Jump to content

walnut

Medlemmer
 • Content Count

  8
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

0

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Skal du ikke sette inn implantat der du mangler? Ja, folk sier kanskje ikke noe men jeg må jo leve med mine egne tanker 😛 Jeg tilbringer tross alt mest tid med meg selv.
 2. Hvor mange og hvilke? Fortenner? Jøss, trodde ikke de holdt så lenge, men om det er fortenner er det jo litt mindre belastning enn tyggetennene.
 3. Hadde tenkt det var forståelig nå som jeg selv er slik, men tidligere hadde jeg nok syntes det var rart. Men tennene mine var en perlerad før så det er derfor det er så synd. Hadde jeg hatt mer normale tenner hadde det sikkert ikke gjort noe.
 4. Har hørt at stift er ganske midlertidig. At det ikke er sterkt nok til å holde i mange år? Så tror du at du må bytte ut med implantat etterhvert? Er tanken på implantat skummel?
 5. Haha, sant nok. Er jo viktigere ting men bare synes det er dumt da det ikke er like fint som det den ekte tannen var.
 6. Takk for svar. Har du selv implantat? Hvilke tenner? Vet rasjonelt sett at jeg ikke burde bry meg, men det er vanskelig å la være.
 7. Takk for svar Det er laget i Norge, eller det er det de sier iallefall. Hva skjedde med deg? Ulykke? Ja, sant at det sikkert bare er jeg som bryr meg, men det er jo jeg som skal gå med disse tankene, så det er jo jeg som er viktig 😛
 8. Har fått så hangup på ham den siste tiden. For en utrolig artist og performer.
 9. Har en forjeksel (tann nummer 4) som ble ødelagt og har satt inn et implantat men jeg synes ikke det er særlig fint. Har alltid hatt perfekte tenner og føler meg nå ødelagt og shabby. Ser ellers bra ut, høy, langt blondt hår osv. Hvordan kan jeg komme over dette? Ville dere blitt lei dere?
 10. Har en forjeksel (tann nummer 4) som ble ødelagt og har satt inn et implantat men jeg synes ikke det er særlig fint. Har alltid hatt perfekte tenner og føler meg nå ødelagt og shabby. Ser ellers bra ut, høy, langt blondt hår osv. Hvordan kan jeg komme over dette? Ville dere blitt lei dere?
×
×
 • Create New...