Jump to content

DiskusjonBrukerenMin

Medlemmer
 • Content Count

  72
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

16 :)
 1. Hjemmekontor er det beste som har skjedd meg. Endret mitt liv totalt. Jeg kan sove lengre, jeg kan legge meg senere. Jeg har mer overskudd. Slippe pendling og kostnadene knyttet opp mot dette er magisk. Jeg kan jobbe hvor jeg vil i fra og bestemmer selv hvor jeg vil bo. En aldri så liten revolusjon vil jeg si.
 2. Nei, det vil ikke være ødeleggende, det vil strengt tatt kun være positivt. Spis og sov nok!
 3. Strekk skyldes som regel ofte overbelastning og det skal respekteres. Føles det ikke bra, så lar du det være til det er bra igjen.
 4. Jeg hadde ikke hengt meg opp for mye i detaljer. Om du ønsker mer definerte armer så må du åpenbart trene armer. Hvilke øvelser du velger har lite å si, så lenge du stimulerer muskelene nok til vekst. For eksempel Barbell curl 3 sett 4-6 reps Benk smalt grep 3 sett 4-6 reps Dips 3 sett 4-6 reps Dumbbell curl 2 sett 6-8 reps Dumbbell overhead triceps press 2 sett 6-8 reps
 5. Har holdt med styrkeløft aktivt i 2 år nå og egentlig innsett at jeg er mest interessert i utseende. Har derfor begynt med myo-reps som fungerer helt knall. Kan virkelig anbefales for den som har lyst til å prøve noe effektivt. Får en supereksplosiv økt som tar kort tid å gjennomføre (har brukt rundt 45 minutter på hver økt). Gleder meg til progresjonen framover. Kjører en 2-splitt over fire dager, men har tenkt å dra opp 2-splitten til seks dager i uken istedenfor. Er det noe ulempe med dette? Oppsettet jeg kjører er 2-splitten som er nevnt her. https://blogg.myrevolution.no/myo-reps-del-4-baseversjonen/?fbclid=IwAR01wBuKqekpON3NnB-WINz-SJu6dNp3ezyr06igJwDBLK3Kc0cnCBCCZQ0%27
 6. Kjenner ikke til problemet, men prøv deg med https://www.displayfusion.com
 7. Her er det noen som har sikkert fått tidenes jobbtilbud ved å selge seg inn som et orakel. https://www.digi.no/artikler/fikk-fyken-etter-seks-uker-na-ma-de-betale-boter-til-sin-tidligere-arbeidsgiver/475604 Noen som har abonnement som skal dele? Tenkte det kanskje var relevant her.
 8. Ser en ga en produktanmeldelse "supert produkt bare ikke til så stor skjerm, å dette hva jo en risiko vurdering jeg måtte ta siden jeg ikke orka foten på skjermen å veggen min ikke er skapt for oppheng... hengt opp en 49" curv 144hz på denne å det er ikke å anbefale .. alt av fester måtte strammes, hva 2 stk som monterte den måtte løfte av sikkert 7-8 ganger for hele bordplato knea når jeg slapp skjermen med 1 hånd ... så vi endte opp med 2stk 3mm tynne aluplater på oppsiden å undersiden av borde ... så no er den egentlig bare vanskelig å justere for alt er så stramt for å holde den oppe at prøver du kommer du langt forbi der du ville den sku stille den til å stå .." Jeg hadde egentlig samme utfordringen med en billig benkeplate, så pass på at du har et skikkelig bord. Ikke de billige platene til IKEA som er lagd av papp.
 9. Jeg har bruker https://www.komplett.no/product/894580/datautstyr/skjermer/bord-og-veggfeste/iiglo-skjermfeste-gassarm-gm100 Det er til en Dell U4919DW som veier 11.4 MED foten. Jeg kan ikke se for meg at mer skal være noe problem med noen ekstra kg. Åpent kjøp er det også.
 10. Min erfaring er at de små selskapene tilbyr bedre vilkår enn de store. I tillegg har de ofte flinkere konsulenter og mer frihet. Store selskap har som regel en del retningslinjer som må følges. Dette kan jo være at det skal holdes et visst lønnsnivå innenfor den spesifikke avdelingen. Det er ikke nødvendigvis slik at et lønnsledende firma er bedre. I mange tilfeller ofrer medarbeidere lavere lønn siden dem trives såpass godt. Det er også mye lettere å få anerkjennelse i et mindre firma om man presterer bra.
 11. Det er nok helt normalt. Som nyutdannet eller med liten erfaring er det viktigste at du lærer og utvikler deg som nevnt ovenfor meg her.
 12. En annen ting som er verdt å nevne er at selv om jobbmarkedet er hett i Oslo, så er det ikke sikkert at det alltid er lønnsomt. Levekostnad er vesentlig høyere som må også taes i betraktning. Det er et regnestykke. Oslo har derimot mye gode fagmiljøer med kompetanse. Markedet er egentlig litt presset og konkurransen er veldig stor. Dette slipper du i utkanten og det kan jo være en stor fordel.
 13. Offentlig sektor har i virkelig stort omfang begynt å bli veldig konkurransedyktige og tilbyr derfor gode fagmiljøer. NAV for eksempel er et kjempespennende sted å jobbe! Som nyutdannet får du et kjempefint sted å starte. Det er overhodet ingen problemer å gjøre karriere i det offentlige.
×
×
 • Create New...