Gå til innhold

_M@ts_

Medlemmer
  • Innlegg

    571
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av _M@ts_

  1. Hvorfor bør jeg være forsiktig med å uttale meg om mine meninger og synspunkter? Jeg trenger ikke å sjekke opp i en dritt for å mene at 1000 er et lavt tall. Jeg vet hvor mange som bor i dette landet, og jeg har en formening om hvor mange som ser på TV. Du minner meg om enkelte her på forumet som drar fra tråd til tråd og leker politi. Jeg foreslår i stede at du kommer med noe angående saken, altså dine meninger, forskning rundt dette og teorier du har lest på i flere dager. Eventuelt svarer på det jeg faktisk spør om; nøyaktighet og antall bokser per idag.

    Du viser bare at du ikke vet noe. Du er en av de typiske tullingene uten kunnskap som mener noe og bare ignorer det andre sier.

    1000 er et representativt antall, har ingenting å gjøre med om at 1000 er et "lite" tall.

    • Liker 1
  2. [...] så kan ikke register rensere kun gjøre skade, slik som det gjorde på min pc. Det førte til at jeg ikke kunne instalere noen sikkerhetsopdateringer.

    Brukerfeil :)

     

    Og foresten;

    Hvem ringer support for treg pc?

    Hva får deg til å tro at ingen ringer support for treg pc? hehe :roll:

     

    Hforsto ikke den helt. Du mener at å bruke registerrens er bruker feil?

    Du tok vel ikke backup og failet. Registerrens er dårlig ass!

     

    Jeg er enig i mange her at det finnes for mange "jeg vet alt mye bedre" personer.

    CCleaner gjør stort sett sletting av tempfiler/papirkurv og avinstallering mye enklere. At folk lurer seg og andre til å være "datakyndig" ved å gå den vansklige veien skjønner jeg ikke.

  3. Poenget mitt var å fremstille vitenskapen mangelfull som en absolutt sannhet, på lik linje med religioner. Intet mer... ;)

    Det du sier nå er at kriminaletterforskning og rettsmedisin er det samme som å bruke synske evner til å løse en drapssak.

     

    Kanskje du ikke helt har skjønt hva vitenskap og dens metoder egentlig er, men det er den eneste veien å gå for å finne ut hvordan verden og universet fungerer.

  4. de kriminelle vil alltid finne omveier rundt dette.

    Selvsagt, men det gjør ting langt vanskeligere for dem uten å påføre resten noen vesentlig ulempe. Alle myndige har både bankkontoer og ligningsattest og "overvåkes" allerede i dag om jeg skal bruke dine ord.

    Den der hører man ofte i spillbransjen så det blir bare mer komplisert for hvert skritt som "lovlydig".

    Det høres sikkert kjempe kult ut med slike betalingsmåter og med tanke på at id-tyveri blir et langt større problem så vil det bli meget ressurskrevende. Å bytte ut noe som fungerer bedre enn alt annet er heldigvis er heldigvis tiår unna.

  5. Den blå strålen er trolig drivstoffet som tyter ut på siden.

    Hvilket sort hull snakker du om?

    Vis meg det infrarøde bilde du snakker om.

     

    Jeg syntes ikke forklaringen med en rakett eller missil er i nærheten av å forklare hva som skjer.

    Hvem bryr seg? Hva kan du? Er du utdannet innen raketter, fluid mekanikk eller strøminger for å være så sikker på at dette her ikke kan være "den offisielle forklaringen"? Idiot.

    Siden du tydligvis anser deg selv om ekspert så har jeg noen spørsmål til deg.

    Hvilken fysikalsk prosess er det som får denne ionosfære varmeren til å gi fra seg blå spiralformet "stråling" som blir til en hvit spiral?

