Jump to content

Senci7777

Medlemmer
 • Content Count

  42
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

4 :)

Recent Profile Visitors

916 profile views
 1. Hvis du skal studere økonomi og administrasjons så er det ingen tvil om at NHH er best. Vil si at NHH er mange hakk foran de to andre du nevner med tanke på øk.adm. Dersom du kommer inn på NHH, så ville jeg i alle fall valgt det.
 2. Nice, takk for informasjonen!
 3. Åja, Hærlig! Veldig rart at de ikke har fikset på denne saken enda: https://k7bulletin.no/nhh-har-igjen-landets-mest-populaere-studieprogram/ Står jo klokkeklart at det er 500 plasser.
 4. Ja det logiske er vel at grensen ender på rundt 58, men pga korona så kan jo alt skje. Ser man på søkere per studieplass, så er det skyhøyt i år. 570 studieplasser ifjor vs. 500 i år.
 5. Ja, BI er en grei plan B. Blir det i Oslo da?
 6. haha nei jeg er 00'er, så var det siste kullet som hadde ordinær eksamen i 3.klasse. Jeg fikk 6 på naturfagseksamen, og har dermed 58,7 konkurransepoeng. Blir veldig spennende å se om dette holder, snittet økte jo ekstremt mye i fjor. NHH er uansett den eneste skolen jeg kunne tenkt meg å studere økonomi på. Så hvis jeg ikke kommer inn der, så finner jeg noe annet å holde på med:)
 7. Jeg har også søkt på NHH i år. Hvordan ligger du an?
 8. Spørs helt hva du vil jobbe med. Vil du jobbe med tekniske problemstillinger, så er indøk NTNU best. Har du lyst til å jobbe med handel så er selvfølgelig mange av fagene på NTNU veldig overflødisk.
 9. Jeg vet ikke om det allerede er laget en tråd om dette, men jeg har et spørsmål som jeg ikke finner svar på. Hva gjorde egentlig George Floyd? Hvorfor ble han i hele tatt arrestert?
×
×
 • Create New...