ETT drops er oppkalt etter en sprit for barn.

    Hvis det er marked for det, så er det vel en grunn. Men det vet ikke jeg.

×
×
  • Opprett ny...