  6. Du ser tapen men du ser ikke det krøllete svarte papiret og de hvite

    papp platene tapen holder sammen ? Jeg har litt vanskelig for å tro deg :)

     

    http://history.nasa.gov/alsj/a11/AS11-40-5922HR.jpg

     

    Og denne har gått med rasende fart gjennom verdensrommet i tre

    sammenhengende dager før den tokk nedstigningen til månen :D

    Mener du at det er vind i verdensrommet? At den blir blåst av? Da burde astronautene holder seg godt fast når de farer med en hastighet på over 7800 m/s rundt jorden.

  7. Du kan finne så mange kilo "ekte" månesten du vil på Antarktis

     

    http://www.msnbc.msn.com/id/6620370/

    "She and a team of geologists picked up a chunk of the moon — one of only about 30 ever found on Earth."

    30 chunks er ikke 400 kg. Mange kilo sa du? Hvis du operer slikt med tall er det ikke rart du tror på tull.

     

    Du har fått fem bilder. Er det sparket jord og støv over alle hjulsporene i alle bildene ? Alle skjønner at dette er isenesettelse og fotomontasje, [GDI]Raptor

    Se på en av videoene av Lunar Roveren hvordan astronauten kjører. Masse støv blir virvlet opp og setter seg igjen. En forklaring av 100.

    http://en.wikipedia.org/wiki/File:As17-140-21391c1.jpg

     

    Så du tror de reiste 7200 km i timen i fire døgn eller seks ganger lydens hastighet i fire døgn 1969 ?

     

    Tenk deg litt om, det er 380 000 km til månen en vei.

    Hvis du sier de reiste 7200 km/h blir det 172800 km per dag. Siden de ikke tok direkte veien til månen så er tiden det tok, nemlig 3 dager, 3 timer, 49 minutter, meget plausibel. Og så brukte dem 3 dager tilbake igjen.

  8. Hvem av oss er useriøs nå? Har du lest hva som står på plaketten? Kan du nok engelsk til å forstå det? Det står *ingenting* om steinens opprinnelse der. At dette skulle være en månestein er nok en misforståelse nederlenderne har sørget for selv.

     

    Du kan jo godt fortelle oss hva du mener dette skulle bevise.

    Forsøker du å renvaske NASA ?

     

    http://news.bbc.co.uk/2/hi/europe/8226075.stm

     

    Dette beviser at ikke bare månefotografier men også månestener ble fabrikert av NASA i 1969

    Så du mener altså at ~400 kg månestein ble "laget" og sendt verden rundt til forskere og andre institutter for analyse som kan bekrefte at disse steinene ikke kommer fra jorden eller meteoritter og som igjen har samme karakteristikk som de russiske prøvene fra månen..

  9. Utrolig jevnt. Flere prognoser tyder på rødgrønt, men nå kom det nettopp en prognose der de borgerlige har 85 mandater.

     

    Blir nok dessverre 4 år med rød- grønt.

    Det håper jeg virkelig det blir. Jeg tør ikke tenke på alt FRP vil klare å ødelegge hvis de får makt.

    Trodde ikke det gikk an å ødelegge mer enn rødgrønt allerede har gjort jeg?

    Du vil ikke ha en FrP regjering, bare se på England.

  10. Hva skal man med betalingskort på buss når man har månedskort? Folk gidder ikke stå i kø og vente på at alle foran skal taste pinkoden sin. Og for det andre, er det ekstremt dårlig sikkerhet siden folk står tett opptil deg og leser pinkoden din.

    Eller bare ha det slik at du må ha kjøpt billetten på forhånd, f.eks en liten automat på de holdeplassene hvor flest folk går på.

  11. Mattimatthi, hva er det du har et problem med? Evolusjonen som et observerbart faktum eller hele/deler av evolusjonsteorien og dens forklaringer av mekanismer og prosesser?

    Det står ikke i bibelen vet du. Hvis teorien om evolusjon hadde blitt beskrevet i bibelen hadde alle kreasjonister tilbedt den.

