Jump to content

Senci7777

Medlemmer
 • Content Count

  41
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

5 :)

Recent Profile Visitors

654 profile views
 1. Nice, takk for informasjonen!
 2. Åja, Hærlig! Veldig rart at de ikke har fikset på denne saken enda: https://k7bulletin.no/nhh-har-igjen-landets-mest-populaere-studieprogram/ Står jo klokkeklart at det er 500 plasser.
 3. Ja det logiske er vel at grensen ender på rundt 58, men pga korona så kan jo alt skje. Ser man på søkere per studieplass, så er det skyhøyt i år. 570 studieplasser ifjor vs. 500 i år.
 4. Ja, BI er en grei plan B. Blir det i Oslo da?
 5. haha nei jeg er 00'er, så var det siste kullet som hadde ordinær eksamen i 3.klasse. Jeg fikk 6 på naturfagseksamen, og har dermed 58,7 konkurransepoeng. Blir veldig spennende å se om dette holder, snittet økte jo ekstremt mye i fjor. NHH er uansett den eneste skolen jeg kunne tenkt meg å studere økonomi på. Så hvis jeg ikke kommer inn der, så finner jeg noe annet å holde på med:)
 6. Jeg har også søkt på NHH i år. Hvordan ligger du an?
 7. Spørs helt hva du vil jobbe med. Vil du jobbe med tekniske problemstillinger, så er indøk NTNU best. Har du lyst til å jobbe med handel så er selvfølgelig mange av fagene på NTNU veldig overflødisk.
 8. Tenker å kjøpe en Huawei-PC. Nærmere bestemt denne https://www.elkjop.no/product/data/barbar-pc/windows-barbar-pc/134373/huawei-matebook-d-14-barbar-pc-solv?&scid=SEM6279&gclid=EAIaIQobChMI6rWu4aXI6gIVGLd3Ch00Cg44EAQYASABEgJd_fD_BwE&gclsrc=aw.ds. pc’en skal brukes mye på studiet, men er det egentlig trygt å kjøpe en Huawei-maskin? Man hører jo så mangt og vet ikke hva man skal tro. Hvis ikke, har dere noen andre maskiner i samme prisklasse (eller billigere) som dere kan anbefale?
 9. Jeg holder på å se om det er mulig å hoppe fra 2.året på EMIL til 3.året på Indøk. Når jeg sjekket ''ofte stilte spørsmål'' ifjor så sto dette at dette var en mulig overgang, men den linjen falt bort når det oppdaterte sidene sine for ikke så lenge siden. Noen som vet om dette lar seg gjennomføre, uten å gå ekstra år? Jeg vet at dette må skje via samordna opptak, og at man må derfor ha nok poeng. Veilederne svarer ikke, siden de er på ferie.
 10. Vil helst jobbe i energibransjen, finans eller petroleumsvirksomhet. Jeg ønsker en lederstilling etterhvert. og vil helst ha en utdanning som egner seg til dette formålet og som kanskje kan gi meg en ''fordel''. Det private næringsliv er mitt fremste ønske, grunnet gode muligheter for høy lønn.
 11. Sliter voldsomt med å bestemme meg om jeg skal velge siv.ing eller siviløkonomiutdanningen. Er det noen her som har gått en av disse, og kan fortelle meg om dere ville gjort det samme igjen? Alternativene er NHH eller EMIL på NTNU. Jeg har interesse for begge studiene. Håper dere kan fortelle meg litt om deres opplevelser!
 12. Jeg vet ikke om det allerede er laget en tråd om dette, men jeg har et spørsmål som jeg ikke finner svar på. Hva gjorde egentlig George Floyd? Hvorfor ble han i hele tatt arrestert?
×
×
 • Create New...