Jump to content

Debattant

Medlemmer
 • Content Count

  114
 • Joined

Community Reputation

37 :)

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. La oss si man betaler 45% i skatt, og så kjøper man ting med MVA på 25% for resten. Da har man betalt i praksis 70% skatt. Så hvis man tjener 1 mill, så sitter man igjen med kun 300.000... La oss så si at man betaler 30% på 300.000, og kjøper for MVA. Da betaler man bare 55% skatt og sitter igjen med 135.000... Mens hvis man er milliardær så blir MVA-avgiften irrelevant, og de tar kanskje ikke ut lønn... men betaler cirka 30% skatt på utbytte... så milliardæren betaler lavest skatt av alle, så kommer den med lav inntekt og så kommer de med godt betalte stillinger... En kan bare lure på hvem som har pønsket ut dette systemet. For «på papiret» så skattes lønn med stigende prosent slik at det ser ut som sosialistisk ved at de lavtlønnede betaler minst, mens i realiteten så er det veldig kapitalistisk innrettet med at de veldig rike betaler betaler aller minst. Det samme trikser de med arbeidsledigheten. Kun 2-3% på papiret, men sannheten er at det er mer enn 20% som ikke deltar i arbeidslivet. Det er selvsagt bra med sosiale sikkerhetsnettet vi har, men det blir feil å skryte av lav ledighet ved å sammenligne med andre land som ikke har det samme. Så... ingenting er så perfekt som de vil ha det til...
 2. Debattant

  Fettsuging

  Du mener at de allerede betaler mer MVA og sukkeravgift fordi de spiser mer?
 3. Debattant

  Fettsuging

  Blr det innføres en fettskatt? Slik at man betaler skatt avhengig av kroppens fettprosent. Feks hvis fettprosenten er 50% så må man betale 50% av grunnbeløpet i folketrygden.
 4. Debattant

  Fettsuging

  Hva heter videoen? Kan være phising.
 5. Debattant

  Fettsuging

  Åja det er sånn det er ja!
 6. Debattant

  Fettsuging

  Hører bare om operasjoner på magesekken, ikke fettsuging.
 7. Debattant

  Fettsuging

  Hva hendte med fettsuging?
 8. Ja det er sikkert det. Ingenting er perfekt.
 9. Måkebestanden er nok livskraftig nok. De lever av menneskelig aktivitet som matavfall og fiskeslo og da må man bare ta konsekvensene.
 10. Kommer sikkert an på mange ting, som høyde, vekt og matlyst...
 11. Tror fedme er ganske jevnt fordelt geografisk, selv om det statistisk sett er sunnere kosthold og mer trening på folk med høy utdannelse og inntekt og det kan jo være mer lokale strøk som er dyre.
 12. Det ville nok gitt dramatiske (og etter min mening uønskede) konsekvenser for det norske samfunnet.
 13. Er løsningen å skille ut selvforskyldte helseproblemer, og kreve betaling for det, da? Eller er det vanskelig å skille, og/eller lite solidarisk? Jeg er vel for «gratis» helse for alle, jeg bare filosoferer rundt offentlige tiltak.
×
×
 • Create New...