Jump to content

Sebastian Storvik

Medlemmer
 • Content Count

  166
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

3 :)

About Sebastian Storvik

 • Birthday July 28

Profile Information

 • Kjønn
  Mann

Recent Profile Visitors

259 profile views
 1. Gmail vil bruke logoer for å redusere phising
 2. Jeg jobber for TU Media. Poenget er at jeg vil belyse et dystopisk bilde av hvilken retning vår digitale hverdag drar i. Mange enkeltpersoner gir frivillig fra seg persondata til private bedrifter, enkelte stater overvåker innbyggerne sine ulovlig, mens andre stater tar persondata åpenlyst. Jeg tror, individet sakte men sikkert vil miste sin verdi hvis vi ikke passer på det. Hvordan skal vi klare å bevare personvernet når det er så mange som vil ta det fra oss?
 3. Klarer ikke opptaks­kravene til egen kodeskole
 4. Digitalt heimevern, hackerjegere, og IT-sikkerhet
 5. Podcast: Kan tusser og troll gjøre AI enkelt?
 6. – Det er økonomisk og teknisk mulig å overvåke samtlige borgere 24 timer i døgnet. Kina ser på dette som en mulighet.
 7. Astrup om makten i Silicon Valley, digitalisering, Internett og demokrati Tidligere digitaliseringsminister, og nå kommunal- og moderniseringsminister Nikolai Astrup forteller om hva han tar med seg av digitalisering inn i sin nye jobb. Hvilken betydning for demokrati og internasjonale relasjoner får oppbyggingen av de store multinasjonale plattformselskapene, er det mulig å stå i mot kontrollen Facebook og Google har over våre liv?
×
×
 • Create New...