Jump to content

Senci7777

Medlemmer
 • Content Count

  22
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

1 :)

Recent Profile Visitors

295 profile views
 1. Har sendt mail angående dette til NTNU nå. Man kan ihvertfall søke seg inn på siv.ing industriell kybernetikk etter fullført bachelor.
 2. Hva tenker dere om det nye ingeniørstudiet i havbruk hos NTNU Trondheim?
 3. ''unsere mütter unsere väter'' er en sinnsykt bra serie som ligger gratis ute på NDLA (Krigens unge hjerter på norsk)
 4. Selvsagt klarer du en 2'er, men hvorfor ikke sikte enda høyere? Ta deg en tur til Tyskland på nyåret eller i påsken, og øv mye på bøying av verb og setningsstruktur. Start med å laste ned Duolingo så raskt som mulig.
 5. Jeg gikk ut med seks i tysk på vgs. Mitt beste råd er å lese aviser! Frankfurter Allgemeine Zeitung (faz.net) er min personlige favoritt. Ellers er jo selvfølgelig Duolingo et kjempebra verktøy
 6. Det står på emnesiden at eksamenen starter 14:30 imorgen. Jeg har ikke opplevd at en eksamen ikke begynner på morgenen. Kan dette stemme, eller har de skrevet feil på emnesiden?
 7. Du trenger datamaskin til del 2. På del 2 er det desidert geogebra som er viktigst å kunne (alle lærebøkene har oppskrifter på geogebra). Jeg ville uten tvil meldt meg opp til våren. Sjansen for at du består når du har så mange måneder på deg, er meget stor. Jeg kjøpte Aschehougs R1 bok, men synes den var litt rotete. De aller fleste anbefaler R1-boka til sinus.
 8. Du trenger bare å ta den skriftlige varianten. Hvis du får en god karakter der kan du bytte ut både standpunkt- og eksamenskarakteren din med den nye karakteren fra privatisteksamen. En kompis av meg byttet ut fysikk 1 med sosiologi, så dette er helt mulig. Du må bare passe på at du har nok fordypningsfag. Derfor ganske usikker på om du kan bytte ut fransk 2 med fransk 1. Jeg TROR at dette ikke er mulig. Ville likevel kontaktet den videregående skolen som du gikk på. De bruker å være flink til å hjelpe sine gamle elever med slike ting. Ja du kan bytte ut 1T med 1P. Likevel har jeg erfart at det er enklere for elever med R1 og R2 å ta 1T som privatist istedenfor 1P. 1T handler mest om ABC-formelen, basic trigonometri osv. Når du tar 1P må du lære deg helt nye ting, men også disse er veldig enkle.
 9. Tok ikke noe forkurs. Går på statsvitenskap nå (anbefales ikke) og tok R1 samtidig, siden jeg har planer om å bli ingeniør. Holdt mest på med matte på kveldstid og før forelesningene. Hvis du bruker juleferien og påskeferien godt og jobber litt hver kveld så får du garanter ståkarakter. Lærer du deg brøkregelen, produktregelen og kjerneregelen for derivasjon er du sikret minst fem poeng på eksamen. Da trenger du kun 7 poeng til for å bestå! Jeg begynner på halvårig realfagkurs på NTNU etter jul, og kan bekrefte at det er enkelt å bli svært interessert i matte når man sitter litt alene hver dag og øver. Jeg brukte to måneder på å øve, og tipper at jeg får 4 eller 5.
 10. Tok R1 som privatist for en uke siden. Hvis du jobber hardt trenger du ikke nettstudier. Anbefaler at du ser på udl.no sine videoer på youtube, de ekstremt gode for R1. Det er både billigere å raskere å ta R1 istedenfor S1 og S2, siden det kun er en eksamen. Eksamen din blir da i mai eller starten av juni. Hvilken karakter trenger du?
 11. Skjønner! Er det lov å spørre hva du studerer/studerte, og eventuelt om du trives osv?
 12. Takk for svar! Hvordan tror du arbeidsmarkedet er for de som tar materialteknologi, kontra de som tar det femårige studiet energi og miljø?
 13. Noen her som går femårig materialteknologi? Hadde vært fint om noen kunne fortelle litt om hvordan det er, eventuelt også om hvor ettertraktet disse studentene er på markedet.
×
×
 • Create New...