     

    Tror du ikke en skaper vet det bedre

    Hva gir deg grunnlaget til å mene hva en "skaper" kan og ikke kan? Etter hva du mener passer bra?

     

    Hvorfor kan ikke det bevise at det er en skaper som har skapt begge to, og har litt humor og fantasi, og skaper et dyr som likner?

    Igjen, hvordan kan du bare anta det? "Det er gud fordi jeg ikke kan forklare det". Wow, for en tilfredsstillende følelse det må gi.

  12. Kan man reise i rommet?

    "Romreiser er bare sludder" Richard Wooley, kongelig britisk astronom ca 1950

     

    Jeg regnet ikke med måtte finne sitater, ettersom poenget mitt ikke er hvem som har støtte hvor, men at man på generelt grunnlag ikke bør være for bastant når man argumenterer og støtter seg til vitenskapen.

     

    Påstanden at jorden er 4,54 mrd år er en teori og bør behandles deretter.

     

    Den tids vitenskap var religionsbasert, det er riktig. Jeg kan ta feil med eksempelet mitt, men poenget består. Hvem er vi til å slå i bordet på at vårt utgangspunkt er 100 % rett? Det er det jeg mener med å se vitenskap i et historisk lys. Som jeg sa, vitenskapelige teorier er best guess - altså teorier, som på ingen måte er 100 % bevist.

    Her ser det ut som at du ikke vet hva vitenskap er for noe. Du kan tenke deg at vitenskap er slik som CSI. Det er ikke noe wild guess i det hele tatt. Det som også er fint med vitenskapen er at det er uavhengig av hva personer mener, om en idiot mener at man ikke kan reise i rommet gjør ikke vitenskapen til noe feilaktig. Det er høye kriterier på hva som anses å være bevist innen vitenskapen og alle 'bevi's har vanvittig mye litteratur og beregninger som bekrefter en påstand, imotsetning til de latterlige argumentene til de inkompetente kreasjonistene.

    Du bare gjemmer deg bak feilaktige påstander og uvitenhet i håp om at ditt verdensbilde er korrekt og at du slipper å tenke på det.

  13. Herregud skal de begynne med forelegg fordi man ikke har riktig med reflekser eller ringeklokke på sykkelen så kan de faen meg pelle seg i rævva...

     

    Saklig post?

     

    Du tenker ikke mye på sikkerhet, politi flest gir ikke bøter for å ha det morro, men for å hinte om å tilskaffe disse for å bevare en viss standard på sykkelsikkerhet og de rundt deg.

    Såklart, lovbrudd er lovbrudd.

    Men når det er slik at en som kjører 90 i 80 sonen får 10000 kroner i bot, fordi det er jo sykt dødsfarlig å kjøre så fort, mens en som voldtar en jente kan bare vente på at saken blir henlagt pga. manglende ressurser til politiet, kan gå fri?

    Feilprioritering, inkompetanse, man blir irritert. Politiet er helt ubruklig.

  14. Det at dykk ikkje er einig om dykkar eigen vitenskap viser at dykk ikkje er sikre på dykkar eigen lære!!!

    Siden du er veldig ung og er kristen så har du ingen forståelse for hva vitenskap eller astronomi er, no offence. Du har vel sannsynligvis blitt fortalt av dine foreldre hva du skal tro på. Om jorden ble skapt for 6000, 500000 eller 300000000 år siden, om e=mc^2 stemmer eller ikke hadde for deg ikke gjort en forskjell. Du vet ikke hva som står bak resultatene man har kommet fram til, metodene eller bruksområdene. Om enkelte på forumet tar feil burde gi deg motivasjon til å lese om emnet og korrigere dem. Her er også det morsomste med kreasjonister er at de mener hvis de har vunnet en diskusjon så har de rett. Om du er personlig overbevist så er det bare deg som kan endre standpunkt, ingen andre.

×
×
  • Opprett ny...