Jump to content

Senci7777

Medlemmer
 • Content Count

  31
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

5 :)

Recent Profile Visitors

470 profile views
 1. Jeg holder på å se om det er mulig å hoppe fra 2.året på EMIL til 3.året på Indøk. Når jeg sjekket ''ofte stilte spørsmål'' ifjor så sto dette at dette var en mulig overgang, men den linjen falt bort når det oppdaterte sidene sine for ikke så lenge siden. Noen som vet om dette lar seg gjennomføre, uten å gå ekstra år? Jeg vet at dette må skje via samordna opptak, og at man må derfor ha nok poeng. Veilederne svarer ikke, siden de er på ferie.
 2. Vil helst jobbe i energibransjen, finans eller petroleumsvirksomhet. Jeg ønsker en lederstilling etterhvert. og vil helst ha en utdanning som egner seg til dette formålet og som kanskje kan gi meg en ''fordel''. Det private næringsliv er mitt fremste ønske, grunnet gode muligheter for høy lønn.
 3. Sliter voldsomt med å bestemme meg om jeg skal velge siv.ing eller siviløkonomiutdanningen. Er det noen her som har gått en av disse, og kan fortelle meg om dere ville gjort det samme igjen? Alternativene er NHH eller EMIL på NTNU. Jeg har interesse for begge studiene. Håper dere kan fortelle meg litt om deres opplevelser!
 4. Jeg vet ikke om det allerede er laget en tråd om dette, men jeg har et spørsmål som jeg ikke finner svar på. Hva gjorde egentlig George Floyd? Hvorfor ble han i hele tatt arrestert?
 5. Jeg holder på å tenke på hvilken siv.ing jeg vil gå til høsten. Det som jeg er desidert mest interessert i er olje og gass. Har blitt rådført til å søke etter motstand før jeg skal ta dette valget, men det er ingen rundt meg som er noen spesiell mening om dette. Jeg hørte mye positivt om denne utdanningen og jobbmulighetene før coronakrisen. TROR dere at den fortsatt vil være noenlunde ''safe'' I årene som kommer? Noen som har eller kjenner noen som har tatt denne utdanningen, som kan fortelle meg hva dere syns? Dette gjelder siv.ing petroleumsfag (5-årig) på NTNU.
 6. Vi snakker jo om 20 uteksaminerte sivilingeniører hvert år. Både UiB og UiS har sluttet med rene studier for petroleum. Den treårige varianten er totalt utryddet i Norge. Om Norge trenger mange trenger mange petroleums-ingeniører er ikke like sikkert, men det er iallefall klart at bransjen trenger disse 20 studentene. I tillegg så er disse studentene meget allsidig, siden de går siv.ing (master i teknologi) og ikke treårige ingeniørstudier.
 7. Er det virkelig noen oppgående folk som faktisk mener at NTNU bør slutte å produsere sivilingeniører innenfor petroleumsfag? Oljebransjen trenger så mange folk nå at de må hente folk fra utlandet, det må da være bedre at nordmenn fyller disse jobbene?
 8. Har sendt mail angående dette til NTNU nå. Man kan ihvertfall søke seg inn på siv.ing industriell kybernetikk etter fullført bachelor.
 9. Hva tenker dere om det nye ingeniørstudiet i havbruk hos NTNU Trondheim?
 10. ''unsere mütter unsere väter'' er en sinnsykt bra serie som ligger gratis ute på NDLA (Krigens unge hjerter på norsk)
 11. Selvsagt klarer du en 2'er, men hvorfor ikke sikte enda høyere? Ta deg en tur til Tyskland på nyåret eller i påsken, og øv mye på bøying av verb og setningsstruktur. Start med å laste ned Duolingo så raskt som mulig.
 12. Jeg gikk ut med seks i tysk på vgs. Mitt beste råd er å lese aviser! Frankfurter Allgemeine Zeitung (faz.net) er min personlige favoritt. Ellers er jo selvfølgelig Duolingo et kjempebra verktøy
 13. Det står på emnesiden at eksamenen starter 14:30 imorgen. Jeg har ikke opplevd at en eksamen ikke begynner på morgenen. Kan dette stemme, eller har de skrevet feil på emnesiden?
×
×
 • Create New...